Jesmo li spremni za nuklearni rat? - Ko ce sad iz sklonista iseliti "lokalne preduzetnike", teretane, kockarnice, kladionice, Sns odbore, javne kuce..

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.716
...

Jedan autorski osvrt...na ovu temu...spremnosti na nuklearni rat...

Naime, posto sam Predsednik zakuka kako imamo smestaj samo za 200 000, a nas 6-7 miliona...
Ne znam da li je medju svojim SNSektasima proverio ko sad drzi te prostore i ko ce sad iz sklonista iseliti "lokalne preduzetnike", teretane, kockarnice, kladionice, Sns odbore, javne kuce..

Uglavnom:

"Spremite se za nuklearni rat" Građanima Evrope stižu uputstva, Hrvatska sprema brošure za preživljavanje​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...prema-za-nuklearni-rat-gradjani-dobili-savete

...

...

Jedan autorski osvrt...na ovu temu...spremnosti na nuklearni rat...

Naime, posto sam Predsednik zakuka kako imamo smestaj samo za 200 000, a nas 6-7 miliona...
Ne znam da li je medju svojim SNSektasima proverio ko sad drzi te prostore i ko ce sad iz sklonista iseliti "lokalne preduzetnike", teretane, kockarnice, kladionice, Sns odbore, javne kuce..

Uglavnom:

"Spremite se za nuklearni rat" Građanima Evrope stižu uputstva, Hrvatska sprema brošure za preživljavanje​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...prema-za-nuklearni-rat-gradjani-dobili-savete

...

... замаисли .. почне нуклеарни .. а ти у јавној кући ...

Zabole nas za skloništa, mi smo mali i na nas nuklearke neće ni da troše isto važi za ceo balkan i šire....za nas imaju male pacove koje puste da grickaju po srbiji....više nam treba otrova za pacove nego skloništa...
Pa da. Neće do nas stići radijacija od ciljeva oko nas, nas neće prekriti radioaktivni oblaci i radioaktivne padavine, neće kod nas biti potpunog mraka i -20...sačuvaće nas tvoj ******i ludak.

Mi baš nemamo izbora, ajd što su englezi glupi nego i kod nas gomila bolesnika podržava rat na rusiju, pa šta bi hteli da vi ubijate ruse, a oni da se smeškaju i svi mi glupi pa ne znamo da ste fašisti...
Naravno da će rusi da odgovore na napade, kao što su i do sada, a vi i dalje čitajte propagandu za debilne zapadnjake koji nemaju ni svesti ni savesti, kada je njihovo dupe u pitanju....ceo svet pobiše dok vam pričaju o demokratiji koje nema kod njih ni za D....
Meni ćeš da prodaješ tu budalaštinu o ugroženosti? Prodaj to svojim ustašama i šiptarima koji nas tamane zbog tih pretnji nuklearnim bombama koje su jedini koristili na ljude vaši mentori...

Zabole nas za skloništa, mi smo mali i na nas nuklearke neće ni da troše isto važi za ceo balkan i šire....za nas imaju male pacove koje puste da grickaju po srbiji....više nam treba otrova za pacove nego skloništa...

Zašto se ne bi gađao Bondstil?

Zašto se ne bi gađao Bondstil?
Zato što nije pretnja...i zato što rusi nisu englezi da uništavaju narode i države....krajnja nužda znači onoga ko te gadja nuklearnim projektilima opali da se više ne podigne.....to nije uradjeno 45. zato sad ponovo treba da se ratuje....i gine po volji engleske monarhije...

Rusi nisu ni hteli ni ratovali, koliko treba svesti da se shvati da imaju dovoljno teritorije svoje i resursa, a da englezi polažu pravo na ceo svet i sve robove globalno....pa kome treba rat i nuklearni im ne smeta jer će na te teritorije da šalju dežurne idiote koje ionako koriste kao meso...

Ako Srbija nije sigurna nisu ni švajcarska jezera gde ionako nema skloništa....čak i da napunite svoje podrume, koja je svrha, ako potomstvo u deset generacija ne sme da izadje, pacovska filozofija ne pomaže baš mnogo....
A kad izađu čeka ih distopija a la Mad Max...

Pa, prvo ćemo da hvatamo te što su se zavukli u skloništa i nagomilali hranu i lekove.

Vi kao da ne zivite u Srbiji , prvo nisu problem ako je neko zaposeo sklonista, to je jos i odrzavano , mnogo veci problem je tamo gde nisu odrzavana, jer je narod postao stoka...

Obisao samo onako iz licnog interesa 10tak sklonista u unutrasnjosti....
Ono je horor sta stanari zgrada dozvoljavaju da jedni drugima rade sebi...
znaci , od lomljenja inventara, to su bile klosetske solje, umivaonici , kanalizacione cevi od gornjeg sprata u nekima, i to je lomljeno , tj probano pa naprslo, zablokirani i zaruseni drugi i treci izlazi , tamo gde ih je bilo , gde je bio poklopac metalni , umesto zamenjen, stavljeno je neko drk resenje, pa kad kisa pada voda ulazi i skloniste je pod stalnom povecanom vlagom, bukvalno beton ne samo u vodi nego zidovi trule...

Neshvatljivo je koliko su gotovani stanari zgrada, jer ocekuju da im neko titra jajca za dz, a onda se razocaraju i onda dobiju prinudne upravnike koje boli tuki i uzimaju po 1000 din a ne urade nista, bas nista, jos uniste i podrumske prostorije i sklonista koja su poveca a uzeta od podrumskih prostorija...
Vrata su teska metalna, ne farbana nigde, nego nek se raspadaju , maske su pokrane, creva za ispumpavanje od po 100m ili 50 m , ona kao za bastu , su zavrsila negde u basti , glumataju stanari da su odgovorni , ali su gotovani i zabole ih tuki..

Sramota ziva sto zivis sa takvim ljudima na istom prostoru , jos ako su ti i rod, a neki mi jesu rod, ziv blam te pojede...
A gordi i ponositi...odmah te proliv uhvati, bagra, pogan, narod je stoka...ali sacekaj i izadji sa njima do parkica, tamo gde ima sladoled, pomfrit, kafic, i videces elitu , eleganciju , uredno napredne i kulturne ljude....stoka u caksire, ljudi sa prazilukom u dupetu..

Taj obilazak iz interesovanja sklonista mi je zgadio Srbe zbog tog privida , 10 dana mi je trebalo da zaboravim scene ekstrema izmedju nasmejanih i zapustenih delova svih tih ljudi...

Da moze video da prenese utisak i mirise, ono je horor, a ne ono sto gledate na filmovima....Horor je kad sa tim svim ljubaznim ljudima vidis njihove ekstremne prirode i karakteristike....to je horor...u rangu RING japanskog , koji je po meni horor broj 1...

Nece bg niko da gadja direktno, da ima 10 puta vise nuklearki pa da se i plasimo,
Ali je ono sto dolazi nakon nuklearki gore
Zagadjene kise i vetrovi koji sire radijaciju, zagadjenje voda i hrane - to su tek problemi
Umires polako otrovan
Sto si blize padu bombe to umires brze
Do neke udaljenosti - oni bi preziveli, priroda bi pobedila, kao u cerobilu
Hirosima i nagasaki postoje i sad, ljudi zive u njima

Poslednja izmena:

Ali moze Amerika da iscenira false flag...baci na nas atomku a optuzi Ruse da su omaskom pogodili Beograd...
I tako jednim udarcem udare i na Srbe i na Ruse...

...

Zato cigani ispod cene pro
Ali moze Amerika da iscenira false flag...baci na nas atomku a optuzi Ruse da su omaskom pogodili Beograd...
I tako jednim udarcem udare i na Srbe i na Ruse...

...
daju aluminijumske kabanice....sasvim dovoljan pokrivač....od kiše...

Back