- Poruka
- 24.310
Udbaska propaganda je najjaca propaganda.
Нек’ пробају само да кривце за “Нови Сад” не осуде на најстроже казне! #ЧикамоВас
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udbaska propaganda je najjaca propaganda.
Не може ми једно ни друго! Та правна накарада од ,,Републике Косово" ће једног дана бити укинута, а Косово и Метохија поново бити реинтегрисани у уставно-правни поредак Србије.А како је Косово могло а Војводина не може питам ја Вас!
Не може ми једно ни друго! Та правна накарада од ,,Републике Косово" ће једног дана бити укинута, а Косово и Метохија поново бити реинтегрисани у уставно-правни поредак Србије.
Не, кад Руси избију на Дунав.Кад бре? Кад шешељуга узме 50+ постотака гласова..
Не, кад Руси избију на Дунав.
Руси су Ослободиоци!Дочекаћемо окупатиора онако по нашки ако се појави.. #ХлебиСо
Da vidimo sad šta je sve potrebno da bi se neki region otcepio od matične države:
1. Podrška velike većine stanovnika tog regiona za tu ideju
2. Od tih koji podržavaju velika većina mora biti spremna da se snažno žrtvuje za to.
3. Snažna podrška nekog ozbiljnog međunarodnog faktora, znači neke velike sile ili grupe zemalja.
Pobrojao sam samo ono što je imalo i Kosovo. Šta od svega toga ima Vojvodina? Jedno veliko ništa. Nula bodova.
Prema tome po meni je cela ova priča mlaćenje prazne slame. Više služi režimu da bi skrenuo pažnju sa realnih problema.
Kažeš “nije rekao”? Isto tako su nekad Srbi očekivali puno toga i od komunizma, i sada stiže podrška iz Zagreba. Sve progresivno, dok ne ostaneš na ledini u tuđoj državi.
Ovo je nekada bilo in i progresivno:
Pre Pavelića:
Pogledajte prilog 1652881
Posle Tuđmana:
Pogledajte prilog 1652882
Pogledajte prilog 1652884
Goran Ješić je otkrio karte, ostalo je relativizacija. Isto tako su i komunisti nekada verovali da grade “bolji svet”.
Pogledajte prilog 1652886
hm, ne bi bilo loše kupiti stan u novom sadu ili još bolje u suboticiJEŠIĆ BI DA VOJVODINA BUDE NEZAVISNA DRŽAVA: Nekadašnji funkcioner DS poručio: "Nije džabe onaj pozivni +384 ostao za nas"
Pogledajte prilog 1652852
Goran Ješić poručio da Vojvodina treba da se otcepi od Srbije, te da ima i svoj pozivni broj
Nekadašnji funkcioner Demokratske stranke, Goran Ješić, koji je nedavno tokom protesta u Novom Sadu napao policajca, poručio je na svom nalogu na društvenoj mreži "X" da će Vojvodina krenuti putem tzv. Kosova i da će postati nezavisna država sa svojim pozivnim brojem.
"Lako ste pustili Kosovo, nadam se da ćete sa punim razumevanjem i mislima o višem interesu i Vojvodinu pustiti da ode. Nije za džabe onaj pozivni +384 ostao za nas", poručio je Ješić.
Pogledajte prilog 1652856
https://www.kurir.rs/amp/9515481/jesic-bi-da-vojvodina-bude-nezavisna-drzava
Borac za srpski demokratiju je otkrio karte: cilj mu je dalje komadanje Srbije. Ko je bilo šta drugo očekivao bio je ili naivan, ili zlurad i zlonameran ili (namerno) slep kod očiju.
Банаћани се једино рачунају, у Бачкој живе Личани, Кордунаши, Црногорци и Мађари, а Сремци су практично Србијанци.
savo oprosti upao si mi u diskusiju sa srbendom pa nisam ni gledao koga sam citiraoNovi Sad se prostire na obe obale Dunava, veći deo pripada Južnobačkom okrugu, manji Sremskom.
jel ti sad jasno, ni ne znaš drugi po veličini grad u Srbiji a predstavljaš se srbendom.
izgleda čuo za bg i znaš Petrovac![]()
Ја сам одувек тврдио да нам је највећа грешка што нисмо заједно са Турцима ишли на Беч и даље у унутрашњост немачког говорног подручја.Турци вратите се. Све вам је опроштено!
Ne laži, i posebno ne glupetaj. NVO bot, bar da te plaćaju.Gosn Kežual, pa rekao sam da nećemo da lažemo. Nisu to moje tvrdnje i ti to odlično znaš.
Rekonkista. Kao sa Arabljanima u Španiji.Не може ми једно ни друго! Та правна накарада од ,,Републике Косово" ће једног дана бити укинута, а Косово и Метохија поново бити реинтегрисани у уставно-правни поредак Србије.
O krvavim rukama je mantrala i KPJ. Klasični apel na emocije.
Paranoja, Ješić je čankista a ti ovde spinuješ.Ko nije?
Apel na emocije i cirkularni argument, ne možeš time tako lako da prodobiješ nikog ko ti i inače ne veruje automatski, pa ma šta tvrdio ali odlično da se spreči bekstvo još poslanika, posle bekstva one četiri poslanice.