Jer moze neko da mi protumaci ovaj san,jakoo je vazno....

• Začetnik teme Začetnik teme Jeelena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

Jeelena

Gost
Sanjala sam pre par dana da sam upisala fakultet i da sam 5a na listi sta bi to moglo da znaci?Inace sad spremam prijemni i velika mi je zelja da upisem fakultet :shock: Ako neko moze da mi pomogne jaaaako bi mi znacilo...Mozda preko natalne karte bila bih mu zahvalna do kraja zivota...
Rodjena sam 24.8.1984. u 14:30 u Beogradu...

Jeelena:
Prijemni je inace u julu,i ja se iskreno nadam da se san nece ostvariti obrnuto,previse sam opterecena jer imam samo gimnaziju tako da mi je fakultet jedna od najvecih prekretnica u zivotu :shock: Hvala vam punoooo na odgovorima,znaci mi svaka informacija,sada kadami je najteze pa bila ona makar i losa....Hvalaaaa :D
ne znam da tumacim snove....ali 5-ica je broj coveka...broj odluke....promene....
s'obzirom da te to toliko opterecuje....ma uspecesh...samo uci.....uci...fax ionako zavrshava bulja

Pazi, ne znam koliko verujes u 6-o culo, ni koliko ti znaci sto cu ti reci- ja ga zaista imam. Pre svega moras shvatiti da ti niko nista ne moze na svetu garantovati, i da se sudbina MOZE promeniti i uvek se menja. Ti zelis da upises fakultet vise od svega. Znaj da i hoces, ALI (uvek ono ali) pod uslovom da se zaista potrudis! Sudbina ti je naklonjena i sada si TI jedina koja na dalje odlucuje. Knjigu u ruke i SVE CE BITI U REDU!!! Uci kad god mozes, mirno spavaj, i uverices se u julu!
p.s. Mozda na fakultetu bude neznatnih problema, ali ces ga zavrsiti, vrlo moguce i u roku! Ali, JEDNO PO JEDNO :wink: ~Andjelka~

Zdravo Jelena,ono što mogu da ti kažem da sam prolazila kroz to iskustvo davno,imala sam završenu gimnaziju i sa njom ne bih nigde mogla da radim.Bila sam isto opterećena upisom na fakultet.Danas sam lekar i ono što mogu da ti kažem da ne treba da se nerviraš,uči kolikomožeš,ali nađi sebi i malo slobodnog vremena da se odmoriš,razonodiš i kada ti se učenje smuči ostavi ga prošetaj uradi bilo šta što će te razveseliti.
PUNO SREĆE.

Back