Јесен стиже а раја се диже!!!

naravno da ima ko da zameni, problem je sto su ti koji bi zamenili - zanemeli i zive svoj zivot za svoj gros.

ta nije moguce da je najbolje sto srpska nacija moze da ponudi - tadic, dinkic i ceda.

ne postujes svoju naciju ako smem da primetim, ima dosta individualnih kvaliteta medju nasim sunarodnicima.
Sine narod kao swaki narod je stoka.. To je realnost. Indiwidualac moze biti pametan, promisljen itd
a swaki narod je stoka
i swaki narod u owom drustwu kontrolisu kapistalisti, fondacije, banke itd...
a nema zaista ko da zameni, jedino kome bih mozda powerio zamenjiwanje jeste Seselju, i to iskljuciwo jer je raniej pokaazao neke swoje statowe, i sto makar za njega bih znao da ne bi pokrao, ako nista barem ne bi krao koliko i owi. Ali kazem ti jedino bi imalo nekog smisla krwawa rewolucija, ali nje netje biti. Ai cak i da se desi bilo samo jos gore z:D

Који је по вама могући окидач за масовни револт против упропаститеља српске економије и државе?

Па банкрот буџета само што није, а почели су да заврћу руке слободним антирежимским медијима, да не би запалили барут који су осушили општом пљачком и отимачином, као и са отпуштањима!

Мора да пукне тиква, кука и мотика им не гину.

Треба ширити даље(али не ко Чеда опијате), и будити из сна заспале дреком и виком, то увек упали!

Za normalan narod bi okidac trebao da bude jos dawne 2000 te, da se neke stwari ne mogu tako raditi. a posto smo dokazali da nismo normalan narod, wishe nemas nikakwog okidaca..

тачно

слажем се са junkmarkom и другима који мисле да се неће ништа десити

народ је само стока једна и грдна са склоношћу да се још сроза

У добру се не понеси и злу се не поништи, народна је пословица.

Што ће рећи, кад је добро не мислите да ће вечно да траје, а кад је зло не очајавајте и не дижите руке, на карту очајања играју фуњаре властоузурпаторске.

Чуда се дешавају када схватиш да све може ако хоћеш!

П.С. Не зовите наш угњетавани и слуђени народ стоком и ви сте део тог народа. Не вређејмо сами себе, сваки човек има своје достојанство и слободу да бира!

Главу горе.:rtfm:

ne postujes svoju naciju ako smem da primetim, ima dosta individualnih kvaliteta medju nasim sunarodnicima.

паметни, самопожртвовани, некористољубиви, истински патриоти који су се задесили у овом блату НИКАД неће бити допуштени к власти

Ми у ствари живимо у комунистичком систему који уништава паметне и способне јединке, а "промиче" највећа говна која су се ухлебила у "партијама", само што су једну партију земениле 6-7 других. Што је много горе

У добру се не понеси и злу се не поништи, народна је пословица.

Што ће рећи, кад је добро не мислите да ће вечно да траје, а кад је зло не очајавајте и не дижите руке, на карту очајања играју фуњаре властоузурпаторске.

Чуда се дешавају када схватиш да све може ако хоћеш!

П.С. Не зовите наш угњетавани и слуђени народ стоком и ви сте део тог народа. Не вређејмо сами себе, сваки човек има своје достојанство и слободу да бира!

Главу горе.:rtfm:

Brate ne mozes da dignes glawu gore
kada imas
40 milijardi duga z:D
Ne mozes da dignes glawu gore kada ti USA preti da uleti kao u iraku z:D

Који је по вама могући окидач за масовни револт против упропаститеља српске економије и државе?

narod je uspavan, da se ne lazemo.
okidac bi bio zapravo onaj koji drzi prst na njemu.

ko drzi okidac?

stara vojna i policijska struktura, delom penzionisana, delom ucutkana i degradirana ali sa jakom bazom u samoj vojsci. ljudi od postovanja i od poverenja i dokazane odvaznosti.

nisu mase te koje donose promene, vec onaj mali sloj ljudi koji pokrene masu.
ko ce to biti?
tomu ne vidim tu, niti pak radikale, narodnjake pogotovo ne.

mozda neka studenska mala skupina u dogovoru sa disidentima u vojno/policijskim institucijama?

neko ce krenuti da demonstrira, bice onako stihijski, malo ovde, malo tamo, nesto ce izaci u novinama, nesto ne.

ko ce rasplamsati protest?
koji pojedinac, mala grupa ljudi od poverenja i uticaja u narodu?

ko?

crkva, vojska, policija?

univerziteti?

34eufc3.gif

Brate ne mozes da dignes glawu gore
kada imas
40 milijardi duga z:D
Ne mozes da dignes glawu gore kada ti USA preti da uleti kao u iraku z:D
У бре братко, ко те толико убио у појам? Ко ти је рекао да је отпор тиранији узалудан?Тако нас садисти са врха зомбирају да им неможемо ништа јер знају ако се запали пламен револта, од њих неће ни пепео да остане!

Не гледај и не слушај депресивне филмове и песме видиш да су ти попили животну енергију и веру у људско достојанство.

Не заборави нисмо ми Срби ко неки из краја, па да се миримо са тиме да будемо туђе робље.

Угледај се на позитивне примере и видећеш колико јачају слободарски дух, који живи у нама Србима. Мисли својом главом и гледај добро а не зло!

ти своју забиј у песак....
и чекај да направе још 400....
Ne ja sam bio za reforme kada su trebale
ja sam uwek goworio ne za kredite, ne za sranja, ne za nerealnu ekonomiju.
I dalje sada to goworim, ali sada je wetj kasno, zato sto je "pametna" wetjina bila protiw mene z:D.
A sada tje ta pametna wetjina da lepo postane rob, i neka im, gowna koja su zasluzili z:D.
Swe su oni to zasluzili brajko moj. a politicari to lepo swe spickali na sebe, a narod tje otplaciwati
nije owo nista nowo
primer indonezije z:D.
tamo ti je sada jedno 10 puta gore nego wode, pa se niko ne buni z:D z:D z:D.
ali polako sticicemo ih
ja jedino resenje widim u
odlasku iz zemlje
ne radjanju nikakwe dece u owoj propaloj drzawi
i na duze staze owo je jedino realno resenje.
Moze on da ima 1021241241 milijardi duga, ali ne moze da naplati bez gradjana z:D

У бре братко, ко те толико убио у појам? Ко ти је рекао да је отпор тиранији узалудан?Тако нас садисти са врха зомбирају да им неможемо ништа јер знају акосе запали пламен револта, од њих неће ни пепео да остане!

Не гледај и не слушај депресивне филмове и песме видиш да су ти попили животну енергију и веру у људско достојанство.

Не заборави нисмо ми Срби ко неки из краја, па да се миримо са тиме да будемо туђе робље.

Угледај се на позитивне примере и видећеш колико јачају слободарски дух, који живи у нама Србима. Мисли својом главом и гледај добро а не зло!
Ja sam rekao ja rob nikada necu biti, niti tju prawiti robowe.
Pun sam energije, i jak sam, i zelim da promenim neke stwari, mlad sam takodje, ali ne widim objektiwan izlaz
dakle ja zelim objektiwno resenje, ne zelim jos jednu frazu, niti lazni optimizam
jedino resenje widim u mom postu gore, koje je resenje na duze staze kako ne postati rob

Ми још страдамо од последица владавине "Tita i partije"

Животи ће нам проћи у овоме, можда тек унуци моје генерације, буду лишени овог мрцварења. Кад дисидентски гмазови из времена комунизма, које је неко слагао да треба да се играју власти коначно поцркају, и када не будемо морали да испаштамо због америчке злочиначке политике

Ja sam rekao ja rob nikada necu biti, niti tju prawiti robowe.
Pun sam energije, i jak sam, i zelim da promenim neke stwari, mlad sam takodje, ali ne widim objektiwan izlaz
dakle ja zelim objektiwno resenje, ne zelim jos jednu frazu, niti lazni optimizam
jedino resenje widim u mom postu gore, koje je resenje na duze staze kako ne postati rob

pa ti jesi rob vec sad, polovina poreza koji placas ide u dzeb stranih krediora.
samo kamata.

nije se djelic ili dinkic zaduzio, nego ti.

duznik je rob, zapamti to

Ми још страдамо од последица владавине "Tita i partije"

Животи ће нам проћи у овоме, можда тек унуци моје генерације, буду лишени овог мрцварења. Кад дисидентски гмазови из времена комунизма, које је неко слагао да треба да се играју власти коначно поцркају, и када не будемо морали да испаштамо због америчке злочиначке политике
Ja koliko widim dug ti se powetjawa, a twoji unuci tesko da ce moci da otplate owaj dug a kamoli da ziwe u "boljem sutra"
Sawetujem ti da radjas/prawis swoju decu negde drugde, skrooz prijateljski
gde tje imati neku budutjnosto barem na odredjeni period

narod je uspavan, da se ne lazemo.
okidac bi bio zapravo onaj koji drzi prst na njemu.

ko drzi okidac?

stara vojna i policijska struktura, delom penzionisana, delom ucutkana i degradirana ali sa jakom bazom u samoj vojsci. ljudi od postovanja i od poverenja i dokazane odvaznosti.

nisu mase te koje donose promene, vec onaj mali sloj ljudi koji pokrene masu.
ko ce to biti?
tomu ne vidim tu, niti pak radikale, narodnjake pogotovo ne.

mozda neka studenska mala skupina u dogovoru sa disidentima u vojno/policijskim institucijama?

neko ce krenuti da demonstrira, bice onako stihijski, malo ovde, malo tamo, nesto ce izaci u novinama, nesto ne.

ko ce rasplamsati protest?
koji pojedinac, mala grupa ljudi od poverenja i uticaja u narodu?

ko?

crkva, vojska, policija?

univerziteti?

ja se plasim da ce usled okupljanja bilo koje grupacije radnika to iskoristiti neke neformalne grupe recimo ovi debilni navijaci i zapaliti iskru koja se nece moci kontrolisati...besa u narodu je puno...izneverenih obecanja...propalih porodica usled nemastine...mala iskra najkrvozednijih moze da razbije moralne kontrole kod naroda...a onda nastupa psihologija mase....

pa ti jesi rob vec sad, polovina poreza koji placas ide u dzeb stranih krediora.
samo kamata.

nije se djelic ili dinkic zaduzio, nego ti.

duznik je rob, zapamti to

Pa rekoh wetj da znam to :D
ali ja ne placam nikakwe poreze, i jos sta wishe kewa mi prima platu iz budzeta. A ja idem na faks sada. Tako da sto se mene tice ja i nisam rob.
A to je uprawo poenta da su se oni zaduzili a mi tjemo wratjati
ja se nisam zaduzio zato sto sam bio protiw zaduziwanja, ali bih wratjao dug ako bi ostao u zemlji

Sawetujem ti da radjas/prawis swoju decu negde drugde, skrooz prijateljski
gde tje imati neku budutjnosto barem na odredjeni period

Ја ионако нећу имати децу

Под тим са мислио на одређена годишта, која би могла да живе у мало бољим околностима , од ових у којим смо ми живели и живимо

Pa rekoh wetj da znam to :D
ali ja ne placam nikakwe poreze, i jos sta wishe kewa mi prima platu iz budzeta. A ja idem na faks sada. Tako da sto se mene tice ja i nisam rob.
A to je uprawo poenta da su se oni zaduzili a mi tjemo wratjati
ja se nisam zaduzio zato sto sam bio protiw zaduziwanja, ali bih wratjao dug ako bi ostao u zemlji

pa keva ti je rob, njenim parama kupis sebi od zvaka do mp3 plejera na koji placas porez. ne ti, naravno, tvoja keva, koja uzgred placa i porez na dohodak.

tako da si ti sin roba, sto mu onda dodje jos gore

Да ли ће кулминирати на златни милион?

Шта добијају грађани Србије скидањем ДС и њених трабаната(СПС, ЛДП, ДСС, Г17+ и осталих странака испод 2%гласача)?

1) Kulminirace na milion
2) Dobice koncenracionu Vladu dok je najteze.

Back