Jesmo li narod koji puno kuka,koji se vise bavi drugima nego sobom?
Jesmo li narod koji uvijek trazi krivca u drugima a nikad u sebi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve si rekao što ja mislimJesmo li narod koji puno kuka,koji se vise bavi drugima nego sobom?
I ovi sto inace ne bi kukali,prokukaju da bi se uklopili u vecinu...ne svi ali ih je dosta takvih.... cim sretnes ljude,na prvu pocnu da je sve crno i da nam nema perspektive... pogotovo na jutru to padne tesko vala ,za slusatiSjajno da prebolim nekako dremku kasno popodne i jer ne mogu sad da spavam!
Imam utisak da ko kuka-kuka kao da mu se plaća visoka satnica za to... ali teško onima koji ne bi baš u tom smeru da razmišljaju.
Ne znam da li smo kao narod u vođstvu kao kukači, ali i to je jedna od ružnih navika koje smo skloni da usvojimo tako da kad osobi samo čuješ ime-znaš da li jeste ili nije od tih.
E bas mi je drago da imamo slican stavsve si rekao što ja mislim
nažalostE bas mi je drago da imamo slican stav
Dobro si rekao sličan,.. jer ima malo razlike,.. mi smo već'ma takvi,.. ne i isključivo takvi.Jesmo li narod koji puno kuka,koji se vise bavi drugima nego sobom?
ako je tom čoveku stvarno teško, a tebe smatra za prijatelja zar je toliko teško da ga saslušašpogotovo na jutru to padne tesko vala ,za slusati
Ми смо народ који само кука и очекује да неко други решава његове проблеме.Jesmo li narod koji puno kuka,koji se vise bavi drugima nego sobom?
Slazem se )Ми смо народ који само кука и очекује да неко други решава његове проблеме.
Oni koji imaju najvece probleme,najmanje pricaju oni koji nista ne rade,koji ne zele da rade,da mjenjaju stvari,oni pretezno kukaju i krive druge za sve .. u velikoj vecini slucajeva ...ako je tom čoveku stvarno teško, a tebe smatra za prijatelja zar je toliko teško da ga saslušaš
zar nikad nisi imao žutu minutu
Koliko nam je gadna realnost jos bude previse tiho.Jesmo li narod koji puno kuka,
Gde znam....koji se vise bavi drugima nego sobom?
Odgovornost jeste na drugima al' to treba da rese nadlezni a mi da zivimo svoje.Jesmo li narod koji uvijek trazi krivca u drugima a nikad u sebi?