Народ који стварно се може рећи братски народ, све најлепше о Србима. Са оваквим народима треба да имамо што ближу сарадњу. Како да побољшамо сарадњу са братским Јерменским народом?
К
Ти бих све за паре, и дупе бих дао. Такви као ти су само за презир.razmeniti spiskove zelja sa cenama
pa ako im nesto odgovara nek kupe ,
isto vazi i za nas, ako imaju nesto sto nas interesuje povoljnije nego na drugim mestima
batali vise bracu
Арапчуге нису Србији од никакве користи. ЈАТ не постоји. Air Serbia су кршеви од авиона.Ja sam pre za bratstvo sa Qatarom
Predsednik je pomenuo da oni investiraju u JAT aerotransport
znas li ti ono * cist racun duga ljubav*Ти бих све за паре, и дупе бих дао. Јадан си.
Није тачно. Грчка је братска, Грци су реаговали 1999 као да су они бомбардовани. Јермени су диван народ који заслужује да Србија уложи што већи труд да се зближимо.znas li ti ono * cist racun duga ljubav*
kad god smo bratski sa nekim dosli smo do toga da se zamrzimo
Ja isto osuđujem posetu Radmile Pop-Lazić DamaskuАрапчуге нису Србији од никакве користи.
Грчки народ како је реаговао 1999 кад је Србија била варварски бомбардована, то је братски, исто братски су нам Јерменци. Слава братском народу Јерменије.Poštedi me "bratskih naroda"
Čak i Rusa?Poštedi me "bratskih naroda"
svi idemo u grcku besplatno na more , jer to je bratski ?Није тачно. Грчка је братска, Грци су реаговали 1999 као да су они бомбардовани. Јермени су диван народ који заслужује да Србија уложи што већи труд да се зближимо.
Азери и турчегање су геноцид починили над Јерменима.Znate li sta Srbija moze pomoci bratskim narodima Armenima i Azerima? Da posalju srpske posrijednike i da pokusa pomiriti dva zaracena i napacena armenska i azerska naroda. Ja sam za to, da se titula medjunarodnog posrijednika da Ivici Dacicu jer je on najsposobniji i iskusniji politicar od sviju.
Е мој ти, како им се срце цепало и показали своју љубав Србима масовним демонстрацијама против бомбардовања 1999.svi idemo u grcku besplatno na more , jer to je bratski ?
mi smo im musterije , nismo suvise razliciti pa se istolerisemo neko vreme
nemamo problematicnih tacaka i to je to jednostavno medjusobno uvazavanej uz korektan odnos na niciju stetu
Pa nije sve u novcu valjda, u šta ste se to pretvorili ljudi ?razmeniti spiskove zelja sa cenama
isto vazi i za nas, ako imaju nesto sto nas interesuje povoljnije nego na drugim mestima
batali vise bracu
Ali moras priznati da je Azerbejdzan bratska drzava i da odnosi Srbije i (siitskog) Azerbejdzana su na najvecem nivou.Азери и турчегање су геноцид починили над Јерменима.
Ne nego ćemo krvate pobratimiti ?Čak i Rusa?
nisam ni rekao da ne treba pomoci ako ispadne problemЕ мој ти, како им се срце цепало и показали своју љубав Србима масовним демонстрацијама против бомбардовања 1999.
Provalite što su lepe Jermenke...Народ који стварно се може рећи братски народ, све најлепше о Србима. Са оваквим народима треба да имамо што ближу сарадњу. Како да побољшамо сарадњу са братским Јерменским народом?
К
za poplochavanjeProvalite što su lepe Jermenke...
To ljubomora progovara iz tebeza poplochavanje
A, firme, preduzeca?razmeniti spiskove zelja sa cenama
batali vise bracu