Fang
Aktivan član
- Poruka
- 1.331
....smatrate li da je sex i ako partnera zadovoljavamo samo oralno ali ne i penetracijom?...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....smatrate li da je sex i ako partnera zadovoljavamo samo oralno ali ne i penetracijom?...
.....sad si mi pokvario kalkulacije,to mi ushlo u krajnji zbir i u taj zbir mi ushlo i kad mi kazu da ih je.bem u zdrav mozak i bash sam nabacio cifru kad sad pa ovo ........
ja sam hteo da ga uzmem, al' sam posle odustao... u stvari, nisam odustao, samo sam odlozio malo... jel vredi nesto taj k510?sta je bilo za onaj k510?
to ti javljam kada dodjem u kraj !!!sta je bilo za onaj k510?
pa ono...nije los,nisam ga koristio,ali treba da je o.kja sam hteo da ga uzmem, al' sam posle odustao... u stvari, nisam odustao, samo sam odlozio malo... jel vredi nesto taj k510?
meni nije neshto !!!pa ono...nije los,nisam ga koristio,ali treba da je o.k
nisi ti video mog zubara...pa oral može da boode i parodetologija.......a oralni sex je - sex....kad ti radi zoobar...teško možeš da doživiš orgazam...mada..i tu sigoorno postoje razni sloočajevi...