Jes da si vernik ali sta ako ti zena sama uskoci u krevet?

A ti bi to doslovno,da ti se usunja u stan,ukoka tvoju zenu,izbaci je kroz prozora i t.d....
...izvini ali ovo nije krimi zanr nego blaga erotika sa teoloskim potencijalom,kupio si kartu za drugog filma koji se prozektira u susednoj sali... :)
Inace danas je valjda vise nego jasno koje su to situacije kad ti se zena/muskarac prosto servira "na tacnu"a tvoje je samo da konsumiras...ili da mozda ipak malo promislis,kao sto namece i ova tema !
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dakle genijalno. Ništa bolje nisam mogla da zateknem na forumu od jutros.

Mozda ces naci bolje ali i ovo nije lose za razgibavanje...utoliko vise sto licno smatram da je tema koja sadzi i obuhvata izuzetno bitnu teolosku materiju sa realnim prakticnim aspektima kikja se definitivno trebaju uzimati u obzir.
Novi žanr u filmskoj industriji ''blaga erotika sa teološkim potencijalom''.
Kreator Robivek. Ma da plivaš u lovi i da ti mlade žene uskaču u krevet
da bi glumile u tvojim filmovima.

Zabranjeno voće, čežnja, moralne dileme.. ah...

Novi žanr u filmskoj industriji ''blaga erotika sa teološkim potencijalom''.
Kreator Robivek. Ma da plivaš u lovi i da ti mlade žene uskaču u krevet
da bi glumile u tvojim filmovima.

Zabranjeno voće, čežnja, moralne dileme.. ah...
Prtimljena su u ekipu,odmah sam prepoznao da imas potencijala u produkciji jednog ovakvog zanra...
...poziciju i honorar cemo resavati kasnije,da prvo utvrdimo kriterijume i uopste pravila igre... jos jednom,cestitam i dobrodosla u timu. :D

kakav si vernik ako jedva cekas da okrenes ledja veri?

u dobru je lako dobar biti , na muci se poznaju junaci
Tema se zapravo temelji upravo na ovu tvoju konstataciju s tim sto je veoma bitno utvrditi sve relevantne teoloske cinjenice da bi smo bili na cistom zasto,kako,kada i t.d.
Dakle realan dogadjaj,realne prilike,realne moralne standarde stoga nam nema druge nego da bar pokusamo izvuci realne zakljucke...
...ali nam za to ocito treba ozbiljna analiza pa evo hajde da pokusamo da kroz ovu temu dodjemo do nekog takvog pozitivnog ishoda.

Koja je situacija koja je navela tu zenu da legne u njegov krevet? Vidimo samo cin leganja, ali ne i šta je dovelo do toga?
He,he,he a da ne imas neku mizicku zelju i da mozda narucis dorucak i pice po izboru ?
Nemoj nam sad okrivati svoje "crnogorske gene"daj se malo razgibaj i sam istrazi ovu materiju,dao sam konkretnog izvestaja pa se sad bar malo potrudi da procitas nesto vise u okolini citiranih tekstova. :kafa:

He,he,he a da ne imas neku mizicku zelju i da mozda narucis dorucak i pice po izboru ?
Nemoj nam sad okrivati svoje "crnogorske gene"daj se malo razgibaj i sam istrazi ovu materiju,dao sam konkretnog izvestaja pa se sad bar malo potrudi da procitas nesto vise u okolini citiranih tekstova. :kafa:
Znaš kako, morala je da ga zna, i mora da je neki gazda njen. A ona da dobije privilegije se uvukla u krevet... jer da nije tako...

Ni ja ne razumem. Šta znači to da joj je on osvetnik?
Evo ovde imas sublimirano sta je sve to podrazumevalo:

Ruta 4,1-6:
"...A Voz izide na vrata gradska, i sjede ondje. I gle, naiđe onaj osvetnik, za kojega Voz govoraše, i reče mu Voz: hodi ovamo, sjedi ovdje. I on dođe i sjede.
Potom uze Voz deset ljudi između starješina gradskih i reče: posjedajte ovdje. I posjedaše.
Tada reče onomu osvetniku: njivu koja je bila brata našega Elimeleha prodala je Nojemina, koja se vratila iz zemlje Moavske.
Zato rekoh: da javim tebi, i kažem ti: uzmi njivu pred ovima što sjede ovdje i pred starješinama naroda mojega; ako ćeš otkupiti, otkupi; ako li nećeš otkupiti, kaži mi da znam; jer osim tebe nema drugoga koji bi otkupio, a poslije tebe idem ja. A on reče: ja ću otkupiti.
A Voz reče: u koji dan uzmeš njivu iz ruke Nojeminine, treba da uzmeš i Rutu Moavku ženu umrloga, da podigneš ime umrlomu u našljedstvu njegovu.
Tada reče onaj osvetnik: ne mogu otkupiti, da ne raspem svojega našljedstva; otkupi ti što bi trebalo da ja otkupim, jer ja ne mogu otkupiti. "

Da se meni tako nešto desi, ja bih pružila polako ruku ka telefonu, pozvala
misliciju, rekla adresu i počela da vrištim. Pa nek beži ili neka čeka miliciju
da objasni ko ga je zvao i šta tu radi. :aha:
Mozda se i Voz upravo toga setio ali mu nestalo baterije pa se nasao "u tesnom"... :D
...mislim da sam pojasnio prilike za danasnje vreme, ne mora se bas desiti realno uskakanje u krevetu da bi neko stekao utisak da mu se zena/muskarac servira bukvalno na tacnu spremna za "konsumaciju"to se moze desavati bukvalno svuda i u svaku priliku ( koleginica sa posla s kojoj mozda nisi bio ni na "zadravo".,soucenica u razredu, neka slucajna poznanica i t.d. ).

Tema se zapravo temelji upravo na ovu tvoju konstataciju s tim sto je veoma bitno utvrditi sve relevantne teoloske cinjenice da bi smo bili na cistom zasto,kako,kada i t.d.
Dakle realan dogadjaj,realne prilike,realne moralne standarde stoga nam nema druge nego da bar pokusamo izvuci realne zakljucke...
...ali nam za to ocito treba ozbiljna analiza pa evo hajde da pokusamo da kroz ovu temu dodjemo do nekog takvog pozitivnog ishoda.
nema tumacenja , tumacenja uvek dovedu do manipulacija

religija ima svoja pravila , ako nesto ne trebas da radis - to nikad ne trebas da radis

tako je bog rekao

rekao je i da iskusenjima treba odoleti

nece te bog nagraditi necim sto je zabranio , time te djavo kusa

Back