Jelena Pavlović o isključenju iz "Mi snaga naroda": Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva

ujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpg
kjh.jpg434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpgpoks-logo.jpg417523795_3540965936218212_5428491933016499738_n.jpg906z513_nada-logo-nnna.jpgFlag_of_the_People's_Party_(Serbia,_2017).svg.pngij.jpgkoalicija-dveri-djb-4.jpg

Штета.
Јелена је причала конкретно и као правница и адвокатица јако је добро баратала материјом у вези корупције, суманутих закона који су усвојени на штету државе и грађана.
Мене не занимају опште приче и општа места.
Шта мора да се деси па да се овако ствари секу?

мора да се буде десница, а на десницу увек накаче службе свих врста

ова павловићка је деловала ок, али се већ одавно говорило о њеном одласку

ко ту смрди не знам, али свакако су и даље боље такве опције од вучићевих и ђиласових неписмених лопова или зеленолевих буљаша

Kako je Blic već pisao, pokret "Mi - Glas naroda" se raspao na dva poslanička kluba, a Nestorović je pokupio sav novac koji im iz budžeta sleduje i ostavio ih bez ijednog dinara.

U jednom poslaničkom klubu, koji ima šest poslanika, stoji i ime Nestorovića. On je ujedno i šef poslaničke grupe. Druga grupa ima jednog poslanika, ali i prazne džepove, pošto Nestorović raspolaže svim sredstvima koja im sleduju iz budžeta.

Ispostavilo se da su i Nestorovićevi poslanici na tom putu.

Jelena Pavlović o isključenju iz „Mi – snaga naroda“: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva​

Danas Onlinedanas 11:34
Jelena Pavlović o isključenju iz Mi - snaga naroda: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva 1
foto: Vojin Radovanović/Danas

Narodna poslanica Jelena Pavlović reagovala je na saopštenje pokreta „Mi – Snaga naroda“, u kojem se navodi da ona više nije član tog pokreta, bez navođenja konkretnih razloga za njen odlazak.

Kako je Pavlović navela u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, ona je o tome da više nije deo pokreta saznala iz medija.

„Iz Saopštenja od 23.12.2024. godine nije jasno koji organ grupe građana je doneo ovakvu odluku o mom isključenju budući da predmetna grupa građana nikada nije usvojila akt po kome posluje – Pravilnik ili Statut, te stoga nema ni formalne organa upravljanja i odlučivanja o bilo čijem statusu, a naročito kada se ima u vidu da sam po Sporazumu grupe građana ovlašćeni zastupnik iste“, napisala Pavlović.

Ona je istakla da su navodi o hakovanju mreža pokreta „krajnje netačni i zlonamerni“, te dodala da za cilj imaju „sraman pokušaj diksreditacije mog delovanja i nesebičnog doprinosa u dosadašnjem radu“.
„Javno zameram mojim kolegama odsustvo hrabrosti i dostojanstva da se problemi trasparentno i konstuktivno rešavaju. Takav princip je već imao za posledicu konfuziju u odlučivanju u vezi decembarskih izbora u Beogradu, neizlazak na lokalne izbore u većini opština posebno u Nišu i obaranje liste u Novom Sadu, lošu organizaciju i nefunkcionalnost“, istakla je Pavlović.

Ona je dodala da su to glavni uzroci „masovnog napuštanja pokreta od strane ljudi koj isu sa velikim entuzijazmom pristupili pokretu“.
„Donošenje odluka bez ovlašćenja, korišćenje laži i spletkarenje je model koji treba menjati, a ne preslikavati. Ostajem verna profesionalnoj, beskopromisnoj borbi za bolje i pravednije društvo, a to se može postići samo sa ljudima koji te vrednosti i ciljeve zaista dele“, zaključila je Pavlović i zahvalila se svima na velikoj podršci i motivaciji za moje buduće političko delovanje.

https://www.danas.rs/vesti/politika/jelena-pavlovic-mi-snaga-naroda/

Mi snaga naroda se opet raspada a mnogi su ih videli kao neku novu snažnu nacionalnu snagu. Izgleda je ipak mnogo stabilnija koalicija NDSS/POKS.

Očekivano.

Штета.
Јелена је причала конкретно и као правница и адвокатица јако је добро баратала материјом у вези корупције, суманутих закона који су усвојени на штету државе и грађана.
Мене не занимају опште приче и општа места.

Tapkaju u mestu i ništa se posebno ne radi.

Ispostavilo se da je dobar broj prigovora grupacije oko Siniše Ljepojevića bio utemeljen.

Tapkaju u mestu i ništa se posebno ne radi.

Ispostavilo se da je dobar broj prigovora grupacije oko Siniše Ljepojevića bio utemeljen.
..pa ona je to i rekla javno.
I rekla je kod Ljube pre 2 meseca da sa Dedinja se sve kontrolise i da nju ne mogu da drze pod kontrolom, da sve pare su na racun Nestorovica i da nista ne da.

Nestorova predavanja o vanzemaljcima i ostalim zaverama, kojima se mnogi podsmevaju, su zapravo dobro osmišljena strategija prikupljanja pratilaca koju praktikuju mnoge zvezde društvenih mreža. I oni tako rade svašta ne bi li privukli što veći broj sledbenika, a onda im prodaju sve i svašta i mlate lovu. Tako isto i Nestor. Samo što nije on to sam smislio, nego onaj ko ga je angažovao za svoje potrebe.

Još jedno moje zapažanje u vezi njega. Setite se da je i Šešelj u vreme svoje pojave i uspona fascinirao ljude svojim intelektom i akademskim uspesima. Tako se i Nestor reklamira kao lekar koji je mnogima pomogao, što ne sumnjam da jeste, ali kao i u Šešeljevom slučaju, te činjenice se koriste kao pokriće da bi narod stekao poverenje u njega i njegove reči. Vrlo lukavo.

Nestorova predavanja o vanzemaljcima i ostalim zaverama, kojima se mnogi podsmevaju, su zapravo dobro osmišljena strategija prikupljanja pratilaca koju praktikuju mnoge zvezde društvenih mreža. I oni tako rade svašta ne bi li privukli što veći broj sledbenika, a onda im prodaju sve i svašta i mlate lovu. Tako isto i Nestor. Samo što nije on to sam smislio, nego onaj ko ga je angažovao za svoje potrebe.

Još jedno moje zapažanje u vezi njega. Setite se da je i Šešelj u vreme svoje pojave i uspona fascinirao ljude svojim intelektom i akademskim uspesima. Tako se i Nestor reklamira kao lekar koji je mnogima pomogao, što ne sumnjam da jeste, ali kao i u Šešeljevom slučaju, te činjenice se koriste kao pokriće da bi narod stekao poverenje u njega i njegove reči. Vrlo lukavo.
Da, lukavo i podmuklo dodao bih.

Kod mene je Jelena zaradila poene nakon akcije vraćanja dece Ani Mihaljici, kao i vraćanja statusa advokatu Milanu Bosiki. U MI ona je bila jedina koja je nešto radila. Nadam se da će ostati u politici
Od tog momenta cini mi se kao da sve pocelo da se rusi polako sto se tice ovog rezima, cak ni likvidacija Ivanovica niti ono prikrivanje smrti Cvijana nije ih toliko poremetilo kao udar nad decom, pa onda Danka Ilic ubzo nakon toga, pa ubise onog coveka ni krivog ni duznog ...ovaj sistem i ovaj rezim mora da padne i da snosi debele posledice.

Od tog momenta cini mi se kao da sve pocelo da se rusi polako sto se tice ovog rezima, cak ni likvidacija Ivanovica niti ono prikrivanje smrti Cvijana nije ih toliko poremetilo kao udar nad decom, pa onda Danka Ilic ubzo nakon toga, pa ubise onog coveka ni krivog ni duznog ...ovaj sistem i ovaj rezim mora da padne i da snosi debele posledice.
Imam isto mišljenje. Upravo taj trenutak kad su odlučili da ostanu ispred Centra za socijalni rad umesto da se prepuste nazovi opozicionarima i krenu u šetnju pokazao je da postoje pojedinci koji znaju šta treba da se radi i kako se treba boriti protiv establišmenta. Mislim i da je tad doneta odluka da se izbaci iz pokreta MI

Jelena će preći u pokret Moba, što bi svakako bilo dobro.
Možda će se kandidovati kao samostalni kandidat. Da sam u njenoj izbornoj jedinici ja bih joj dao glas.
Mislim da je vec i presla, poceo sam da sumnjam pre nekih mesec dana a i dala je kratki intervju MOBI kad je bio protest na Slaviji.

Imam isto mišljenje. Upravo taj trenutak kad su odlučili da ostanu ispred Centra za socijalni rad umesto da se prepuste nazovi opozicionarima i krenu u šetnju pokazao je da postoje pojedinci koji znaju šta treba da se radi i kako se treba boriti protiv establišmenta. Mislim i da je tad doneta odluka da se izbaci iz pokreta MI
Njoj su ucinili uslugu a i vidi se da je htela da izadje iz toga jer je postalo besmisleno, em kalja svoje ime pored takvih em jednostavno se ne vidi nikakva poenta daljeg mrcvarenja....

Mislim da je vec i presla, poceo sam da sumnjam pre nekih mesec dana a i dala je kratki intervju MOBI kad je bio protest na Slaviji.
Nestorović, Pavić, Ratko ... su patriote i tu nema nikakve sumnje ali izgleda kubure sa organizacionim sposobnostima.
U pravu je Jelena , stvarno su preterali sa onim Trumpovim kačketima u Miro šou.
Nema razloga za oduševljenjem i ovacijama ... ipak je Trump merikanski precednik a za nas samo manje od dva zla.

Nestorović, Pavić, Ratko ... su patriote i tu nema nikakve sumnje ali izgleda kubure sa organizacionim sposobnostima.
U pravu je Jelena , stvarno su preterali sa onim Trumpovim kačketima u Miro šou.
Nema razloga za oduševljenjem i ovacijama ... ipak je Trump merikanski precednik a za nas samo manje od dva zla.
Ma i ovo podrzavsju rusenje vlasti bez izbora
Podrzavaju leve a oni desni.
To ne ide.

Ja samo Ratka i Jelenu cenim ove ostale ne, previse se Nestorovic bavi spoljasnjom politikom sto mu i ne prilici i s pravom je Jelena kritikovala to.

Back