- Poruka
- 25.948
Oh, da hoće da dođe to vreme.
Ovde je dete zadnja rupa na svirali. Počupale se žene. I to je vest.
Nemaju o čemu da pišu..
Већина, уместо да се бави производњом папирне конфекције издаје дневне новине.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oh, da hoće da dođe to vreme.
Ovde je dete zadnja rupa na svirali. Počupale se žene. I to je vest.
Nemaju o čemu da pišu..
Charter skole su izraz preuzet iz USA obrazovnog sistema, zato ga i koristim.Да ли постоји такав школски систем било где на свету?
I meni je sad jasno da bi bilo bolje.Ti imaš ozbiljan problem sa autoritetima. Bolje doktorke da si napadao..![]()
Imaš sreće što ti deca nisu bila u mom odeljenjuI meni je sad jasno da bi bilo bolje.
Jesi li se zamislila,da mozda ti imas srece.Imaš sreće što ti deca nisu bila u mom odeljenju![]()
Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešilaJesi li se zamislila,da mozda ti imas srece.
Koliko gresis,samo da znas.I pored toga sto nikada nisam udario zensku osobu,bi stobom izasao na kraj,na tvoju stetu.Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešila![]()
VažiKoliko gresis,samo da znas.I pored toga sto nikada nisam udario zensku osobu,bi stobom izasao na kraj,na tvoju stetu.
Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešila![]()
Koliko gresis,samo da znas.I pored toga sto nikada nisam udario zensku osobu,bi stobom izasao na kraj,na tvoju stetu.
Svaki dan se pobije na hiljade ljudi al su nju za primer zadrzali u pritvoru
Apsolutno niko ne mora da se postuje ko ne zasluzi postovanje
Da mi neko takne dete sudiji bih rekao odlezacu kaznu a onda cu ga odrobijati kako treba
Ти си нека ''Амазонка''Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešila![]()
Плачемо, што нам не дају да га кремирамо и избришемо из србске историје...Srbi placu za Titom.
Плачемо, што нам не дају да га кремирамо и избришемо из србске историје...
Деда, за приплод у штали постуј...Слаб си ти ебач, видим ја.
Jer se u današnje vreme niko ne vaspitava da pokuša razgovorom da reši problem već se ide odmah na zakon jačeg. Kultura i fino vaspitanje su postale mane a bahatost i bezobrazluk vrline. U takvom obrnutom sistemu vrednosti, šta preostaje nekome ko pokušava da svoj posao radi savesno, ko ume da prizna grešku? Očekivanje da te odmah premlate jer im se može...
A što se vas dvoje u stvari svađate
Rekla bih da su ovi roditelji malo preosetljivi, a učiteljica malo neosetljiva. Jedna rečenica Žao mi je, nije bilo namerno, nadam se da će dete biti dobro, bi rešila sve.
Ovako je završila počupana, roditelji će platiti kaznu, dete imati traume zbog roditelja nasilnika i jbg.
A zasto si uveren da si ti najjaci kooronja u kraju? Da ne postoji u familiji te nastavnice neko jaci, sa vecim danom u karateu, neko ko mnogo bolje od tebe puca i ubija? Zasto si uveren da ti mozes da delis "pravdu" u kraju? Da stvarno ne delis "pravdu" u kraju kao narko diler i vodeci kriminalac?Mogu i oni samo da popiju batine.
Pa eto uveren sam.A zasto si uveren da si ti najjaci kooronja u kraju? Da ne postoji u familiji te nastavnice neko jaci, sa vecim danom u karateu, neko ko mnogo bolje od tebe puca i ubija? Zasto si uveren da ti mozes da delis "pravdu" u kraju? Da stvarno ne delis "pravdu" u kraju kao narko diler i vodeci kriminalac?
U 70-toj godini mislis da si najvece moodo u kraju? Jak ti onda kraj.Pa eto uveren sam.
Ahhha.Vidis ja sam preziveo i Zemun i Dorcol.U 70-toj godini mislis da si najvece moodo u kraju? Jak ti onda kraj.
Secam se iz '80-90-tih nekih momaka iz Zemuna i sa Dortjola koji su mislili da su najjaci, najsposobniji, nedodirljivi, koji su zavodili red u kraju pa i u gradu... danas su vec preko 30 godina 2 metra pod zemljom. Tako bi i ti zavrsio, mozda ne bi niko hteo da te robija pa bi te smestio u invalidska kolica da u njima odkunjas jos tih 5-6 godina sto ti preostalo.
Vidis kako to zvuci? Grozno, bez emocija i sazaljenja. Nasilje proizvodi takav efekat i pricu.
Ma da, ti si bas moodo i ulicni siledzija. Zato i visis na Krstarici.Ahhha.Vidis ja sam preziveo i Zemun i Dorcol.
Moodo si ti,a ja jesam ulicni siledzija.Samo radim za pozitivce,a ne za negativce,a zabole me sta ces ti da mislis.Ma da, ti si bas moodo i ulicni siledzija. Zato i visis na Krstarici.
Koliko sam samo Ramboa i Van Damova "upoznao" na ovim cyber prosrima. OK, jarani, ako zelite da se osecate mocno samo izvolite, nikome ovako na cyber prostoru ne smetate.
Aha, drotchina. Od 7 banki, koja bi na ulici mlatio uciteljice, da moze jos da mu se digne. Titova i Vuciceva skola.Moodo si ti,a ja jesam ulicni siledzija.Samo radim za pozitivce,a ne za negativce,a zabole me sta ces ti da mislis.