Јелена Триван...ууупс, Горица Гајевић демократске странке

Ко је Јелена Триван?

• Жута Горица Гајевић

• фаноменалан млади политичар женског рода

• Тадићева љубимица

• Реклама за ботокс

• Успешна политичка спонзоруша

• Кандидат за следећу фарму

• То нико не зна

• Нешто друго (наведите ШТА)

• Не знам

• предмет опште спрдње

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Поштоване колеге форумаши,
желео бих овим путем да вас замолим да ми у пар речи препричате шта је то било у синоћњем Утиску недеље?
Нисам гледао тај шоу програм пошто сам се бавио неким озбиљнијим стварима (гледао Индијану Џонс на првој) а судећи према коментарима на форуму и по осталим медијима изгледа да сам пропустио неку прворазредну комеНдију........
Шта је та госпођа из врха ДС позната по Мини Морис-у и уснама у којима је ускладиштено силикона довољно да се задихтују сви рамови прозора на Београђанци причала, зашто су је (њу и њену странку) гледаоци испљували, зашто су је остали говорници зезали?

Ко је уопште та госпоЏа?

Ova Trivanka je obicna sprdacina,a da ne pominjem da je ruznija cak i od Karleuse....a to jako malo zena moze.

Е сад претерујеш.........иако су обе пластиканерке идоли друге Србије, ипак је Гајев.....Триванка боља женска

verica radeta je normalna prirodna zena za rzliku od ove silikonske dromfulje

da je verica u sebe ugradila silikona kolko ova DS drolja , i uz par tretmana liposukcije izgledala bi isto ko i ona. plasticno i vestacki.

Vjerica je super žena! Na stranu što su ljudi stoka i sude po fizičkom izgledu - ona je i u SRS maltene najbolja a da ne pričamo ovako generalno.
A liposukcija joj ne treba, očigledno je neki nisu dugo videli :D

Back