Јермени братски о Србима

БелиВук

Aktivan član
Poruka
1.778
Народ који стварно се може рећи братски народ, све најлепше о Србима. Са оваквим народима треба да имамо што ближу сарадњу. Како да побољшамо сарадњу са братским Јерменским народом?
К

БелиВук

Aktivan član
Poruka
1.778
znas li ti ono * cist racun duga ljubav*

kad god smo bratski sa nekim dosli smo do toga da se zamrzimo
Није тачно. Грчка је братска, Грци су реаговали 1999 као да су они бомбардовани. Јермени су диван народ који заслужује да Србија уложи што већи труд да се зближимо.

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.775
Није тачно. Грчка је братска, Грци су реаговали 1999 као да су они бомбардовани. Јермени су диван народ који заслужује да Србија уложи што већи труд да се зближимо.
svi idemo u grcku besplatno na more , jer to je bratski ?

mi smo im musterije , nismo suvise razliciti pa se istolerisemo neko vreme

nemamo problematicnih tacaka i to je to jednostavno medjusobno uvazavanej uz korektan odnos na niciju stetu

БелиВук

Aktivan član
Poruka
1.778
Znate li sta Srbija moze pomoci bratskim narodima Armenima i Azerima? Da posalju srpske posrijednike i da pokusa pomiriti dva zaracena i napacena armenska i azerska naroda. Ja sam za to, da se titula medjunarodnog posrijednika da Ivici Dacicu jer je on najsposobniji i iskusniji politicar od sviju.
Азери и турчегање су геноцид починили над Јерменима.

БелиВук

Aktivan član
Poruka
1.778
svi idemo u grcku besplatno na more , jer to je bratski ?

mi smo im musterije , nismo suvise razliciti pa se istolerisemo neko vreme

nemamo problematicnih tacaka i to je to jednostavno medjusobno uvazavanej uz korektan odnos na niciju stetu
Е мој ти, како им се срце цепало и показали своју љубав Србима масовним демонстрацијама против бомбардовања 1999.

Poruka
9.560
razmeniti spiskove zelja sa cenama

pa ako im nesto odgovara nek kupe ,

isto vazi i za nas, ako imaju nesto sto nas interesuje povoljnije nego na drugim mestima

batali vise bracu
Pa nije sve u novcu valjda, u šta ste se to pretvorili ljudi ?

Ova satanistička (dolarska) agenda deluje i na našim prostorima.

Početak kraja ere HOMOSAPIENSA. :think:

Meliot

Iskusan
Poruka
5.913
Народ који стварно се може рећи братски народ, све најлепше о Србима. Са оваквим народима треба да имамо што ближу сарадњу. Како да побољшамо сарадњу са братским Јерменским народом?
К
Provalite što su lepe Jermenke...

DaRkGuitaRist88

Ističe se
Poruka
2.220
Moguce da je narod slican nama, napacen pa se zato saoseca s nama a i pravoslavlje jedna od jacih religija pa zato to ima neke konekcije...

System Of A Down je najpoznatiji njihov muzicki alternativni metal bend a takodje u svetu i jednom pesmom su izrazili mali deo podrske kad smo bili bobardovani 99 protiv NATO...
Pesma i spot je Sugar.

https://soad.fandom.com/wiki/Sugar