Jelena Pavlović o isključenju iz "Mi snaga naroda": Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva

Kod mene je Jelena zaradila poene nakon akcije vraćanja dece Ani Mihaljici, kao i vraćanja statusa advokatu Milanu Bosiki. U MI ona je bila jedina koja je nešto radila. Nadam se da će ostati u politici
Bila je glavna i oko onih kredita u švajcarcima ... žena ZMAJ!

Не могу да постигнем баш све. Гледам подкасте са гостима које ценим а који нису у политици.
Ja volim ljude odnosno goste nebitno da li se bavi politikom ili ne, nego koji su strucni imaju iskustva, znaju da urade dobru analitiku i da otvoreno kaze sta je problem i kako nesto treba resiti.
A i da upute kritiku.
E takvi su na primer Jelena, Ratko, Miroslav Parovic....

Ja volim ljude odnosno goste nebitno da li se bavi politikom ili ne, nego koji su strucni imaju iskustva, znaju da urade dobru analitiku i da otvoreno kaze sta je problem i kako nesto treba resiti.
A i da upute kritiku.
E takvi su na primer Jelena, Ratko, Miroslav Parovic....
Не делим их по учешћу у политичком животу него по личним симпатијама.
Проф. Милана Брдара не пропуштам.

Ima vremena čućeš. Jelen je osoba (individua) koju može svaka politička organizacija samo da poželi.
Nek osnyje svoj pokret i objedini najumnije najbolje one koji su spremni odgovorno da sluze a onda nek pozove vecinu da krenu za njom.
To sto je zmaj pa se prikljuci mutividama samo ce sebe da unisti.

Нисам пицајзла да знам за сваког живог посланика. Занима ме целина а не појединци.
e pa eto ona se izdvajala iz toga, ima i poslanika koji i ne prisustvuju tim skupstinskim zasedanjima, jednostavno opale par selfija i cao.

Jelena Pavlović o isključenju iz „Mi – snaga naroda“: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva​

Danas Onlinedanas 11:34
Jelena Pavlović o isključenju iz Mi - snaga naroda: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva 1
foto: Vojin Radovanović/Danas

Narodna poslanica Jelena Pavlović reagovala je na saopštenje pokreta „Mi – Snaga naroda“, u kojem se navodi da ona više nije član tog pokreta, bez navođenja konkretnih razloga za njen odlazak.

Kako je Pavlović navela u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, ona je o tome da više nije deo pokreta saznala iz medija.

„Iz Saopštenja od 23.12.2024. godine nije jasno koji organ grupe građana je doneo ovakvu odluku o mom isključenju budući da predmetna grupa građana nikada nije usvojila akt po kome posluje – Pravilnik ili Statut, te stoga nema ni formalne organa upravljanja i odlučivanja o bilo čijem statusu, a naročito kada se ima u vidu da sam po Sporazumu grupe građana ovlašćeni zastupnik iste“, napisala Pavlović.

Ona je istakla da su navodi o hakovanju mreža pokreta „krajnje netačni i zlonamerni“, te dodala da za cilj imaju „sraman pokušaj diksreditacije mog delovanja i nesebičnog doprinosa u dosadašnjem radu“.
„Javno zameram mojim kolegama odsustvo hrabrosti i dostojanstva da se problemi trasparentno i konstuktivno rešavaju. Takav princip je već imao za posledicu konfuziju u odlučivanju u vezi decembarskih izbora u Beogradu, neizlazak na lokalne izbore u većini opština posebno u Nišu i obaranje liste u Novom Sadu, lošu organizaciju i nefunkcionalnost“, istakla je Pavlović.

Ona je dodala da su to glavni uzroci „masovnog napuštanja pokreta od strane ljudi koj isu sa velikim entuzijazmom pristupili pokretu“.
„Donošenje odluka bez ovlašćenja, korišćenje laži i spletkarenje je model koji treba menjati, a ne preslikavati. Ostajem verna profesionalnoj, beskopromisnoj borbi za bolje i pravednije društvo, a to se može postići samo sa ljudima koji te vrednosti i ciljeve zaista dele“, zaključila je Pavlović i zahvalila se svima na velikoj podršci i motivaciji za moje buduće političko delovanje.

https://www.danas.rs/vesti/politika/jelena-pavlovic-mi-snaga-naroda/

Mi snaga naroda se opet raspada a mnogi su ih videli kao neku novu snažnu nacionalnu snagu. Izgleda je ipak mnogo stabilnija koalicija NDSS/POKS.
Sad ce i ona svoj pokret Mi- Snaga glasa iz naroda

Nek osnyje svoj pokret i objedini najumnije najbolje one koji su spremni odgovorno da sluze a onda nek pozove vecinu da krenu za njom.
To sto je zmaj pa se prikljuci mutividama samo ce sebe da unisti.
Тачно! Нек изађе пред Народ и нек кандидује своју политику! Па да видимо шта ће Народ да каже о њој!

Tapkaju u mestu i ništa se posebno ne radi.

Ispostavilo se da je dobar broj prigovora grupacije oko Siniše Ljepojevića bio utemeljen.
Не бих улазила у те приговоре јер у тој екипи је био и предводио је Бранко Павловић који је системски лик.
И то је чудно.
Како уђеш с тим човеком у коалицију, а жена му судија у Вучичевом правосуђу и само напредује.

Back