Јелена Танасковић у тужилаштву кривицу пребацила на Весића: Открила детаље састанка са Александром Вучићем

i zato je završio na robiji ...

ili beše nije, daj nas podseti gde je sada dotični
ja mislim da mirise travu odozdole, a av da je zadrzao dokaze, mislim pare koje sy samo 10 puta manje od djilasovih, hehehe, 1 atentator manje na aljeka, idemo dalje

hehehe najvlja radio mileva efbiaj, tako su pricali i za cvijana da je u americi, kao ono...

https://www.nin.rs/politika/vesti/4...kokeze-gde-je-i-sta-radi-bivsi-predsednik-fss
„Njega je procesuiralo partijsko tužilaštvo, a kaznu mu je izrekao partijski sud. On je deo kazne izdržao van zemlje, u modernoj varijanti Golog otoka, deo je platio, a za ostatak je pomilovan. On je vratio svoj dug, ali ne društvu, već partiji. A što se tiče zvaničnih institucija koje su ispitivale Kokezu, one ionako ne postoje za ljude unutar vlasti“, navodi Prelević za NIN.

Šta planira u BiH?​

Sam Kokeza je bio nedostupan za komentar, dok iz beogradskog i banjalučkog „Prointera“ nisu želeli da odgovore na pitanja NIN-a.

Prema nezvaničnim informacijama, Kokeza se od 2021. godine uglavnom kreće na relaciji Majami-Njujork.

LAZE SEKTA, MRTAV JE, I OPLJACKAN OD SNS KARTELA, SAMO JE PLEN 10 PUTA MANJI OD DJILASOVOG BOGATSTVA, TO ALJEK NIJE SLAGAO

Nije bilo pompe, slikanja, vest na Fejsbuk nalogu Čelika sadržala je samo sliku stadiona sa Kokezinim potpisom (?!), znatno drugačijem od onog nespretnog koji se svojevremeno pojavljivao na društvenim mrežama, čija autentičnost nije potvrđena, a koji su njegovi protivnici koristili da ga ismevaju. Da li je time hteo nešto da im poruči?:dash:

ZABORAVIO SVOJ RUKOPIS?

Poslednja izmena:
Kad prodje CIGA-DS-NSKA galama za koju su eksperti od nastanka, po mom mišljenju mogli bi da uče Američku CIA-u , vidimo da odredjene delatnosti traže odredjene ljude.

1734389436249.jpeg

Podsetio bih na jako sposobnog ministra saobraćaja iz SPS-a koji je uspešno vodio izuzetno složene i ozbiljne projekte obnove zemlje posle NATO agresije
Setimo se koliko su mu se ŽUTI rugali, izvrtali, tražili dlaku u jajetu a nigde nije bilo kiksa
a šta smo posle doživeli od ŽUTIH na vlasti?
DA UMEJU DA SJEBU IZGRADJENO
recimo... Bulevar... šine i stajališta... pa to za muda treba zakaćiti... da nikom više ne padne na pamet... u srpskoj istoriji, sadašnjosti i svetlojh budućnosti na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a vi crknite od muke, što ste krali krali ste idi u MAXI pa slaži tegle, dosta lelemudanja, pare ne padaju s drveta...

Jelena Tanasković u tužilaštvu krivicu prebacila na Vesića: Otkrila detalje sastanka sa Aleksandrom Vučićem​

Hronika Autor: Nova ekonomija 16. dec 202411:14
Kopiraj link
1669207788-FIL_8714-03.jpeg
Jelena Tanasković Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Osumnjičena v. d. direktorka Infrastrukture železnica Srbije Jelena Tanasković na saslušanju u tužilaštvu prebacila je svu odgovornost za projekat Železničke stanice Novi Sad na bivšeg ministra Gorana Vesića, pokazuju dokumenti u koje je Nova ekonomija imala uvid. Tanasković je u iskazu pred tužiocem tvrdila da je Vesić insistirao da on vodi sve projekte jer se navodno tako dogovorio sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

“Ministar Vesić mi je rekao da je to jedini uslov da budem direktor (Infrastrukture železnice Srbije, prim. aut.), da prihvatim da on apsolutno upravlja i vodi sve projekte, jer je on navodno dogovorio sa predsednikom da se svi projekti isključivo tako vode”, rekla je Tanasković.
Ovo se vidi iz iskaza bivše funkcionerke datog 22. novembra u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, u koji je imala uvid Nova ekonomija.
U iskazu je negirala odgovornost za projekat železnice, koju je prebacila na ministra Vesića, njegovu pomoćnicu Anitu Dimoski i druge funkcionere.

1732178979-Anita-Dimoski.jpg
Anita Dimoski Foto: MGSI
Tanasković je opisala i sastanak koji je, kako je navela, imala u septembru sa predsednikom Vučićem i ministrom Vesićem, a kom su prisustvovali i direktori javnih preduzeća koja spadaju u nadležnost Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
“Na tom sastanku predsednik je postavio pitanje budućih projekata koji tek treba da se rade, ko će ih voditi i ko je za njih odgovoran, pa je ministar Vesić potvrdio da su on i njegovo ministarstvo jedino odgovorni za projekte, jer jedino na taj način mogu biti završeni. Isto ovo ministar je rekao predsedniku Republike i dok smo se vozili vozom od Novog Sada do Subotice – da sve što se odnosi na projekte može raditi isključivo Ministarstvo na čijem je on čelu”, izjavila je Tanasković pred tužiocem.
Goran Vesić i Jelena Tanasković nisu bili odmah dostupni za komentar. Pitanja su poslata i kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali odgovor nije stigao do objavljivanja ovog teksta.
1732615139-vesic_ostavka_04112024_0023-1024x683.jpg
Goran Vesić Foto: R.Z./ATAImages

“Vesić je podigao čitavu dramu u vezi mog imenovanja”

Kako se vidi iz Službenog glasnika, Jelena Tanasković imenovana je 7. maja 2024. godine za v. d. generalne direktorke Akcionarskog društva Infrastruktura železnice Srbije. Ovo preduzeće je bilo investitor na projektu železnice od Beograda do Mađarske.

Nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, uhapšena je 21. novembra pod sumnjom da je izvršila teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti.
Dan kasnije je pred tužiocem izjavila da je u vezi sa njenim imenovanjem ministar Vesić “podigao čitavu dramu” i posvađao se sa premijerom i članovima Vlade, pošto nije bio saglasan sa tim.

Politika
5. dec

Prema njenim rečima, premijer Miloš Vučević je nakon toga inicirao sastanak, a ona je razgovarala sa tadašnjim ministrom Vesićem dok su zajedno čekali prijem kod predsednika Vlade.
“Tom prilikom mi je ministar Vesić saopštio da ja u svakom slučaju neću imati pravo da se bavim projektima koje država radi, jer je to njegovo, i da on to radi preko izvršnog direktora Milana Novovića”, kazala je Tanasković.
Vesić joj je, kako kaže, rekao da je to uslov da bude direktorka, a da je on sa predsednikom Srbije dogovorio da on “upravlja i vodi sve projekte”.

“Ja sam mu na to odgovorila da, ako je zaista takav dogovor između njega i predsednika, da mi se to i pisanim putem pošalje”, rekla je Tanasković.
Nakon toga, održali su sastanak sa premijerom, kome nije iznela ono što se dogovorila sa ministrom Vesićem, tvrdila je Tanasković.
“Premijer je rekao da smo svi kolege i ljudi i da treba da sarađujemo”, rekla je bivša direktorka Infrastrukture.
Ona navodi da je pisanu instrukciju o kojoj je pričala sa Vesićem zaista dobila, i to 28. maja, preko Vesićeve pomoćnice Anite Dimoski.
Opširnije na Novoj ekonomiji.

https://nova.rs/vesti/hronika/tanaskovic-u-tuzilastvu-zbog-pada-nadstresnice-okrivila-vesica/

Готов је!
"Nisam kriva!"
"Nisam se mešala u svoj posao!"
Pa što nisi - bio ti je na raspolaganju.

Sad ostaje da Vesic baci ljagu na Vucica i to je to

Al nesto cenim da ce Vesic ostati nedostupan tuzilastvu ili ce naprasto umreti padom od posledica klizanja na bananu
Nogo tvrdi da treba Amerima zbog pritiska na Trampa, a u vezi muljavine sa Generalštabom.

"Nisam kriva!"
lepo joj da prima vleiku platu i da ne radi nista

drugo, imali su oni sukob, vesic je digao frku oko njenog izbora jer ocito nije mogao da joj nametne da se za svaki projekat pa i oko zeleznice on pita a ne ona kao direktor infrastrukture zeleznice- pa ih je VUCEVIC pozvao kodsebe u kancelariju na razgovor gde su nametnuli jeleni praivlo da se vesic pita za sve . ona je trazila od vesica napismeno i dobila je to sa nejgovim potpisom!

dakle vucevic joj je objansio da je ona fikus i protokularna titula...

ne vuci, vucevic.

e sad sto je nekima vucic za sve kriv a ostali su tu fikusi niej bas tako

novi sad pokazuje kolko se ovaj celavi picopevac osilio....
sa narko dilerima misli da je bog i batina...

pa direktora grasa mu hapse kao vodju narko kartela. osilio se previse...

Imam jedan sjajan citat iz filma ''Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'' za sve naše drugare članove OKG ''Sendvičari''. Obavezno pročitati.

''You know what I was thinking about today? I was thinking about those street gangs they have down in Los Angeles, those Crips and those Bloods. And I was thinking about that bunch of new laws they came up with in the 1980s, I think it was, to combat those street gangs, those Crips and those Bloods. And, if I remember rightly, the gist of what those new laws were saying was, if you join one of these gangs, and you're running with them, and down the block one night, unbeknownst to you, one of your fellow Crips, or your fellow Bloods, shoot up a place, or stab a guy... Well then, even though you may not know nothing about it and you were just standing on a street corner minding your own business, what these new laws said was you're still culpable. You're still culpable by the very act of having joined those Crips and those Bloods in the first place. Which got me thinking, Father, that whole type of situation is kinda like you church boys, ain't it? You got your colors, you got your clubhouse. You're, for want of a better word, a gang. And if you were upstairs smoking a pipe and reading your Bible while one of your fellow gang members is downstairs fu*king an altar boy, well... Father, just like those Crips, and just like those Bloods, you're culpable. Because you joined the gang, man. I don't care if you never did shit, you never saw shit, you never heard shit, you join the gang, you're culpable.''

"Nisam kriva!"
Ja sam napustio državnu službu kad je trebalo da se potpisuje za Kurtu i Murtu
svoju decu po Amerikama poslali a ja da im potpisujem...
medjutim, ima ovih što potpisuju "za platu"...
a beže od odgovornosti što je čudno...

jel mogla da sedi u banci i da dahće u slušalicu ovima što podigli kredit a ne vraćaju ni prvu ratu?
mogla je... ali nije...

zato Stojka bole dupe... magacin, lepe koleginice, svega u izobilju a narod kupuje ko da je nestašica...
čudan narod...
isto...

Ja sam napustio državnu službu kad je trebalo da se potpisuje za Kurtu i Murtu
svoju decu po Amerikama poslali a ja da im potpisujem...
medjutim, ima ovih što potpisuju "za platu"...
a beže od odgovornosti što je čudno...

jel mogla da sedi u banci i da dahće u slušalicu ovima što podigli kredit a ne vraćaju ni prvu ratu?
mogla je... ali nije...

zato Stojka bole dupe... magacin, lepe koleginice, svega u izobilju a narod kupuje ko da je nestašica...
čudan narod...
isto...
pa ona je drugarica ministarke irine vujovic
1734392481370.png

koja se udala za nacelniak sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala. taj muz od irene ministarke je jelenu spasao od dve krivicne prijave ,tako sto je 5 godina drzao slucaj u fioci a potom ga odbacio ... zena ga zamolila ...

1734392242308.png

1734392215790.png

nije ona cvecka, naprotiv.

Ko je Jelena Tanasković, nova ministarka poljoprivrede: Bliska saradnica Siniše Malog i Irene Vujović​

postoji taj deo koji je ocito u korupciji i kriminalizovan poput nje irene ministarke njenog supruga sljam do sljama...
ali ovo sa vesicem je nesto sto ona i niej mogla nista. ocito niej odgovarala vesicu pa je kod vucevica dobila instrukcije u kancelariji kad ih je oboje pozvao da ce biti fikus ...

ta gleda svoje dupe, i lagala bi za sebe i svoje dupe. ali u ovom slucaju se dobro snasla i ima vesicev potpis da je on nadlezni za sve projekte.

tako da sad je nebitno sto ona nije...

vesica i vucevica na robiju. ocito su pravili svoj klan a ovi koji su medjusobno imali veze su im bili smetnja...

Poslednja izmena:
Poceli su da se optužuju izmedju sebe...tako i treba , sram ih sve bilo..
hurr durr i sta? kada dodju ovi novi sto su nam obecvani, uhvatice se sa njima u kolo kao i predhodni put.

za ovaj olos nema leka :kafa:

„Prihvatila sam da se ne interesujem“, „Vesić vodio ceo projekat“: Jelena Tanasković na saslušanju o rekonstrukciji nadstrešnice​

“Ja sam prihvatila da se ne interesujem, niti da se na bilo koji način bavim projektima, iako su AD Infrastruktura železnice Srbije bile investitor u projektu rekonstrukcije, između ostalog i stanične zgrade u Novom Sadu”, navela je Tanasković i dodala da je mislila da je stanica otvorena 2022. godine.

lezi lebe da te jedem...

ta gleda svoje dupe, i lagala bi za sebe i svoje dupe. ali u ovom slucaju se dobro snasla i ima vesicev potpis da je on nadlezni za sve projekte.
aha vidimo kako se snasla, u zatvoru, a aljekov drugar na slobodi, kada strajkuje gladju jede picu, a ova kada je dala ovu izjavu?
Ona navodi da je pisanu instrukciju o kojoj je pričala sa Vesićem zaista dobila, i to 28. maja, preko Vesićeve pomoćnice Anite Dimoski.
Opširnije na Novoj ekonomiji.

https://nova.rs/vesti/hronika/tanaskovic-u-tuzilastvu-zbog-pada-nadstresnice-okrivila-vesica/

Готов је!
a?
aljek je rek'o da je on njegov drug, i vesic je pusten koliko znamo

vozika se evo, sluzbenim autom https://nova.rs/vesti/drustvo/vesic-uslikan-u-centru-beograda-u-sluzbenom-automobilu/

aljek siftar vas je opet namagarcio

Poslednja izmena:
pa ona je drugarica ministarke irine vujovic
Pogledajte prilog 1658561

koja se udala za nacelniak sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala. taj muz od irene ministarke je jelenu spasao od dve krivicne prijave ,tako sto je 5 godina drzao slucaj u fioci a potom ga odbacio ... zena ga zamolila ...

Pogledajte prilog 1658559

Pogledajte prilog 1658558

nije ona cvecka, naprotiv.

Ko je Jelena Tanasković, nova ministarka poljoprivrede: Bliska saradnica Siniše Malog i Irene Vujović​

postoji taj deo koji je ocito u korupciji i kriminalizovan poput nje irene ministarke njenog supruga sljam do sljama...
ali ovo sa vesicem je nesto sto ona i niej mogla nista. ocito niej odgovarala vesicu pa je kod vucevica dobila instrukcije u kancelariji kad ih je oboje pozvao da ce biti fikus ...

tako da sad je nebitno sto ona nije...

vesica i vucevica na robiju. ocito su pravili svoj klan a ovi koji su medjusobno imali veze su im bili smetnja...
Znamo svi mi ko je kriv i ko postavlja lopove i takojevice.

Ds je imao svašta i cela Dos koalicija, ali mafija da ja ovaj način vodi državu e toga nije bilo.

Posle svake afere svi su krivi, jedino Vucic nije obavešten i nevinasce je...

Ti danas u Ns lokal ne možeš imati a da ne plaćaš reket, ako nisi u sprezi sa nekim blizu vlasti.

samo vi nastavite da ubedjujete studente da cete da vladate do groba i do xyz mrtvih, a oni da ruse srbiju, pa mi to i hocemo da vi nastavite, sa tom retorikom,...
rusenje vase se pretvara u slobodan pad, samo cete da zveknete
Чим неког подржава Курти а тај је као главни симбол узео лого шиптарске НВО све је јасно за кога и са чијим циљем ради!

20241216_194217.jpg

Наравно, добар део студената је наиван и изманипулисан, зато им треба рећи истину да би схватили.
Такође, студенти који протествују нису ни 1% регистрованих студената у Србији. Тако да...нико не напада студенте, него оне који их манипулишу и који их користе за своје мрачне циљеве разарања и рушења Србије!

Ajde Vesiću progovori i ti! :D
I progovorio je. Sve je ocekivano i u skladu da svojim ljudskim osobinama prebacio na druge ucesnike. Verujem Jeleni da je tako i bilo jer Vesic je registrovani bivsi kako ih ono nazivaju iz vlasti zuti olos. Krao je u prethodnoj vlasti i to ga je preporucilo ovoj vlasti koja ga je oberucke prihvatila.

Back