Jeremić: Atmosfera rata da bi se opravdalo priznavanje Kosova

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
95.258
https://www.danas.rs/politika/jeremic-atmosfera-rata-da-bi-se-opravdalo-priznavanje-kosova/

Jeremić: Atmosfera rata da bi se opravdalo priznavanje Kosova

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić smatra da Aleksandar Vučić sa svojim partnerima Tačijem i Haradinajem, režirano stvara predratnu atmosferu kako bi imao opravdanje za potpis sporazuma koji bi omogućio ulazak tzv. Kosova u UN.

vuk-jeremi%C4%87-foto-fonet-tv-fonet-678x381.jpg

Piše: Danas Online 07. decembra 2018. 09.57

Jeremić je naveo da su se Vučić i Tači sastali 4.novembra u Rimu, a da je samo nekoliko dana nakon toga Priština podigla takse na proizvode iz Srbije najpre na 10 a onda i na 100 odsto, navodi se u saopštenju Narodne stranke.
„Ako se razgraniče Srbija i Kosovo na način na koji to žele Vučić i Tači, tada više nema prepreka da Kosovo postane član UN. Ako postane član UN, tada više nema medjunardno pravnih mehanizama da se spreči dalje prekrajanje granica na Balkanu, počevši od stvaranja velike Albanije pa nadalje“, istakao je Jeremić.
Povodom sve češćeg nasilja u političkom životu i prebijanja Borka Stefanovića kao i pretnji smrću koje on lično dobija, Jeremić kaže da je postao glavna meta režima jer iznosi informacije o mahinacijama Aleksandra Vučića i njegovih saradnika, ali da ukoliko mu se nešto desi, to sigurno neće proći bez međunarodnih posledica, pogotovo nakon njegovog razgovora o situaciji u Srbiji sa američkim državnim tužiocem, ali i drugim sagovornicima iz sveta.

Jeremić je naveo da je sva odgovornost za porast nasilja isključivo na režimu koji stvara atmosferu u kojoj neki gradjanin pomisli da čini dobro delo ako nekom iz opozicije nešto nažao učini.

Predsednik Narodne stranke je za TV Našu rekao da u Srbiji nema uslova za bilo koje izbore niti normalan politički život. „Mi smo bili protiv izlaska i na izbore u Lučanima, ali zbog jedinstva i solidarnosti u SZS, nismo hteli da iskoristimo svoje pravo veta. Narodna stranka se zalaže za aktivan bojkot parlamenta kao i svih drugih institucija, jer ovde stvari ne da nisu normalne, nego se štaviše naglo pogoršavaju“.

- - - - - - - - - -

УВЕК КРИСТАЛНО ЈАСАН ВУК ЈЕРЕМИЋ!

Zar nije Čeda rekao: "Savez afirmiše politiku koja je već jednom uništila zemlju"

I sad mi citiraš Jeremića?

Рекао је у суштини исто оно што каже и Чеда Јовановић и што знају сви али се фолирају (осим баш оних тешких дебила), а то је сурова истина да је ваш "Вучко" већ признао Косово и да сада иде пуштање Косова у УН.

- - - - - - - - - -

Иначе Савез ми се политички згадио када су изразили "забринутост због хапшења Небојше Медојевића" што сам и написао. Но, и поред тога бих волео да сутра буде бар 20 000 на улици.

Не подржавам жуте - али ово је ВРЛО МОГУЋА ИСТИНА.........

Премда га је Борис Тадић извукао из његовог породичног, СПС-овског миљеа и "кооптирао" у ДС, Вук Јеремић заправо никада није био прави "жутаћ" као нпр. сада ваше напредњачке дике Небојша Крстић и Горан Весић, или Јелена Триван.

Šta si dokazao?

Ovo je tvoj komentar na vest:
У НОВОЈ 2018тој ПРЕДСТОЈИ ЈОШ ВЕЋИ БУНТ И ЈОШ ВЕЋЕ ДЕМОНСТРАЦИЈЕ!

Moj je bio "Ma idi begaj".

Sad mi reci šta se to desilo u novoj 2018. pošto će uskoro nova 2019?

Fejsbuk generacija se smirila kad su operateri ponudili veće količine megabajta i gigabajta za isti taj Fejsbuk, instagram i ostala sranja. Tvoja očekivanja od njih su bila prevelika.

I na kraju, još jednom, ako sam izrazio sumnju (pokazalo se opravdanu) u taj protest, da li me to čini "Vučkovim"?
Znaš, nije jedini dokaz pameti biti protiv Vučka, nego i realno sagledavati događaje (dopadali ti se ili ne).

Šta si dokazao? (...)
Па да си режимлија. Тако не пише неко ко је опозиционо настројен и ко жели да дође до протеста. Но, пошто ти очигледно није довољно понижења, нека виде читаоци шта си пискарао у време великих студенстких протеста прошле године; post #210 : https://forum.krstarica.com/showthread.php/783379-Studenti-i-gra%C4%91ani-protestuju-ispred-Skup%C5%A1tine-Srbije/page9?styleid=7

П.С. А ево како овде стављаш заједљиву и недобронамерну опаску на упис Alter_Ega везано за тадашњег заштитника грађана и председничког кандидата Сашу Јанковића - post #20 : https://forum.krstarica.com/showthread.php/790695-OPOZICIJA-UPOZORAVA-Novi-za

Пун је пдф политика таквих твојих једно-реченичних склопова уперених против разних опозиционих група и појединаца!

Poslednja izmena:
Komšija mrzi Đidu & co. jer ovi podržavaju Medojevića, koji je protiv Đukanovića, koji je protiv Srba.

Ali opet podržava Đidu & co. jer su ovi protiv Muslijua.
Ниједну организацију осим Жуте патке не могу да подржим у потпуности, већ само у сегментима.
Па тако на пример подржавам Ђиласа јер се залаже за државне фирме, за поништење приватизације РТБ Бора и ПКБ, за више социјале итд. Али га не подржавам у лагању народа да је "Косово Србија" и да Вучић није признао Косово, и како ће СзС то да заустави, а доле америчка база, НАТО и тврда граница са све државним граничним прелазом са албанским цариницима и државним симболима Косова; опозиција по мени не сме да лаже народ по питању Косова.
Сви знате да сам "комуњара" али подржавам оснивање "Националног центра" Веље и Мирка Јовића јер је то опозициона организација, а ја сматрам да би се срушио Вучић мора да постоји и та крајње десна колона.

Па онда на пример Сашу Јанковића сам јавно испљувао када је напустио Шутановца, али је по мени чак и тај Саша Јанковић сада потребан, а да би евентуално предводио "другосрбијанску" колону која такође мора да се оформи тако да има шансе да пређе цензус; мислим да Саша Јанковић има одређену харизму када говори на неком скупу на отвореном и да се треба искористити.

Сашу Радуловића благо речено не волим, али поздрављам што је променио плочу и што сада правилно указује ко је нама највећи непријатељ и израбљивач а то су Немачка и Путинова Русија а не САД и Британија које, иако су и оне империјалне силе, овде не експлоатишу баш ништа; напротив, медији који они држе, указују на експлоатацију (види тему о Гоши коју сам данас отворио, а која је са BBC портала на српском).
Уосталом мислите шта хоћете боли ме баш д. за вас.

Poslednja izmena:
Ниједну организацију осим Жуте патке не могу да подржим у потпуности, већ само у сегментима.
Па тако на пример подржавам Ђиласа јер се залаже за државне фирме, за поништење приватизације РТБ Бора и ПКБ, за више социјале итд. Али га не подржавам у лагању народа да је "Косово Србија" и да Вучић није признао Косово, и како ће СзС то да заустави, а доле америчка база, НАТО и тврда граница са све државним граничним прелазом са албанским цариницима и државним симболима Косова; опозиција по мени не сме да лаже народ по питању Косова.
Сви знате да сам "комуњара" али подржавам оснивање "Националног центра" Веље и Мирка Јовића јер је то опозициона организација, а ја сматрам да би се срушио Вучић мора да постоји и та крајње десна колона.

Па онда на пример Сашу Јанковића сам јавно испљувао када је напустио Шутановца, али је и по мени и Јанковић сада потребан, а да предводи "другосрбијанску" колону; мислим да он има одређену харизму када говори на неком скупу на отвореном и да се то да искористити.

Сашу Радуловића благо речено не волим, али поздрављам што је променио плочу и што сада правилно указује ко је нама највећи непријатељ и израбљивач а то су Немачка и Путинова Русија а не САД и Британија које, иако су и оне империјалне силе, овде не експлоатишу баш ништа; напротив, медији који они држе, указују на експлоатацију (види тему о Гоши коју сам данас отворио, а која је са BBC портала на српском).

Znaš komšo ti si ovde davno "provaljen". I tačno oni koje ti podržavaš na kraju propadnu na izborima. Od "druga" Borka do patkice i tzv saveza za promjene ovde u BiH. A što se tiče nekakvih protesta koji će srušiti vlast to zaboravi.

Па онда на пример Сашу Јанковића сам јавно испљувао када је напустио Шутановца, али је по мени чак и тај Саша Јанковић сада потребан, а да би евентуално предводио "другосрбијанску" колону која такође мора да се оформи тако да има шансе да пређе цензус; мислим да Саша Јанковић има одређену харизму када говори на неком скупу на отвореном и да се треба искористити.

Kapiram tu tvoju hijerarhiju ali moram da ti kažem da ovi koje bezgranično podržavaš nikad neće da dođu na vlast.

A sudeći po tvom karakteru, i da dođu, ti bi ih brzo ''ispljuvao'' i odrekao ih se.

PrvoSrbi ne Srbijanci. (...)

Србијанци су Срби из Србије.

- - - - - - - - - -

Kapiram tu tvoju hijerarhiju ali moram da ti kažem da ovi koje bezgranično podržavaš nikad neće da dođu na vlast.

Па добро, ти си велики пророк па знаш све шта ће бити у будућности.

A sudeći po tvom karakteru, i da dođu, ti bi ih brzo ''ispljuvao'' i odrekao ih se.

Ако би скренули са онога што су обећали грађанима - наравно, и то први бих био у пљувању.

Zar nije Čeda rekao: "Savez afirmiše politiku koja je već jednom uništila zemlju"

I sad mi citiraš Jeremića?

SzS se pozicionirao desno od SNS-a.

Nije jasno da li je to njihova realna pozicija, tj. radili bi na vracanju Kosova u okvir Srbije ili se pretvaraju da im je to pozicija, kako bi mogli posle da kazu: "Vucic je izdao, a mi bi sacuvali Kosovo da smo bili na vlasti".

SzS se pozicionirao desno od SNS-a. (...)

Ако ћемо да гледамо према Вучићевом односу према средствима за производњу, и ако ћемо да судимо по подршци његовог режима профашистичким организацијама и разним "алтернативним" а заправо профашистичким медијима, тешко да ће икада више у Србији бити нешто десније од њега и његове напредњачке фаланге.

А политика према Косову и није његова, већ он ту само одрађује задатке које је добио од Запада, а то је добро за Србију и Србијанце да се ослободимо баласта "Косова", (лажне)"помоћи Русије" и да се окренемо НАТО пакту као што је урадила Црна Гора након кратког Миловог флерта са Москвом.

Poslednja izmena:
Ако ћемо да гледамо према Вучићевом односу према средствима за производњу, тешко да ће икада више у Србији бити нешто десније од њега и његове напредњачке фаланге.

А политика према Косову и није његова, већ он ту само одрађује задатке које је добио од Запада, а то је добро за Србију и Србијанце да се ослободимо баласта "Косова", (лажне)"помоћи Русије" и да се окренемо НАТО пакту као и Црна Гора.

Po cemu?
On je samo prosirio vec postojecu DS politiku placanja investitorima da dodju u Srbiju i zaposle njegove glasace.

Po pitanju Kosova, SZS tvrdi da je bolje kvalifikovana da povrati Kosovo i da je Vucic izdajnik.

Па да си режимлија. Тако не пише неко ко је опозиционо настројен и ко жели да дође до протеста. Но, пошто ти очигледно није довољно понижења, нека виде читаоци шта си пискарао у време великих студенстких протеста прошле године; post #210 : https://forum.krstarica.com/showthread.php/783379-Studenti-i-gra%C4%91ani-protestuju-ispred-Skup%C5%A1tine-Srbije/page9?styleid=7

П.С. А ево како овде стављаш заједљиву и недобронамерну опаску на упис Alter_Ega везано за тадашњег заштитника грађана и председничког кандидата Сашу Јанковића - post #20 : https://forum.krstarica.com/showthread.php/790695-OPOZICIJA-UPOZORAVA-Novi-za

Пун је пдф политика таквих твојих једно-реченичних склопова уперених против разних опозиционих група и појединаца!
Nisam znao da je po pravilima foruma zabranjena kritika tvojih omiljenih likova . Moderacijo, reaguj!
Па тако на пример подржавам Ђиласа јер се залаже за државне фирме
Zalaže se za sve za šta se nije zalagao dok je bio vlast.
Ups... opet kritikujem opoziciju... a inače su sjajni.

Po cemu?
On je samo prosirio vec postojecu DS politiku placanja investitorima da dodju u Srbiju i zaposle njegove glasace.

Po pitanju Kosova, SZS tvrdi da je bolje kvalifikovana da povrati Kosovo i da je Vucic izdajnik.
Ćuti, sad će i tebi reći "tvoj Vučko".

Back