uglavnom je ruzna jakna izvinjavam se ali mi se ne dopada
Miris Pokošene Trave Elita Moderator Poruka 24.840 20.12.2022. u 18:03 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #51 uglavnom je ruzna jakna izvinjavam se ali mi se ne dopada
Dany6 Zainteresovan član Poruka 342 20.12.2022. u 18:34 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #52 limunada: Pomiriši.🙂 Koža uvijek ima miris kože,skaj nema miris. Po slikama mi prije lici na vjestacki materijal. Osim na jednoj slici. Kliknite za proširenje... Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣
limunada: Pomiriši.🙂 Koža uvijek ima miris kože,skaj nema miris. Po slikama mi prije lici na vjestacki materijal. Osim na jednoj slici. Kliknite za proširenje... Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣
limunada Buduća legenda Poruka 26.469 20.12.2022. u 18:52 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #53 Dany6: Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣 Kliknite za proširenje... Mislim da je onda najbolje da se ne mucis sa ovim dilemama ,baci je odmah u smece.😂
Dany6: Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣 Kliknite za proširenje... Mislim da je onda najbolje da se ne mucis sa ovim dilemama ,baci je odmah u smece.😂
J Jesen je... Gost 20.12.2022. u 20:18 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #54 Dany6: Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣 Kliknite za proširenje... Prodaj je pod svinjsku kozu. (Svinjska koza fino kotira na trzistu, posebno u Nemackoj i Austriji...)
Dany6: Osjeti se,ali kao na....i prasinu i prostor u kojem je bila (tavan šupe),a do prije 6-7 dana je se osjecala na peku i slaninu 🤣🤣 Kliknite za proširenje... Prodaj je pod svinjsku kozu. (Svinjska koza fino kotira na trzistu, posebno u Nemackoj i Austriji...)
limunada Buduća legenda Poruka 26.469 20.12.2022. u 22:15 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #55 Jesen je...: Prodaj je pod svinjsku kozu. (Svinjska koza fino kotira na trzistu, posebno u Nemackoj i Austriji...) Kliknite za proširenje... Poslednji pokusaj da se iz jakne izvuce koji dinar.😂
Jesen je...: Prodaj je pod svinjsku kozu. (Svinjska koza fino kotira na trzistu, posebno u Nemackoj i Austriji...) Kliknite za proširenje... Poslednji pokusaj da se iz jakne izvuce koji dinar.😂
J Jesen je... Gost 20.12.2022. u 22:21 - Jeli ovo muska ili zenska jakna? #56 limunada: Poslednji pokusaj da se iz jakne izvuce koji dinar.😂 Kliknite za proširenje... Matketingu, deklaracije bez, se ne gleda u zube.
limunada: Poslednji pokusaj da se iz jakne izvuce koji dinar.😂 Kliknite za proširenje... Matketingu, deklaracije bez, se ne gleda u zube.