Jeli ovo muska ili zenska jakna?

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.239
Jel zna neko reci jeli ovo muska ili zenska jakna,i po cemu se moze znati (ako je to moguce uopste)
Zelim okaciti jaknu na prodaju ali ne znam jeli muska ili je zenska,pa jeli zna neko reci? Uopste ne znam kako se moze reci razlika :/,jedino sto mi vuce sumnju da je zenska je to sto su rukavi malo vise kratki,a visina jakne tu i tamo odgovara,mada mozda i tu grijesim....
Velicina je S.
KLIKNI
em je zenska
em ti je premala

gost 439532

Domaćin
Poruka
3.567
Jel zna neko reci jeli ovo muska ili zenska jakna,i po cemu se moze znati (ako je to moguce uopste)
Zelim okaciti jaknu na prodaju ali ne znam jeli muska ili je zenska,pa jeli zna neko reci? Uopste ne znam kako se moze reci razlika :/,jedino sto mi vuce sumnju da je zenska je to sto su rukavi malo vise kratki,a visina jakne tu i tamo odgovara,mada mozda i tu grijesim....
Velicina je S.
KLIKNI
Drugačije se kroji za muško i žensko telo, npr muška će imati dužu naramenicu, šire orukavlje, neće imati prostor za grudi, struk, itd

Ja bih rekla da je ova slika sa jakne muška, zbog dugačkih naramenica i širokog orukavlja, ali nije klasičan dizajn, deluje kao nešto unisex, pogotovo što ima ovaj pojas, verujem da se može stilizovati i kao ženska

Rukavi su kraći, što više odgovara ženskom modelu.

Ja bih ovo nosila bez problema

Poruka
1.581
Velicina je S.
KLIKNI
Pa ako se javi musko na oglas onda je muska....

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.811
Velicina je S.
KLIKNI
|ovom liku je mala, nisam do sad video strukiranu musku koznu jaknu...

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.752
Velicina je S.
KLIKNI

Ovo nije jakna.
Ovo lici na crnu vreću za smeće sa jednim lastihom oko struka. 🤷‍♂️

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
342
Komentari su pobijedili i reddit sekciju komentara hahah.E bem ti sad moram na zenskome slikati pa kacati opet slike.
Ma briga me ko,kako i gdje ce je nositi to je njegovo kad je uzme hah,mozda na neki 80's/90's ili rok party 😂,samo znam da bi i sam prije obukao ono "pedersko odjelo" iz mrtav hladan i setao gradom u njim i jos sa "slijepim" čalama,nego ovu jaknu :D.
Usput hvala na odgovorima,zakljuceno je da je onda zenska....
@Kćerka Direktora Cirkusa Jel to stvarno tako da se po tome raspoznaje,ili je samo mit za koji i sam vjerujem da jeste :/?

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
342
Da ipak jeste muska,gledao sam bas na zenskome uopste ne izgleda da je zenska jakna..
I zaboravio sam pitati jel mislite da je prava ili falš koza?Ali mislim da je lazna....
1671534998886.jpg
1671534998878.jpg

1671534998870.jpg
1671534998863.jpg

1671534998854.jpg

limunada

Buduća legenda
Poruka
26.469