Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.294
Vučićeva vlast je kolonijalna administracija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je isplaćivati šta god hoćeš iz kredita...Vučić je obavio zadatak za strane službe...Kosovo praktično predato, ekonomija učinjena potpuno zavisnom od zapada, zemlja uvedena u dužničko ropstvo, vojska zadržana na nivou 15 do 20 000 manekena za mirovne misije na šta je sveo DOSUveo je zakon borcima. Porodici stradalih boraca isplaćuje mesecno preko 100 000...a prethodnici?
Bar nesto.
Niko ništa 30 godina. Ništa!
To je za pohvalu, mada pare ne daje on.Uveo je zakon borcima. Porodici stradalih boraca isplaćuje mesecno preko 100 000...a prethodnici?
Bar nesto.
Niko ništa 30 godina. Ništa!
Nema ni toliko oko 12 000.15 do 20 000 manekena za mirovne misije na šta je sveo DOS
ako je po zapadu onda zato titoisticka udba namesta one koji ce da naslede vlast. dinko gruhonjic, brajan brkovic ana lalic koja vristi da vojvodina nije srbija, mila pajic proustaskinja dinkova...ne pita se on šta će da izjavi...agenti stranih službi dobiju tekst koji moraju da izgovore inače ode glava...očigledno da je sklopljen konsenzus Rusa i Engleza da ovaj režim mora da padne...naslušaćemo se glupih izjava od ne toliko glupih ljudi iz vrha režima..uključujući voljenog ti predsednika....
ti likovi koje navodiš služe samo za plašenje glasača time ko bi mogao da dođe posle Vučića...grupa opskurnih likova koja nikad ne može da dođe na vlast....ako je po zapadu onda zato titoisticka udba namesta one koji ce da naslede vlast. dinko gruhonjic, brajan brkovic ana lalic koja vristi da vojvodina nije srbija, mila pajic proustaskinja dinkova...
pa blago nama!
Vučević je sve to uradio sa baticom Andrejem. Glupo je da optužuješ jedan deo, a aboliraš drugi deo kartela.Čiji su Snjaper i Boske? Vučevićevi? Ne bih rekaoвучевић је криминализовао читав нови сад. све решава батинашима наркосима дилерима.
вучевићев директор вода војводине је заврши осредњу школу са 23 године.
други директор , директор граса је ухапшен као вођа нарко картела!
толко о вучевићу! уосталом и јелена је изјавила да је на разговор позвана са весићем кодвучевићагде је вучевић смирио ствар и јелена је од тада фикус и протокуларна функција, а весић главни баја за све пројекте.
дакле вучевић.
па идиот својим дебилним изјавама потвђује да је бахата хуља, изјавио је да ниеј битно јел страдало 15 или 1555 људи!
плус што је лагао око сина да му је натеран на протесте...
човек нема више контролу и осилио се да мисли да је недодирљив!
Braću Mali (Siniša i Predrag), Vučeviće (oca i sina), Brnabiće (batu i seku) ne možeš nikako razdvojiti od Vučić porodice. Džaba pokušavašPolako.
Na kraju je on bio tu kad se dala saglasnost za završetak radova tj dozvola za upotrebu.
Jelena nije odgovarala vesicu koji je ministar od 2022, pa mu je pomogao vucevic da joj objasne da je ona fikus...
Ne vučić
Vučević
dokazi ?Vučević je sve to uradio sa baticom Andrejem.
iznesi dokaze osudicu bez problema!Glupo je da optužuješ jedan deo, a aboliraš drugi deo kartela.Čiji su Snjaper i Boske? Vučevićevi? Ne bih rekao
tako su pricali i za kokezu... a posle ispade da je bandit spremao i atentat na vucica...Braću Mali (Siniša i Predrag), Vučeviće (oca i sina), Brnabiće (batu i seku) ne možeš nikako razdvojiti od Vučić porodice. Džaba pokušavaš
pa ne bi davao ni tadic svoje ! ali tom izdajniku i dezerteru nije pako na um da donese novi zakon i prizna borce devedesetih!To je za pohvalu, mada pare ne daje on.
ko štiti Kokezu pa nije u zatvoru?tako su pricali i za kokezu... a posle ispade da je bandit spremao i atentat na vucica...
Moraš prvo da znaš kako kartel funkcioniše. Ti si u svojoj glavi idealizovao porodicu Vučić, ali kriviš sve oko njih i smatraš da je vlast loša zbog okolnih prilepaka. Ne ide to tako. Riba od glave smrdi. Kada to naučiš, možeš sebi reći da si odrastao čovek. Da li stvarno misliš da ljigica poput Vučevića sme išta da uradi i organizuje bez amina odozgo. Sećaš li se kada su žandarmi mlatili Andreja. Ko je bio sa njim? Predrag Mali. U to vreme, Siniša Mali je bio član DS-a i Đilasova desna ruka u BGD-u. Mućni glavomdokazi ?
vucevic je novi sad kriminalizovao totalno da nema sanse da je vucic mogao znati sve te likove. nije vucevic prvi koji se osilio bahato... setimo se kokeze . vucevic je tri puta vise od njega...
iznesi dokaze osudicu bez problema!
Kokeza je dansa bogat čovek. Prešišao Đilasovih 619 miliona, a karijeru počeo tako što je po CG vodio magare na slikanje sa turistima. Fali li mu šta?tako su pricali i za kokezu... a posle ispade da je bandit spremao i atentat na vucica...
on je smaknut sa vlasti a novac mu je yaplenjen. dokazi da nijeKokeza je dansa bogat čovek. Prešišao Đilasovih 619 miliona, a karijeru počeo tako što je po CG vodio magare na slikanje sa turistima. Fali li mu šta?
on je smaknut sa vlasti a novac mu je yaplenjen. dokazi da nije
ja sam osudjivao andreja vise puta ovde to nije nista novo. ne lepi mi porodicu vucic. vucic kao sam, kao jedinka, to da, ima moju podrsku.Moraš prvo da znaš kako kartel funkcioniše. Ti si u svojoj glavi idealizovao porodicu Vučić
ona debilcina?tako su pricali i za kokezu... a posle ispade da je bandit spremao i atentat na vucica...
ma, kako to znamo? a interpol, poternica? hehe, aljek ga izreketeirao i najurio iz zemlje pod pretnjom robijom, mozda je i pokojnik kao cvijan, a pare zadrzao sve av za sebeKokeza je dansa bogat čovek. Prešišao Đilasovih 619 miliona, a karijeru počeo tako što je po CG vodio magare na slikanje sa turistima. Fali li mu šta?
Kako si uspeo da ga izdvojiš iz svog šljama koji ga okružuje, pa čak i brata? Veoma je detinjasto misliti da je on super, ali su baš svi oko njega šljam, pa nam zato ide kako nam ide. Bez njih i sa njim, mi bismo bili savršeno društvo? Andrej bi bio go racq, da mu bata nije obezbedio da bude na čelu kriminalnog kartelaja sam osudjivao andreja vise puta ovde to nije nista novo. ne lepi mi porodicu vucic. vucic kao sam, kao jedinka, to da, ima moju podrsku.
Ono, njegova logistička kuća se nudila firmi u kojoj radim, da nam obavlja logističke usluge, pre tri mesecaon je smaknut sa vlasti a novac mu je yaplenjen. dokazi da nije
dokazi ? mani price.Ono, njegova logistička kuća se nudila firmi u kojoj radim, da nam obavlja logističke usluge, pre tri meseca
Baš mu loše ide. Još ćemo biti naterani da to prihvatimo na sledećem tenderu, a možda i mimo tendera. Kokeza danas ima magacine, kamione, špediciju. Idemooo. A nekada slikao ljude sa magarencetom na plažama.
tako su pricali i za kokezu... a posle ispade da je bandit spremao i atentat na vucica...
Hoćeš policijski izveštaj o poslovnim pregovorima proizvodne međunarodne firme i eksternog provajdera logističih usluga?dokazi ? mani price.