Jeli to neka fora?

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.205
:roll: Zasto neki clanovi potenciraju toliko da dodaju neke recice ili cak recenice na Engleskom jeziku.
Mislim neshvatam dali je to neki moderni detalj,dokaz licne inteligencije ili cist primitimizam u kome uvek postoji zelja za dokazivanjem.
i ako nije ono poslednje.Dali bih ja mogao da dodajem te recice na Nemackom,Spanskom i Italijanskom.(Ti jezici su mi perfektni)Za razliku od Engleskog.Kojeg jos nisam doveo do perfekcije.
I da dodam mogu jos na Holandskom i ciganjskom mislim razumem ih solidno.
Recite mi,mogu li?
A slobodno vi nastavite na Engleskom razumem ga podjednako lose koliko i Srpski.Naravno gramaticki.

Bustura:
:roll: Zasto neki clanovi potenciraju toliko da dodaju neke recice ili cak recenice na Engleskom jeziku.
Mislim neshvatam dali je to neki moderni detalj,dokaz licne inteligencije ili cist primitimizam u kome uvek postoji zelja za dokazivanjem.
i ako nije ono poslednje.Dali bih ja mogao da dodajem te recice na Nemackom,Spanskom i Italijanskom.(Ti jezici su mi perfektni)Za razliku od Engleskog.Kojeg jos nisam doveo do perfekcije.
Recite mi,mogu li?
A slobodno vi nastavite na Engleskom razumem ga podjednako lose koliko i Srpski.Naravno gramaticki.

Engleski govorim PERFEKTNO, ali ako je razgovor na srpskom koristim ISKLJUČIVO srpske riječi... :D

100% je neka FORA! :? Fora? :roll: ... mkhm... to mora da je nešto na Holandskom ili ciganjskom? mislim... pošto ih ne razumem solidno! :wink:

Naslućujem pozitivan tok tvog nedoumičnog razmišljanja :arrow:
Bustura:
... i potpuno se slažem sa tvojim pretpostavkama :arrow:
Mislim da je to... dokaz licne inteligencije...
I... kad mnogi već imaju te "moderne detalje"... a ti reče...
...mogu jos na Holandskom i ciganjskom mislim razumem ih solidno.
Recite mi,mogu li?
... ma MOoooŽEŠ brate i ti! :D
Pa... Buštura je bar Buštura! 8) :wink:

Ma nije to fora vec uticaj americke kulture (da da, one sa 200 godina tradicije) na nas i to putem filmova i muzike jer nas samo time i drukaju. Tu se posebno isticke crnacka kultura jer smesno je koliko belci pokusavaju da oponasaju njihov govor i tako to. Ja sam sam dosao nekoliko puta u iskusenje da dodam neku rec ili izreku na enlgeskom (ali nisam) jer mi izgleda zanimljivije i novije od nekih nasih (koje sadrze neke reci od pre 300 godina iz ko zna kog podrucja nase zemlje). Svi tezimo ka nekim promenama pa je i ovo oblik promene. Doduse glup oblik, ali sta je tu je.

Inace (neki bi napisali "btw"), slobodno koristi spanski ako te napadne neka potreba jer nam je dovoljno isforsiran tako da i njega fino razumemo.

Get it? :wink:

Bustura:
Recite mi,mogu li?
Blago rečeno, pretenciozno, preciznije — odvratno zbog usuđivanja da, uz sijaset gramatičkih grešaka, upravo na njih nekome skreće(te) pažnju, B :? :? :?

Macad:
Najvazniji je PRAVOPIS !!! :wink:
Kao sto rece.Od svih navedenih jezika gramaticki najlosije koristim Srpski i Engleski.Pa ako mi zamerate sto nisam zavrsio sve skole u Srbiji na maternjem jeziku.Sta da vam onda kazem.Mozda da pocnem na nekom drugom da se oglasavam.Cisto kao dokaz da sam pismen.

Bustura:
Macad:
Najvazniji je PRAVOPIS !!! :wink:
Kao sto rece.Od svih navedenih jezika gramaticki najlosije koristim Srpski i Engleski.Pa ako mi zamerate sto nisam zavrsio sve skole u Srbiji na maternjem jeziku.Sta da vam onda kazem.Mozda da pocnem na nekom drugom da se oglasavam.Cisto kao dokaz da sam pismen.
Dokaz smo imali priliku da vidimo, procitamo vise puta...Na bilo kom od jezika koji se pisu malim slovom... Ne zameram ja tebi nista...Tvoje pisanje je tvoja stvar, sve dotle dok ne pocnes da prozivas druge. Nisi kompetentan, i to je sve. Poz.

e, i meni to strasno smeta, cak sam davno imala i neki komentar na necije pisanje (cini mi se da je bila ona devillish)jer je korisceno preterano mnogo reci na engleskom. Ovo je forum na srpskom jeziku i trebalo bi da se pridrzavamo toga-a to prosipanje izraza na engleskom ja smatram cistim foliranjem. Ja radim na engleskom svaki dan i mnogo puta mi prvo padne na pamet rec na engleskom, pa na srpskom, ali ne koristim engleski na forumu. Mozda neko ne razume ni jedan jezik osim srpskog.

Back