Јерусалем Пост: САД да подрже Србију и Израел

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
У данашњем ауторском чланку Јерусалем Поста под називом "Ислам против националних држава" отворено се напада политика САД према Србији и Израелу. Чланак говори о подилаж
ењу стварања етнички чистих држава муслиманских наорда, док би Хришћанске и Јеврејска држава требали да буду "мултикултурни".

Иако се прилично лоше односе према Милошевићу, они су веома задобвољни Коштуницом и кажу (препричавање)
"Иако је Милошевић био суров према албанцима, сада у Србији влада либерални-демократа Коштуница, док Муслимани Албанци со од жртве прерасли у злочинца који ј епопалио цркве и манастире и изазвао егзодус Срба. Муслимани су финансирани од стране Саудијске Арабије"

Чланак је добар јер прави паралелу Србије и Израела, а интересантно, позива се на чланак "наше" Џулије Горин у Светској Јервсјској Ревији.
Ту се наводи савез Муслимана Албанаца са гриминалмом и међународном мафијом као Косовом које је легло криминала и зла. таклође наводе да ако би добило независност Косово постало покретач прво Муслиманских аспирација, у Европи а и свуда у свету, а коначно покренули исламизацију Израелске Арапске мањине (25-30%) Израела)

Закључује се следеће:

"Да би спречили окретање Бушове администрациеј против Израела након неуспека преговора са Арапима, те да би спшречили наметање решења Израелу од стране великих сила, Олмерт (премијер Израела) мора сместа и гласно да се успротиви наметању отцепљења Косова од Србије!"

Даље, је још интересантније:

"САД морају да одустану од стварања етнички чистих муслиманских држава и да преиспитају одбијање подршке националним државама као што су Србија, Израел, чак и Француска и потврде њихово право да бране свој суверенитет, националну безбедност и националне особености од спољне муслиманке субверзије"

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?apage=1&cid=1192380800225&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull
"

Искрено речено, потпуно сам збуњен оваквим чланком с обзиром да су нам свима добро познати односи Израела и САД... можда је само нека у низу "димних завеса"... не знам заиста...

Још је Ароијел Шарон приметио: "Ако су бомбардовали Србију, ко нама гарантује да ми нисмо следећи зарад америчког увлачења Муслиманима!?"

Мито, не заборави Ми смо у два рата били савезници и не само САД, него Енглезима и Французима.... па?
Израел није никада био савезник сад, већ пион.
Па Изреалци гледају овако:
- Американци су подржали најгоре кољаче на балкану и то против својих савезника- Срба, да би се увлачили Муслиманима! а када смо то ми Израелци били савезници и када смо гинули на истој страни са САД!? Каква ли нас судбина чека!?

Једноставна логика...

Још је Ароијел Шарон приметио: "Ако су бомбардовали Србију, ко нама гарантује да ми нисмо следећи зарад америчког увлачења Муслиманима!?"

Мито, не заборави Ми смо у два рата били савезници и не само САД, него Енглезима и Французима.... па?
- Американци су подржали најгоре кољаче на балкану и то против својих савезника- Срба, да би се увлачили Муслиманима! а када смо то ми Израелци били савезници и када смо гинули на истој страни са САД!? Каква ли нас судбина чека!?

Једноставна логика...

Добро знаш да Америком владају Чивути и да је питање дана када ће пијани Буш бомбардовати Иран... а онда, не знам...

Добро знаш да Америком владају Чивути и да је питање дана када ће пијани Буш бомбардовати Иран... а онда, не знам...

Da. Ali tim Jevrejima u americi je do Izraela stalo koliko i Srbima u americi za Srbiji... jako malo ili nikako.
Uporedi te Jevreje iz SAD sa Miškovićem, Canetom, Cepterom i ostalima koliko brinu z aSrbiju.
Njih Srbija, Izrael ili bilo koja druga zemlja interesuju taman onoliko dok služe njihovim interesima.
Prvo su odbacili Srbiju jer im nakon hladnog rata SFRJ nij eviše trebala, a onda će i Izrael jer su im sada glavni saveznici Saudijci i Iračka "vlada".
Posebno si rekoa da idu na Iran, onda im treba podrška drugih muslimana a smetaju Srbija a i Izrael.
E, zato se Izrael i boji....
Muslimani su za podršku 1. zalivskom ratu 1990 tražili formiranja "Bosne", a šta ako sada traže formiranje Palestine!?

During an argument between the Israeli Prime Minister Ariel Sharon and Foreign Minister Shimon Peres, Peres said that Isralis' policies of continued violence might "turn the US against us".

To this Sharon retorted:

"EVERY TIME WE DO SOMETHING, YOU TELL ME AMERICANS WILL DO THIS AND WILL DO THAT. I WANT TO TELL YOU SOMETHING VERY CLEAR: DON'T WORRY ABOUT AMERICAN PRESSURE ON ISRAEL;

WE, THE JEWISH PEOPLE, CONTROL AMERICA. AND THE AMERICANS KNOW IT."

-- Israeli Prime Minister Ariel Sharon
October 3, 2001
(IAP News)

Једноставна логика...

Koja gomila gluposti. Pa jevreji vode ameriku tako da Saron nema sta da brine i da k_enja ovakve gluposti

Koja gomila gluposti. Pa jevreji vode ameriku tako da Saron nema sta da brine i da k_enja ovakve gluposti

Онда значи да треба да будемо пријатељски са њима? зар не?
Па ако Јерусалем пост објави позитивно о Србији- дивота!

Ruth King

It looks increasingly probable that Kosovo will gain its independence from Serbia, an outcome that should be of serious concern to Israel and its supporters. Ariel Sharon, to his credit, heard the alarm bells during the American bombing of Serbia in 1999, when he warned American Jewish leaders: "If Israel supports the type of action that's going on in Kosovo, it risks becoming the next victim. Brutal intervention must not be legitimized as a way to try to impose a solution in regional conflicts." And, it is no coincidence, as journalist Julia Gorin reminds us, that during the bombing of Serbia on behalf of Moslem Albanians in 1999 Saudi Prince Khaled Bin Sultan, commander of the allied Saudi troops during the first Gulf War, called on the US to do the same against Israel on behalf of Palestinians.

А Шаропна ценим јер су 1999 закачио са Америчким Ционистима око Косова. То нам само говори да интереси Циониста и државе Израел- нису исти.

А о Шарону и његовим везама са Србијом и Милошевићем, погледај чланак једне свиње, Роберта Фиска који обојицу назива ратним злочинцима. Наравно да лупа али можеш да видиш невероватне паралеле са ситуацијом у Израелу и Србији...
http://www.robert-fisk.com/articles556.htm

pa prijateljski smo pa sta. Zabole jevreja da li si mu prijatelj ili ne oni samo lovu gledaju.

Да си прочитао закључио би да су нас подржали из сопствених разлога.
Не знам зашто Срби сматрају савезништво/пријатељство као родовско-племенску категорију.

Ено ти брат Православац из украјине рекао да ће да призна Косово...

Да си прочитао закључио би да су нас подржали из сопствених разлога.
Не знам зашто Срби сматрају савезништво/пријатељство као родовско-племенску категорију.

Ено ти брат Православац из украјине рекао да ће да призна Косово...

Ma bre zabole njih za nas i sta se ovde zbiva posto za njih vaze posebna pravila tako da se za njih ja ne brinem.

ma bush je pun ****** prica za nas i izrealce koje muslimani rokaju jos od pamtiveka i kako mi treba da ih obozavamo sad ne kazem da treba da ih mrzimo ali ipak sad oni da budu vazniji u nasoj zemlji od nas samih je smesna ideja , svi znamo kako se USA odnosi tamo kod njih prema muslimanima,crncima,latino amerikancima... a nama nasli da drze predavanja aj posto u kalifoniji ima vise latino amerikanaca nego belaca aj nek se ona odcepi od amerike kad su tako demokratsko drustvo

Овај чланак је шиптаре погодио у живац.
Јуче је амбасадор Албаније написао одговор Јерусалем Посту како је згранут што је новинарка написала онакав чланак.

Углавном он пише како су Срби окупирали Косово 1918 и какоје антктирано Југославији, како су Албанци спасавали Јевреје...

А одушевили ме одговори читалаца, мођу којима има и наших, којису тако попљували амбасадора Албаније да је за уживање читати.

Иначе први коментар из Израела ме одушевио
"Запад треба да призна Косово јер ће то да до краја разљути Руског медведа и Србију, започне још један рат и да среде Муслимане за свагда"
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1195546731795&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull

Овај чланак је шиптаре погодио у живац.
Јуче је амбасадор Албаније написао одговор Јерусалем Посту како је згранут што је новинарка написала онакав чланак.

Углавном он пише како су Срби окупирали Косово 1918 и какоје антктирано Југославији, како су Албанци спасавали Јевреје...

А одушевили ме одговори читалаца, мођу којима има и наших, којису тако попљували амбасадора Албаније да је за уживање читати.

Иначе први коментар из Израела ме одушевио
"Запад треба да призна Косово јер ће то да до краја разљути Руског медведа и Србију, започне још један рат и да среде Муслимане за свагда"
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1195546731795&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull
Čak i da dođe do sveopšteg rata, Rusi ne bi bili protiv Muslimana...

Čak i da dođe do sveopšteg rata, Rusi ne bi bili protiv Muslimana...

Веруј, би и чак већина муслимана би била против муслимана са све Ираном на челу.
Зашто? Зато што су на Балкану про-амерички муслимани.

Вера није важна, него ко игра у ком тиму.

Веруј, би и чак већина муслимана би била против муслимана са све Ираном на челу.
Зашто? Зато што су на Балкану про-амерички муслимани.

Вера није важна, него ко игра у ком тиму.
Pa dobro, Iranci su Šiti...

Pa dobro, Iranci su Šiti...

Јел знаш да је Иран прошле године потписао уговор о безбедности са Србијом?

Ствар није чак ни што су Шити (извињавам се на вулгарности:) ) него што су Албанци амерички пријатељи.
Били су Иранци 1991-1999 на страни Балканских муслимана, али су се попи*кали са Американцима и сада се кошкају.

Јел знаш да је Иран прошле године потписао уговор о безбедности са Србијом?

Ствар није чак ни што су Шити (извињавам се на вулгарности:) ) него што су Албанци амерички пријатељи.
Били су Иранци 1991-1999 на страни Балканских муслимана, али су се попи*кали са Американцима и сада се кошкају.

******,pa mi cemo jos da budemo "most" pomirenja izmedju izraela i irana!:-D

Back