Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne u ratu.Jermeni su sirotinja kao i mi, ima ih samo 3 miliona u Jermeniji i veliku dijasporu. Par hiljada i u Srbiji,asimilovano. Francuzi ih prihvatili i uz SAD i Rusiju imaju najvise Jermena. Izglasali osudu genocida Turaka nad Jermenima i izneli pred savetom bezbednosti UN. Turci popizdeli.Ulozili u rudnike u Jermeniji. Pricao mi covek koji bio na jugu Jermenije,kaze planine i stene kao u Hercegovini i oko reka u klancima malo obradive zemlje i to je sve.
U stvari mi nismo sirotinja jer imamo Vojvodinu i Sumadiju ali ne znamo to da iskoristimo.
Zapad je generalno nezainteresovan za taj Kavkaz. Kada su Rusi intervenisali u Gruziji 2008. reakcija nije bila ni blizu kao u vezi Ukrajine. A onda i taj rat izmedju Jermena i Azera 2020, pasivnost maksimalna.
Zapad je generalno nezainteresovan za taj Kavkaz. Kada su Rusi intervenisali u Gruziji 2008. reakcija nije bila ni blizu kao u vezi Ukrajine. A onda i taj rat izmedju Jermena i Azera 2020, pasivnost maksimalna.