Јелена Танасковић у тужилаштву кривицу пребацила на Весића: Открила детаље састанка са Александром Вучићем

Izabrao ga je jer je ovaj podguzna muva. I razgranao se. Vrsili su pritisak na vucica mozda?.
Kako god zajebo se covek... Uopšte ne mora da zna kolko je ovaj kriminalizovao novi sad...
ma daaaj, nemoj meni bajke da pricas, niko nije toliko naivan
zamadjijao te av

Dinko Gruhonjić ima amblem udbe.

Tetak Azem Vlasi mu sredio
Sve ti to povezano, mala zemlja pa mu i ti i ja dodjemo kakav rod :D

1734381454268.jpeg

Izabrao ga je jer je ovaj podguzna muva. I razgranao se. Vrsili su pritisak na vucica mozda?.
Kako god zajebo se covek... Uopšte ne mora da zna kolko je ovaj kriminalizovao novi sad...
Znaci svi su iosi

Vucic je zlatan

Ja ne lazem. I nemam koristi od sns. Ti amerikanac veruj ne veruj.
pa zato sam i rekao 2x vec da te zamadjijao, kao vodja sekte ili kulta, sve ti je jasno, znas vise nego ja,, ali ne mozes da mu se otrgnes

ja na primer ne verujem nikome., ali ponajmanje av-u, jer mislim da je patoloski lazov

Једно је бити опозиција власти а сасвим друго опозиција Србији!
vama izgleda tesko ulazi u glavu da vi niste srbija, nego sekta
Ми Срби морамо бити јединствени и сложни у овом тешком времену за све нас!
jedinstveni su akademski gradjani da vi morate da odete sa vlasti

И Медицински се придружио – Сви нишки факултети у блокади

pa zato sam i rekao 2x vec da te zamadjijao, kao vodja sekte ili kulta, sve ti je jasno, znas vise nego ja,, ali ne mozes da mu se otrgnes

ja na primer ne verujem nikome., ali ponajmanje av-u, jer mislim da je patoloski lazov
Baron Minhauzen

A zašto misliš da je AV patriota? Zbog čega tačno?
Uveo je zakon borcima. Porodici stradalih boraca isplaćuje mesecno preko 100 000...a prethodnici?

Bar nesto.

Niko ništa 30 godina. Ništa!

Uveo je zakon borcima. Porodici stradalih boraca isplaćuje mesecno preko 100 000...a prethodnici?

Bar nesto.

Niko ništa 30 godina. Ništa!
pa tako reci brate da znamo zasto mu verujes, a ne da lupamo glavu ovde danima

Па добро, свако ће тумачити вест на начин који њему одговара.
Али толико смо замрачили да нико не поставља основна питања.
Треба ли да се питамо ко је ко у хијерархији ове власти или је подела јасна; ја и ви моји?
Страшно колико су нам афере и полуафере, фингирања одузела моћ општег расуђивања логике
I to jeste poenta, zatrpas gomilom afera javnost, po mogucnosti sto imbecilnijim ( ko je kome ljubavnik/ljubavnica, ko ima laznu diplomu, ko ima platu 5 a ko 15 hiljada, ko prisluskuje koga...) i na kraju nateras ljude da oguglaju na sve i uopste se ne pecaju na bilo sta. Pa onda mozes da valjas kamione i avione i stvari od kojih se stvarno bogate.

pa tako reci brate da znamo zasto mu verujes, a ne da lupamo glavu ovde danima
Ja sam to rekao više puta.
Ranjenici nisu imali da menjaju očnu protezu! Kod tadića 2010te.. Nije ih bilo briga!
Nije ovaj zakon kakav treba al je pokrenuo nepravdu. I treba ga popraviti.

Ти изгледа не схваташ да је циљ свега овога не рушење Вучића, већ рушење Србије.
samo vi nastavite da ubedjujete studente da cete da vladate do groba i do xyz mrtvih, a oni da ruse srbiju, pa mi to i hocemo da vi nastavite, sa tom retorikom,...
rusenje vase se pretvara u slobodan pad, samo cete da zveknete

оно што треба урадити под хтино док се не нађе весић , вучевића хапсити.
па га упитати а што си смиривао јелену и дао јој до знања да је весић главни и одговорни за све?

зашто дајеш изјаве самоубилачке попут оне : ниеј битно колко је страдало људи дал 15 или 1555 ?
ne pita se on šta će da izjavi...agenti stranih službi dobiju tekst koji moraju da izgovore inače ode glava...očigledno da je sklopljen konsenzus Rusa i Engleza da ovaj režim mora da padne...naslušaćemo se glupih izjava od ne toliko glupih ljudi iz vrha režima..uključujući voljenog ti predsednika....

Back