Jer meni veceras nije do sexa..

Na koji nacin stavljate partneru da se ne bi uvredio/la da se vama to vece i ne sexa bas?
I sta pomisle zene kada muskarcu nije do sexa? Mislim to mi sasvim normalno :lol: al' znam primerke koji se mnogo iscudjavaju u takvim situacijama.. Udara li vam to na ego, sujetu?

Ponekad nije meni ,ponekad njemu ali to je sasvim ok.Zelje se jednostavno nekad ne poklope.Iskreno kazem i to ocekujem i od njega.Mada,ponekad ,ako vidim da mu je bas stalo,napravim izuzetak.

Na koji nacin stavljate partneru da se ne bi uvredio/la da se vama to vece i ne sexa bas?
I sta pomisle zene kada muskarcu nije do sexa? Mislim to mi sasvim normalno :lol: al' znam primerke koji se mnogo iscudjavaju u takvim situacijama.. Udara li vam to na ego, sujetu?

Lepo kazem iskreno sta mi je a isto ocekujem i od njega, mada mi je dovoljno da sama procenim u kom je fizickom stanju i tako ne zapocnem inicijativu uzaludno

Okrenem se na bok, prdnem, gospođa se evakuiše i kada se raščisti vazduh pod ćebetom... zaspim :D
Ne udara, malo zapara čulo mirisa i to je sve :mrgreen:

Back