Јеремић је пола Бошњак и пoдржава резолуцију о Сребреници

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
(SBU) On a personal note, Jeremic told the Ambassador he was
half Bosniak and that he had had relatives killed in Srebrenica.
(Note: Jeremic's mother is the sister of former Bosnian Federal
Presidency Member Hamdija Pozderac. End Note.) Jeremic also
commented that Serbia welcomed Bosnia's new candidate for
ambassador to Serbia, Borisa Arnaut, saying Bosnia had gone too
long without an ambassador in Belgrade.

Responding to the Ambassador's appreciation of Serbian
engagement with the parties in Bosnia-Herzegovina, Jeremic
confirmed this would continue, while highlighting the Serbian
Parliament's consideration of a Srebrenica Resolution as a
strategic turning point. Claiming that the MFA had drafted the
resolution, Jeremic said the text contained language explicitly
supporting the sovereignty and territorial integrity of
Bosnia-Herzegovina "in its entirely." Jeremic said this was the
most significant element in the resolution, adding that he had
consulted with Bosnian Presidency Member Haris Siljdzic, who
supported the gesture. Jeremic said Republika Srpska Prime
Minister Milorad Dodik, "doesn't like" the resolution, and said he
planned to travel to Turkey on February 9 to consult on the
resolution and constitutional reform in Bosnia. Jeremic brushed
off Dodik's threats on holding a referendum to determine Republika
Srpska's future saying, "don't freak out about the referendum, it's
not about secession, it goes more to re-affirming the RS's entity
status."

https://www.balkanleaks.eu/10belgrade21.html

Ето, сада више нема сумње: oдавно се говори да Јеремић по Западу и амбасадама прича једно а да лаже Србију причом у јавности.
Нема ниједног жутог који је одан Србије. Они су једино одани крађи!

Па сви знају да је ДС странка препуна конвертита социјалне, националне, имовинске и страначке провинијенције.
А и овај ДС мало има везе са идејама ДС-а реоснованог 1989., као српске , десничарске партије(Чавошки, Ђого, Пекић, Коштуниоца, Ђинђић..), док је данас либералска слина од странке.

Poslednja izmena:
Jeremić nije nikakav Bošnjak...

Njemu je djed mogao biti pred kraj života samo Musliman... i to je jedna četvrtina a ne polovina...

Osim toga Vuk Jeremić je najobrazovaniji i najkulturniji ministar i među najuspješnijim političarima u Srbiji (ovdje ne mislim samo na političku karijeru nego i na porodicu, život, obrazovanje, manire...)!

Он каже да је пола. Прочитај и сам, ако не знаш енглески консултуј се.
Е, зато што верујете Јеремићу неће бити добро за вас.

Он је ПО МАЈЦИ од Поздераца муслимана:

Vuk Jeremić praunuk Murat-age Pozderca

Šef diplomatije Srbije tridesetpetogodišnji Vuk Jeremić je, donekle, šokirao bh. javnost koji i nisu znali da je Jeremićevo porijeklo bosansko, i to ne baš obično bosansko. On se, kako kaže, izjašnjava kao Srbin i pravoslavac, ali je ponosan i na drugi dio svog identiteta, bosansko-muslimanski.

Jeremićev čukundjed bio je Murat-aga Pozderac, moćan u Cazinskoj krajini još u doba osmanske, a potom i austrougarske vladavine u Bosni i Hercegovini. Nakon njegove smrti utjecaj je prešao na njegovog sina Nuriju Pozderca, koji je u II svjetskom ratu surađivao s partizanima i poginuo 1943. na Sutjesci.

Nurija Pozderac imao je osmero djece, četiri sina i četiri kćeri. Dvojica sinova, Hamdija i Hakija, postali su u novoj Jugoslaviji važni bosanskohercegovački komunistički političari, posebno Hamdija Pozderac, koji je 80-ih bio čak i u vrhu jugoslovenske države. Unutar BiH snažno se zalagao za afirmaciju muslimana i stoga se sukobljavao s bosanskim političarima srpske pripadnosti. Srbi su potkraj 80-ih pokrenuli korupcionašku aferu Agrokomerc, u koju su upetljali i Hamdiju Pozderca i njegovog brata Hakiju. Hamdija Pozderac smijenjen je 1987., a sljedeće je godine umro.

Njihova sestra Sadeta Pozderac, koja je živjela u Beogradu i bila direktorica Prve beogradske gimnazije, udala se za diplomata Šerifa Buljubašića. Njihova kći Sena, udata za Mihajla Jeremića, majka je Vuka Jeremića. Tako je Vuk Jeremić prapraunuk Murat-age Pozderca.

Poslednja izmena:
Ajd da mu brojim krvna zrnca i analiziramo DNK profil, zato sto mu je majka od Dizdrarevica
I naravno da pretpostavimo da je samo zbog toga los ministar, los srbin, los covek i tako redom
Aman ljudi

Довољно је само да је вископозиционирани представник безалтернативне удруге,
што ће рећи да дипли као и остали просрпски актери јединог пута а ко му је бакута, небитно је.

Вук је нешто друго он верује и оно што његова партија не верује више он је добар човек .

Али он не води своју странку и мора да игра по њиховим шаблонима јесте да се доста отима а његова странка не зна шта ће са њим.

Није Вук крив ето нисам неки љубитељ његове партије али је он далеко изнад њих по сваком питању.

Праве будалу од њега спутавају га а он се добро бори за оно што верује.

Немојте њега није он ништа крив него лопови из његове странке

Он каже да је пола. Прочитај и сам, ако не знаш енглески консултуј се.
Е, зато што верујете Јеремићу неће бити добро за вас.

Ti se konsultuj sa nekim u šta treba vjerovati... Znaš li sastav Predsjedništva BiH? Da imalo poznaješ političke prilike znao bi da Haris Silajdžić nije više u Predsjedništvu!

Ajd da mu brojim krvna zrnca i analiziramo DNK profil, zato sto mu je majka od Dizdrarevica
I naravno da pretpostavimo da je samo zbog toga los ministar, los srbin, los covek i tako redom
Aman ljudi

Ја му ништа не бројим, он се сам тиме хвали.
Лош је Министар јер лаже и суштински ради против интереса ове државе. Одавно се прича да се у јавности представља као неки заштитник Србије и Срба а у "4 ока" потпуно је другачије. Овај кабел из Американске амбасаде у Београду то и потврђује. Он је много гори од ШуНАТОвца, јер код Шунтавог знаш на чему си.

Вук је нешто друго он верује и оно што његова партија не верује више он је добар човек .

Али он не води своју странку и мора да игра по њиховим шаблонима јесте да се доста отима а његова странка не зна шта ће са њим.

Није Вук крив ето нисам неки љубитељ његове партије али је он далеко изнад њих по сваком питању.

Do jucer si tako govorila i za Dodika, a sad po njemu drvlje i kamenje. :lol::lol:

Ti se konsultuj sa nekim u šta treba vjerovati... Znaš li sastav Predsjedništva BiH? Da imalo poznaješ političke prilike znao bi da Haris Silajdžić nije više u Predsjedništvu!

Ово ти је са Викиликса. Јел си чуо за то?
Они ти објављују депеше из америчких амбасада широм света.

Потпуно је исти као и било који члан демокрацијске удруге.
Јер да мисли другачије давно би отишао.
Е сад што га нетко жели представити као бунтовника или дрчног клинца, друга је прича.....

Потпуно је исти као и било који члан демокрацијске удруге.
Јер да мисли другачије давно би отишао.
Е сад што га нетко жели представити као бунтовника или дрчног клинца, друга је прича.....

Није Вук такав веруј ми ,пратила сам његов рад .

Он потегне правилан потез одмах његова странка га демантује ,жао ми је само што је још увек у тој странци јер зна и сам да она ама баш ништа не ваља.Када би се кандидовао за председника гласала бих за њега.

Није Вук такав веруј ми ,пратила сам његов рад .

Он потегне правилан потез одмах његова странка га демантује ,жао ми је само што је још увек у тој странци јер зна и сам да она ама баш ништа не ваља.Када би се кандидовао за председника гласала бих за њега.

:hahaha:

Мали је мамац.
Да се такви попут тебе приме.А ондак демокрацијска удруга уради све сасвим нормално како су пријатељи и захтевали.
А мали стоји на лагеру и чека следећу прилику да одушеви домаћице.:)

:hahaha:

Мали је мамац.
Да се такви попут тебе приме.А ондак демокрацијска удруга уради све сасвим нормално како су пријатељи и захтевали.
А мали стоји на лагеру и чека следећу прилику да одушеви домаћице.:)

Нисам ја баш толико наивна !

О Вуку имам позитивно мишљење јер се бори и са светом и са својом странком .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back