DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.602
Ne treba joj ta kaljuga.Imala je priliku nedavno da pokaže struku, da donese poene, ali nije. Zasluženo je izbačena ili smenjena iz stranke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba joj ta kaljuga.Imala je priliku nedavno da pokaže struku, da donese poene, ali nije. Zasluženo je izbačena ili smenjena iz stranke.
Jeste ali to je jedini put ako biraš da najmanje budeš kaljav.Ne treba joj ta kaljuga.
Imala je priliku nedavno da pokaže struku, da donese poene, ali nije. Zasluženo je izbačena ili smenjena iz stranke.
Како није кад је објавила да је о сопственом искључењу сазнала из медија?Pa nije izbačena
Како није кад је објавила да је о сопственом искључењу сазнала из медија?
Имам утисак да Павић и Несторовић не допуштају ником да одскочи.Nisam ja onda dobro razumeo šta se desilo.
Jelena je definitvno najaktivnija od svih njih, ovi ostali su pod kontrolom sluzbe, mislim njihovi su ljudi.Имам утисак да Павић и Несторовић не допуштају ником да одскочи.
Бар ми тако сад делује.
Не знам шта се десило и са оним Бајагићем из Новог Сада, ни он од избора није с њима?
Јелена је кроз практични рад доказала способности на пољу друштвеног рада и мени је ипак природније да она води причу него неко ко је лекар, без обзира на успешност истог у раду.
Имам утисак да Павић и Несторовић не допуштају ником да одскочи.
Бар ми тако сад делује.
Не знам шта се десило и са оним Бајагићем из Новог Сада, ни он од избора није с њима?
Јелена је кроз практични рад доказала способности на пољу друштвеног рада и мени је ипак природније да она води причу него неко ко је лекар, без обзира на успешност истог у раду.
Ne zele da prihvataju nove ljude zato sto ne mogu da ih kontrolisu.Mislim da posle svega sa Jerkovićem, Pavlovićem i drugima tamo vlada svojevrsni oblik paranoje. Ne žele ništa da dalje rade na tome i žele da njih dvojica sami odlučuju o apsolutno svemu, bez prihvatanja nekih novih ljudi u vrh pokreta.
dr. nesoj sluzi kao amortizer i stit rezimuJelena je definitvno najaktivnija od svih njih, ovi ostali su pod kontrolom sluzbe, mislim njihovi su ljudi.
Па онда нека угасе покрет.Mislim da posle svega sa Jerkovićem, Pavlovićem i drugima tamo vlada svojevrsni oblik paranoje. Ne žele ništa da dalje rade na tome i žele da njih dvojica sami odlučuju o apsolutno svemu, bez prihvatanja nekih novih ljudi u vrh pokreta.
Па онда нека угасе покрет.
Јер ако су тако замислили, неће ићи.
Мислим да је ово њен последњи отворени Интервју ,пре овог Отказа..Ne očekujem od Nestorovića da ti nešto progleda. On je ovako svojeglav i čuven po menjanju organizacija i njihovom napuštanju, od Saveza komunista, preko Demokratske stranke do sopstvenog političkog pokreta.
Mnogo je više za očekivati da ostane situacija kakva jeste. Pošto ih je samo dvojica, nema razloga više da napusti svoj novi pokret.
i dr dr dr Dragan Petrovic...mada on i nije u MI potpuno...ima neki svoj pokret a ušao je na listi MI u skup[tinu BeogradaJa ocekujem da profa Ratko Ristic napusti MI i da je to pitanje vremena.
Prosto bacili pred noge Đilasu glasove ljudi koji nikad ne bi glasali za njega, a pre toga ZAVetnica te iste glasove pokorno donela Vučiću…Dveri je sahrani ludi Boskic kada je otisao kod masinskog mozga.
Izgleda da svi za koje sam glasao Dveri,Nada imaju to prokletstvo da odu ridjobradom gusaru.
Nek prelazi, i on i ZAVetnica i NADA, samo nek pokorno predaju glasove gazdama, moj glas neće.Изгледа да ће Нестор прећи да ради за наше.
Tek će biti, redom, i jedni i drugi!dr Miloš Jovanović, Ph.D. zna da je imperator Đilas prava opozicija
Sigurno neće sarađivati s Vladom Gajićem i sličnim naprednjacima