"Jesam, počupala sam učiteljicu za kosu. To nije u redu, ali bila sam isprovocirana": Majka učenice OŠ "Sveti Sava" iznela svoju stranu priče (VIDEO)

Oh, da hoće da dođe to vreme.

Ovde je dete zadnja rupa na svirali. Počupale se žene. I to je vest.
Nemaju o čemu da pišu..

Већина, уместо да се бави производњом папирне конфекције издаје дневне новине.

Да ли постоји такав школски систем било где на свету?
Charter skole su izraz preuzet iz USA obrazovnog sistema, zato ga i koristim.

To su one skole zbog kojih u USA Demokrate primaju pare od drzavnih prosvetnih sindikata svakog izbornog ciklusa, sa kampanjom da te charter skole pozatvaraju.

Naravno, uzmi uvek u obzir da su u Americi to pravi sindikati, a ne ova udruzenja za proslavu Osmog marta i soping turu u Trs' i Solun koja se odazivaju na ime 'Sindikati' u Srbiji i Rusiji.

Inace, glavni generator nasilja u drustvu, pa tako i u obrazovnom sistemu, su programi Drzave blagostanja.

Posto dezurnoj uvaljenoj gospodi, skolovanje dece placaju SVI gradjani drzave, oni to skolovanje ne placaju iz svog dzepa, onda nemaju odgovornsot, ne snose posledice, i misle da njihova privilegovana dup,eta mogu da zahtevaju sta god hoce od prosvetara i lekara, zato sto 'eto tako, to je moralno levicarstvo bre, lekari i prosvetari treba da rade bre kada god se meni trtne!!!'

Besmisleni levicarski sistem gde uvaljena gospoda ne znaju sta znaci davati pare iz svog dzepa.

Da daju pare iz svog dzepa, dobrano bi razmislili kada i kako ulaze u sukobe.

Ovako im besmisleni levicarski sistem Drzave Blagostanja dozvoljava da budu uvaljeni, i da prave decu koju drugi finansiraju.

Ako bato sve lepo platis iz svog dzepa, i lecenje i skolovanje, onda ces drugu pesmu da pevas. Pesmu sa vise postovanja, i vise ces da razmisljas sta, kako i kome da govoris.

Privilegovane, uvaljene, razmazene pajsercine, koje misle da samo oni imaju probleme u zivotu, koje drzava, tj SVI gradjani treba da finansiraju.

Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešila ;)

Koliko gresis,samo da znas.I pored toga sto nikada nisam udario zensku osobu,bi stobom izasao na kraj,na tvoju stetu.

😂
A što se vas dvoje u stvari svađate

Rekla bih da su ovi roditelji malo preosetljivi, a učiteljica malo neosetljiva. Jedna rečenica Žao mi je, nije bilo namerno, nadam se da će dete biti dobro, bi rešila sve.
Ovako je završila počupana, roditelji će platiti kaznu, dete imati traume zbog roditelja nasilnika i jbg.

Svaki dan se pobije na hiljade ljudi al su nju za primer zadrzali u pritvoru
Apsolutno niko ne mora da se postuje ko ne zasluzi postovanje
Da mi neko takne dete sudiji bih rekao odlezacu kaznu a onda cu ga odrobijati kako treba

Ja sam potpuno suprotan, ja namlatim dete još više, da pazi šta radi u buduće !

Jok, ne bi mi bio ni prvi ni poslednji problematični tata koga sam rešila ;)
Ти си нека ''Амазонка'' :mrgreen:, силом прилика - видим, пошто си културна и паметна жена, тотално ван тог ''милитари феми трипа'', који је код тебе нужност професије васпитача, а не хир или умишљање ''властне силе''...

... Штета што немаш било коју и какву заштиту као добар педагог и психолог, јер би мушкарци, поготову колеге треба ли да се заузму за тебе, кад те ментално ретадирани родитеље психотишу својим истресањем и некултуром

Моју мајку, професорку физике је малтретирао директор, због тога што је смиравала једног безобразног клинца, коме је он државо леђа, ко зна због чега... Тај клинац је после, испоставило се, убио неку бабу, тотална будалетина...

Зато сам морао, уместо мог оца који је пасиван пред агресијом клинаца и пасивношћу мушкиња међу професорима, да браним своју мајку бруталном претњом директору - пред свима у колективу, где су ме знали као малог, јер ме мајка водила у своју школу понекад, па сам упозно цео колектив од млечних зуба...

Дакле, највећи проблем нису жене или родитељи или деца, већ некарактерни мушкарци међу вашим колегијумом, који неће ''да се мешају'' у своју заштитничку дужност, иако би по природи морали да штите своју заједницу, па макар те наставнице излазиле из самоконтроле некад...

Дакле, мушкарци су проблем у тим вашим колективима, да ли због недостатка или мајмунисања - не знам тачно...

😂
A što se vas dvoje u stvari svađate

Rekla bih da su ovi roditelji malo preosetljivi, a učiteljica malo neosetljiva. Jedna rečenica Žao mi je, nije bilo namerno, nadam se da će dete biti dobro, bi rešila sve.
Ovako je završila počupana, roditelji će platiti kaznu, dete imati traume zbog roditelja nasilnika i jbg.
Jer se u današnje vreme niko ne vaspitava da pokuša razgovorom da reši problem već se ide odmah na zakon jačeg. Kultura i fino vaspitanje su postale mane a bahatost i bezobrazluk vrline. U takvom obrnutom sistemu vrednosti, šta preostaje nekome ko pokušava da svoj posao radi savesno, ko ume da prizna grešku? Očekivanje da te odmah premlate jer im se može...

Mogu i oni samo da popiju batine.
A zasto si uveren da si ti najjaci kooronja u kraju? Da ne postoji u familiji te nastavnice neko jaci, sa vecim danom u karateu, neko ko mnogo bolje od tebe puca i ubija? Zasto si uveren da ti mozes da delis "pravdu" u kraju? Da stvarno ne delis "pravdu" u kraju kao narko diler i vodeci kriminalac?

A zasto si uveren da si ti najjaci kooronja u kraju? Da ne postoji u familiji te nastavnice neko jaci, sa vecim danom u karateu, neko ko mnogo bolje od tebe puca i ubija? Zasto si uveren da ti mozes da delis "pravdu" u kraju? Da stvarno ne delis "pravdu" u kraju kao narko diler i vodeci kriminalac?
Pa eto uveren sam.

Pa eto uveren sam.
U 70-toj godini mislis da si najvece moodo u kraju? Jak ti onda kraj. :D

Secam se iz '80-90-tih nekih momaka iz Zemuna i sa Dortjola koji su mislili da su najjaci, najsposobniji, nedodirljivi, koji su zavodili red u kraju pa i u gradu... danas su vec preko 30 godina 2 metra pod zemljom. Tako bi i ti zavrsio, mozda ne bi niko hteo da te robija pa bi te smestio u invalidska kolica da u njima odkunjas jos tih 5-6 godina sto ti preostalo.

Vidis kako to zvuci? Grozno, bez emocija i sazaljenja. Nasilje proizvodi takav efekat i pricu.

U 70-toj godini mislis da si najvece moodo u kraju? Jak ti onda kraj. :D

Secam se iz '80-90-tih nekih momaka iz Zemuna i sa Dortjola koji su mislili da su najjaci, najsposobniji, nedodirljivi, koji su zavodili red u kraju pa i u gradu... danas su vec preko 30 godina 2 metra pod zemljom. Tako bi i ti zavrsio, mozda ne bi niko hteo da te robija pa bi te smestio u invalidska kolica da u njima odkunjas jos tih 5-6 godina sto ti preostalo.

Vidis kako to zvuci? Grozno, bez emocija i sazaljenja. Nasilje proizvodi takav efekat i pricu.
Ahhha.Vidis ja sam preziveo i Zemun i Dorcol.

Ahhha.Vidis ja sam preziveo i Zemun i Dorcol.
Ma da, ti si bas moodo i ulicni siledzija. Zato i visis na Krstarici.
Koliko sam samo Ramboa i Van Damova "upoznao" na ovim cyber prosrima. OK, jarani, ako zelite da se osecate mocno samo izvolite, nikome ovako na cyber prostoru ne smetate.

Ma da, ti si bas moodo i ulicni siledzija. Zato i visis na Krstarici.
Koliko sam samo Ramboa i Van Damova "upoznao" na ovim cyber prosrima. OK, jarani, ako zelite da se osecate mocno samo izvolite, nikome ovako na cyber prostoru ne smetate.
Moodo si ti,a ja jesam ulicni siledzija.Samo radim za pozitivce,a ne za negativce,a zabole me sta ces ti da mislis.

Moodo si ti,a ja jesam ulicni siledzija.Samo radim za pozitivce,a ne za negativce,a zabole me sta ces ti da mislis.
Aha, drotchina. Od 7 banki, koja bi na ulici mlatio uciteljice, da moze jos da mu se digne. Titova i Vuciceva skola.
Zabole i sve ovde za tvoje misljenje. Drotcino, nadadas se da je tvoje misljenje relevantno?

Back