...a sa njom i zimnica.E da li razmisljate o sexu(mani ljubav sad,jel te)dok stavljate krastavcice,gulite papriku,mesate ajvar...Znate ono,Vi mesate,a dragi Vam iza ledja dahce u vrat,a?Pitanje za zene,normalno8) 8) 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Zaboravio si mesenje hleba i "Varljivo leto '68"
taja:ja ne ostavljam zimnicu :?
sanja:ajvar sam zavrsila... a dahtanje za vrat u kuhinji... lepo ali nije uvek prakticno.
DON:...a sa njom i zimnica.E da li razmisljate o sexu(mani ljubav sad,jel te)dok stavljate krastavcice,gulite papriku,mesate ajvar...Znate ono,Vi mesate,a dragi Vam iza ledja dahce u vrat,a?Pitanje za zene,normalno8) 8) 8)
sanja:kornishoni, to su oni malencki??? bljak.
a ajvar je ljut, naravno, pravi. dodji na sledeci rostilj pa ces da probas.
sanja:krastavci su cudo.
pa zamisli samo kako je nesrecnim domacicama, muzevi posap-pivo-prijatelji a one po ceo dan u kuci. ima li gore robije??? daleko bilo, pu..
a sto se zimnice tice, moze i inspekicja a prodje, sve pod konac.
DON:sanja:krastavci su cudo.
pa zamisli samo kako je nesrecnim domacicama, muzevi posap-pivo-prijatelji a one po ceo dan u kuci. ima li gore robije??? daleko bilo, pu..
a sto se zimnice tice, moze i inspekicja a prodje, sve pod konac.
hahhahaha
ja sam inspektor i to sanitarni...
Ne volim pivo,poso nit prijatelje.
Volim da kuvam
Sanja,udaj se za mene....hahahhahhahahahhahhahahaa
DON:He,ma da...ja i Sanja,pa taman novo okupljanje,a
Sto bi ono reklive muve jednim udarcem :?
Jok,mlad sam josh ja
sanja:DON:He,ma da...ja i Sanja,pa taman novo okupljanje,a
Sto bi ono reklive muve jednim udarcem :?
Jok,mlad sam josh ja
eh zivote lutalico.... pa zar tako...
e donche a šta češ da pitaš "ne-domačice" jer ja krastavce, ajvar i papriku kiselu kupujem u marketu a tamo ako mi neku dahče za vrat verovatno mi krade novčanik iz torbe ,-)DON:...a sa njom i zimnica.E da li razmisljate o sexu(mani ljubav sad,jel te)dok stavljate krastavcice,gulite papriku,mesate ajvar...Znate ono,Vi mesate,a dragi Vam iza ledja dahce u vrat,a?Pitanje za zene,normalno8) 8) 8)