Jesi spreman ubiti pred ocima njegove porodice?

Mecenaa

Aktivan član
Poruka
1.633
Izvor
www.fightsite
20250208_114511.jpg

Zanimljivo pitanje i mnogo mi govori o mentalnom sklopu danasnjih tzv "sportista".
Ako je ovako u sportu nije ni cudo sto svakakvih ima i po ulici...besni psi bez kontrole.

Izvor
www.fightsite
Pogledajte prilog 1682435
Zanimljivo pitanje i mnogo mi govori o mentalnom sklopu danasnjih tzv "sportista".
Ako je ovako u sportu nije ni cudo sto svakakvih ima i po ulici...besni psi bez kontrole.
Jeste zanimljivo pitanje, i rekla bih da se iza ovog pitanja ipak krije mala doza "humanosti", čim se pita to.

Da je u pitanju čovek koji se ponaša kao zver, ne bi uopšte razmišljao o tome šta bilo ko misli, uključujući i porodicu protivnika.

Jeste zanimljivo pitanje, i rekla bih da se iza ovog pitanja ipak krije mala doza "humanosti", čim se pita to.

Da je u pitanju čovek koji se ponaša kao zver, ne bi uopšte razmišljao o tome šta bilo ko misli, uključujući i porodicu protivnika.
To je pitanje koje su mu postavili novinari.
taj je odgovorio da se tako motivise i da ga uopste ne zanima protivnik kao osoba i ko ga gleda 🙄 nema tu humanosti samo zver 😑 a vecina se izgledami tako i ponasa u tim takvim vrstama sporta ,zveri.obucene da ubiju za novac 🙁
surovo nije ni cudo sto ne volim ovakve nove tzv sportove.boks je boks a ne ovi divljaci.

To je pitanje koje su mu postavili novinari.
taj je odgovorio da se tako motivise i da ga uopste ne zanima protivnik kao osoba i ko ga gleda 🙄 nema tu humanosti samo zver 😑 a vecina se izgledami tako i ponasa u tim takvim vrstama sporta ,zveri.obucene da ubiju za novac 🙁
surovo nije ni cudo sto ne volim ovakve nove tzv sportove.boks je boks a ne ovi divljaci.
Jasno sve. Nema sumnje da je u pitanju nečovek, kada bi drugu osobu fizički osakatio ili ubio za pare - tu nema sumnje.
Druga strana su osobe koje vole da gledaju ovakvu vrstu "sporta" i plaćaju isti. I njima očigledno nešto fali u glavi, čim imaju želudac za to.

Ovo pitanje me muči. " Jesi li spreman ubiti čovjeka pred očima njegove obitelji? "

Zašto sport mora da bude ovako surov? Od običnog sportiste postaje kriminalac, kada ubije čoveka.

@EnigmaGirl slažem se sa tvojim pitanjem, konstatacijom, kakvi su to ljudi koji vole da gledaju ovakvu vrstu "sporta".

Ovo je zanimljiva tema, posebno iz ugla psihologije.

Kakve su ličnosti ti "sportisti? Da li time što bi u "sportu" ubili čoveka pokazuju da su nasilnici, i van tog "sporta"?

Ili time kanališu svoj bes i agresiju kada bi bili u stanju da nekome oduzmu život?

Msm da treba bilo kakav fizicki kontakt izbrisati iz sporta
Kosarka,gimnastika pa i karate koji se racuna u borilacke sportove nije djabe plemenita vestina.
Sta je ovo stave psihopate u kavez i rukama i nogama maltene na smrt se mlate.
Vecina boksera,karatista etc koje poznajem imaju kodeks ponasanja i cak ce pre da izbegnu sukob i sklone se nego da ulaxe u konflikt.ne zato sto se plase tih vec su svesni svojih sposobnosti.
Ovi novi sportovi katastrofa sve nenormalno.

I mene zanima sa psiholoske strane kakvi su to ljudi koji su u stanju zbog popularnosti,novca bukalno da ubiju.dovedu se u mentalno stanje da izvrse najgore delo.
gledao sam dosta meceva,raznoraznih borilackih sportova.na tako da kazem normalnim mecevima tipa boks,rvanje neke istocnjacke borbe ljudi vode porodice ali to je ipak sve plemenita vestina(boks koliko gadno izgleda je isto ipak neka vrste plemenite vestine)
Ovo u zadnjih par godina sto se organizuje,ove borbe u oktagonima,kavezima to stvarno surovo.samo ludak moze da vodi porodicu kada ima borbu u kavexu.psihijatrija.
i svi odusevljeno sa tim.ceo svet.patalogija
Ovaj u naslovu iz novinama me zainteresovao jer je izjavio da on ulazi da "ubije"protivnika i da uopste ne razmislja o porodici protivnika koja je u publici 🙄
To vise po meni nije ni pravi sport ni plemenita vestina vec ulicna tuca 😑

Inace ufc je zvanicno osnovan 93 u las vegasu a zahvaljujuci netu danas je rasiren svuda u svetu.mma borci su mesavina vise razlictih stilova borbe bez one osnove koju propagira svaki stari borilacki sport.jedinstvo duha i tela.
Vecina tih mislim da su obicni street fighteri a ne predstavnici nekog sporta.
ima puno surovih borilackih vestina kao krav maga recimo ali to je sve razvijeno zbog nekih posebnih jedinica vojske,policije.ovo je nesto drugo.klinci se najvise loxe na to.vrlo lose za psihu.

Inace ufc je zvanicno osnovan 93 u las vegasu a zahvaljujuci netu danas je rasiren svuda u svetu.mma borci su mesavina vise razlictih stilova borbe bez one osnove koju propagira svaki stari borilacki sport.jedinstvo duha i tela.
Vecina tih mislim da su obicni street fighteri a ne predstavnici nekog sporta.
ima puno surovih borilackih vestina kao krav maga recimo ali to je sve razvijeno zbog nekih posebnih jedinica vojske,policije.ovo je nesto drugo.klinci se najvise loxe na to.vrlo lose za psihu.
Ja cu da treniram borilacke sportove jos par meseci i prekidam, upisao sam cisto da naucim tehnike i kretanje radi zastite sebe i svojih dragih osoba, jednostavno cak i na full sparingu imam strah da udarim coveka iz sve snage u glavu,a kamo li ovako jer nekad tim jednim udarcem u glavu mozes ubiti coveka ako padne kako ne treba. Jos nesto ne znam kako uticu svi ti udarci na mozak mozda unistavaju taj emocionalni deo mozga tj. za empatiju sta vec, negde je bilo pisano kako ljudi koji treniraju takve extremne sportove promene se kao licnosti, sad nzm jbg

Ja cu da treniram borilacke sportove jos par meseci i prekidam, upisao sam cisto da naucim tehnike i kretanje radi zastite sebe i svojih dragih osoba, jednostavno cak i na full sparingu imam strah da udarim coveka iz sve snage u glavu,a kamo li ovako jer nekad tim jednim udarcem u glavu mozes ubiti coveka ako padne kako ne treba. Jos nesto ne znam kako uticu svi ti udarci na mozak mozda unistavaju taj emocionalni deo mozga tj. za empatiju sta vec, negde je bilo pisano kako ljudi koji treniraju takve extremne sportove promene se kao licnosti, sad nzm jbg
Normalno,treniras zbog sebe.a to je tacno svaki udarac u glavu moze biti kritican i opasan.nije to strah to je odgovornost i samokontrola.ajde ti kao trenirani profesionalac i treba da imas samokontrolu.
Opasni su oni sto nemaju samokontrolu 😑
Evo citam link koji si postavi,sudija prekinuo mec posle 20 udaraca u glavu 🙄 pa taj sudija nije normalan 😑

Back