Јелена Танасковић у тужилаштву кривицу пребацила на Весића: Открила детаље састанка са Александром Вучићем

Pitati Zeljka Mitrovica, on mu je ponudio neku vrstu pomoci nakon ostavke a moguce i skloniste.
...сада ни жвељко не може да га се сети, у гужви је...

znaci priznajes da si nas lagao da si opozicija
Једно је бити опозиција власти а сасвим друго опозиција Србији!

Ми Срби морамо бити јединствени и сложни у овом тешком времену за све нас!

Ахам

Ресорни министар и директор ЈП се испред врата председника Владе расправљају ко ће да води пројекте???

Лепо.

Затим им председник каже
"Људи смо, треба да сарађујете"

Још лепше.

Па шта је ово?!?!

Дизниленд?!?!
To je hvalospev za preCednika kao coveka koji ne zna sta rade ministri i direktori javnih preduzeca, kao coveka koji pokusava da ih usmeri na pravi put i na saradnju... a ponajbolje je sto "opozcicioni" mediji sire tu pricu ni ne razmisljajuci glavom zasto su oni ekskluzivno dosli u posed takvih "informacija".

Tako kod nas funkcionise, mimo zakona
Onaj se dogovori sa ovim a on onda nalozi nekom trecem da to sprovede
STUDENTI SU U PRAVU, NEMAMO INSTITUCIJE, NIT DRZAVE
sećam se vremena kada su pojedini vikali: "zatvorimo banke, unutra su Slobini ljudi"
pa umesto da zatvore banke a oni danas u UO od Banke :D

znaci priznajes da si nas lagao da si opozicija
Kad sam to rekao?
Nikad.

Sta je tebe?

Ovo me znaci ni da sam u sns.

Nisam.

Vučiću verujem više

no draskovicu, Seselju Tadicu dačicu Vulinu djilasu Mariniki ćuti muti Nestoru šapiću dinkicu pajticu stefanovicu Jeremicu cedi prašku vesiću Vučeviću Brkoviću pogačaru....

To je hvalospev za preCednika kao coveka koji ne zna sta rade ministri i direktori javnih preduzeca, kao coveka koji pokusava da ih usmeri na pravi put i na saradnju... a ponajbolje je sto "opozcicioni" mediji sire tu pricu ni ne razmisljajuci glavom zasto su oni ekskluzivno dosli u posed takvih "informacija".
Па добро, свако ће тумачити вест на начин који њему одговара.
Али толико смо замрачили да нико не поставља основна питања.
Треба ли да се питамо ко је ко у хијерархији ове власти или је подела јасна; ја и ви моји?
Страшно колико су нам афере и полуафере, фингирања одузела моћ општег расуђивања логике

Klasičan sistem gde 1 čovek sve odlučuje, a neki ovde se loze na Lukasenka, zao im je ,,dobrog" Asada I jos placu na ubistvima Asadovih koljaca.

Nikad nama bolje neće biti nažalost.

Ovo je klasična situacija gde u nekoj državi imaš milion zaposlenih na jasle preko raznih partija.
E sad, nije toliki problem što uhlevljenima najvažnije da dodju na vreme i pobegnu pola sata pre isteka kao jedino bitno za mesečni karnet,
nego je gorući problem što nema mogućnosti za upošljavanjem novih sa VII stepen a upravo masteruju i brinu za budućnost
umesto da rade to za šta su se školovali

Ovo me znaci ni da sam u sns.

Nisam.

Vučiću verujem više
zamadjijao te komandant, nisi u sns, samo si simpatizer
pa jel vucevic njegov? cyjes i sam kako licituje do 1555 zivota, mislis nije vucic aminovao tako da se istrcava i preti i sili? toliko si naivan?

Jel je beše jedan od uslova studenata da svi odgovorni treba da odgovaraju?
moramo postići konsenzus baš ovde na Krstarici da "kamen baci ko grešan nije"

studenti su politički paravan opozicije i onih koje više niko ne glasa kao na primer DS
studenti nisu nikakvo držvatvorno telo da bi kontrolisali ili upravljali procesima u državi
dalkje, ima tu dosta nikakvih studenata, dobar deo je došao u Beograd da se oženi ili uda pa da napusti studije - ona na trudničko a on za volan pa pravi pare.
Tu su naravno i večiti studenti koje "usralo na ispitu" i takvi ceo život ostanu "usrani" i sa disciplinom i sa znanjem.

Dakle, moj predlog dame i gospodje je da studente sa prosekom studiranja 8.50 pa naviše vredi malo čuti - i to im je to.

zamadjijao te komandant, nisi u sns, samo si simpatizer
pa jel vucevic njegov?
Vučević je od one sorte, koja je samo svoja. Dzukac sa dna kace. Osilio se. Razgranao. Kriminalizovao sve u ns
Direktor voda Vojvodine mu zavrsio srednju skolu sa 23 od, direktor grasa uhapsen ko vodja narko kartela...

Batinapima dilerima droge bije narod.

Djubre bez osećaja. Ko bre normalan izjavi da nije bitno jel stradalo 15 ili 155 ili 1555 ljudi.....

Vučić s njegovim radom nema veze. Vama je za sve vucic kriv...

moramo postići konsenzus baš ovde na Krstarici da "kamen baci ko grešan nije"

studenti su politički paravan opozicije i onih koje više niko ne glasa kao na primer DS
studenti nisu nikakvo držvatvorno telo da bi kontrolisali ili upravljali procesima u državi
dalkje, ima tu dosta nikakvih studenata, dobar deo je došao u Beograd da se oženi ili uda pa da napusti studije - ona na trudničko a on za volan pa pravi pare.
Tu su naravno i večiti studenti koje "usralo na ispitu" i takvi ceo život ostanu "usrani" i sa disciplinom i sa znanjem.

Dakle, moj predlog dame i gospodje je da studente sa prosekom studiranja 8.50 pa naviše vredi malo čuti - i to im je to.
Samo sam hteo da kažem, kako sada definitivno nisu ispunjeni uslovi.

Vučević je od one sorte, koja je samo svoja. Dzukac sa dna kace. Osilio se. Razgranao. Kriminalizovao sve u ns
Direktor voda Vojvodine mu zavrsio srednju skolu sa 23 od, direktor grasa uhapsen ko vodja narko kartela...

Batinapima dilerima droge bije narod.

Djubre bez osećaja. Ko bre normalan izjavi da nije bitno jel stradalo 15 ili 155 ili 1555 ljudi.....

Vučić s njegovim radom nema veze. Vama je za sve vucic kriv...
vucic nije imao pojma ko je on kada je njega odabrao za premijera i predsednika sns, a bili zajeedno jos u srs - kepe, seres kao foka!
ypravo zato sto zna ko je on zato ga i postavlja

vucic nije imao pojma ko je on kada je njega odabrao za premijera i predsednika sns, a bili zajeedno jos u srs - kepe, seres kao foka!

Mi se drugovi i drugarice četnici, moramo otresti SOCIJALISTIČKE INDOKTRINACIJE
Nekada je bilo "normalno" da se svačije suprotno mišljenje ućutka ili preinači sa: "ko si ti da o tome pričaš PA ON IMA FAKULTET!"
Ima fakultet, to stoji, al na lošoj osnovi porekla.
Kao kad zidate lepu kuću na klizištu a baš lepa kuća šteta što otišla brzo.

U Americi recimo imate sličan slučaj ali se tamo zna red i koji fakulteti imaju tu moć - Harvard i YALE
Ovaj drugi vam je rasadnik liberala i obavezno su visoki funkcioneri kod demokrata a prvi je takav kakav je, posao siguran.

A ne - kod nas slepaca svaki fakultet - fakultet
kako da ne
društveni su za debile
tako su i nastali - zbog podobnih a nesposobnih za prirodniu
preteča su privatnih fakulteta, danas je lakše imati VII,5 stepen

Izabrao ga je jer je ovaj podguzna muva. I razgranao se. Vrsili su pritisak na vucica mozda?.
Kako god zajebo se covek... Uopšte ne mora da zna kolko je ovaj kriminalizovao novi sad...

Mi se drugovi i drugarice četnici, moramo otresti SOCIJALISTIČKE INDOKTRINACIJE
Nekada je bilo "normalno" da se svačije suprotno mišljenje ućutka ili preinači sa: "ko si ti da o tome pričaš PA ON IMA FAKULTET!"
Ima fakultet, to stoji, al na lošoj osnovi porekla.
Kao kad zidate lepu kuću na klizištu a baš lepa kuća šteta što otišla brzo.

U Americi recimo imate sličan slučaj ali se tamo zna red i koji fakulteti imaju tu moć - Harvard i YALE
Ovaj drugi vam je rasadnik liberala i obavezno su visoki funkcioneri kod demokrata a prvi je takav kakav je, posao siguran.

A ne - kod nas slepaca svaki fakultet - fakultet
kako da ne
društveni su za debile
tako su i nastali - zbog podobnih a nesposobnih za prirodniu
preteča su privatnih fakulteta, danas je lakše imati VII,5 stepen
Stojko ne mrsi.

Ima samo jedna čudna stvar sa YALE univerziteom, rasadnikom liberala kod Demokrata
amblem

1734381229782.png

latinski je izgovor, zato kad god možete budite Republikanac ili Radikal

Back