Jelena Pavlović o isključenju iz "Mi snaga naroda": Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva

da dilujete drogu?
čisto sumnjam, mada što da ne - ima ordinaciju pa niko neće da vidi kao na primer kad se diluje po školskom dvorištu...
Не знам детаље, али и овде на Крсти "познаваоци" често пишу како је држава највећи трговац дрогом.

А како Вучић и Вучићевић ускоро престају да буду држава, (дође време, све се преокрене), можда Нестор буде упослен у делатности коју помињеш.

Наравно, ако се сада покаже.

mada to su fore da se droga diluje po školama
sad roditelji odmah skaču i trkeljišu dvorišta bez policije
ako se osevape za rizlu...

Roditelji adolescenata valjda umorni od bezuspešnih višegodišnjih pretraga malo posustanu
pa droga krene od srednje škole

da te ne bi zvali narkoman osnuješ rok bend
onda svi znaju da je to tako u Americi i da si ispoštovao proceduru
Kad rikneš od side ili rakčine kažu "preminuo poznati muzičar, zakazao pankreas"
(on uvek zakaže kod narkosa a kod muzičara malo redje)

Образложи.
Не може Нестор да придобије структуру за себе и да им било шта интересантно понуди ако му помогну да издају Вучића у преотимању полуга моћи.

Сад озбиљно.

МИ Глас (снага) народа је све гласове добио на црикузантско понашање Др Несторовића.

Прича се да је био велики експерт у својој области медицине. Међутим, исто тако, Нестор је и велики шмекер и изузетно занимљив лик. Зато је постао популаран на друштвеним мрежама.

Ипак, он за политику није и слабо се разуме у ту материју. Што је могло да се види из неких гостовања на пар емисија где је гостовао.

Гласове је та листа добила захваљујући њему, као медијској личности.

Онда су љути заговорници овог покрета кренули да причају и пишу како је овај покрет и више од тога, како има идеологију и сл. Истина је да имају популизам (првенствено Несторовић). Ја политику пратим, појма немам ко је тај Ристић, а за ову никада нисам ни чуо. Док симпатизери покрета о њима причају као да су ко зна колики генијалци и ко зна шта.

Е, сад..то што ја не знам ко су ти ликови уз Нестора, не мислим да кажем да је моје сазнање нешто спец. већ, ако ја, који пратим политичку сцену не знам ко су они, шта обичан грађанин који живи свој живот и не мисли претерано о политици може да зна о МИ покрету? Може само за Нестора да зна. А не и за Ристића или Павловићку.

Нестор је био маскота која прикупља гласове . Сваки иизбори имају једну звезду која засија у том изборном циклусу, а онда се угаси. То су они људи који из протеста гласају нове, било да је то Богољуб Карић, Радуловић, Бели Прелетачевић, Нестор, или већ...неко специфично лице.

Е, сад..то што ја не знам ко су ти ликови уз Нестора, не мислим да кажем да је моје сазнање нешто спец. већ, ако ја, који пратим политичку сцену не знам ко су они, шта обичан грађанин који живи свој живот и не мисли претерано о политици може да зна о МИ покрету? Може само за Нестора да зна. А не и за Ристића или Павловићку.
Ja ti garantujem da se udruze Jelena i ovaj Ristic da bi oduvali Nestorovica ko nista, pa cak i Jelena sama.
Dosta ljudi vec zna za nju i kakva je kao politicar.

Ristic je toliko popularan da mu je koalicija koju je predvodio u Beogradu gde radi i slovi za velikog intelektualca imala procentualno jedan od najnizih rezultata u drzavi na republickim izborima. A on mukica nije znao ko je Milica Funkcijica na cijoj je listi bio... Precenjeno ime, kao i mnogi drugi intelektualci kako nacionalne tako i gradjanske provinijencije.

Сад озбиљно.

МИ Глас (снага) народа је све гласове добио на црикузантско понашање Др Несторовића.

Прича се да је био велики експерт у својој области медицине. Међутим, исто тако, Нестор је и велики шмекер и изузетно занимљив лик. Зато је постао популаран на друштвеним мрежама.

Ипак, он за политику није и слабо се разуме у ту материју. Што је могло да се види из неких гостовања на пар емисија где је гостовао.

Гласове је та листа добила захваљујући њему, као медијској личности.

Онда су љути заговорници овог покрета кренули да причају и пишу како је овај покрет и више од тога, како има идеологију и сл. Истина је да имају популизам (првенствено Несторовић). Ја политику пратим, појма немам ко је тај Ристић, а за ову никада нисам ни чуо. Док симпатизери покрета о њима причају као да су ко зна колики генијалци и ко зна шта.

Нестор је био маскота која прикупља гласове . Сваки иизбори имају једну звезду која засија у том изборном циклусу, а онда се угаси. То су они људи који из протеста гласају нове, било да је то Богољуб Карић, Радуловић, Бели Прелетачевић, Нестор, или већ...неко специфично лице.

Павић је био далеко већи магнет него Несторовић. Бар за мене и за људе за које знам да су за њих гласали.

Ristic je toliko popularan da mu je koalicija koju je predvodio u Beogradu gde radi i slovi za velikog intelektualca imala procentualno jedan od najnizih rezultata u drzavi na republickim izborima. A on mukica nije znao ko je Milica Funkcijica na cijoj je listi bio... Precenjeno ime, kao i mnogi drugi intelektualci kako nacionalne tako i gradjanske provinijencije.

Радио сам са човеком 2008

И био је изузетно поштен

Павић је био далеко већи магнет него Несторовић. Бар за мене и за људе за које знам да су за њих гласали.

Павић је требао да ради рецензију моје књиге 2018.г.

Недостаје му харизматичност као што има Несторовић.

Добар је за другог човека којег води рацио

1735050623293.jpeg

:mrgreen:

Павић је требао да ради рецензију моје књиге 2018.г.

Недостаје му харизматичност као што има Несторовић.

Добар је за другог човека којег води рацио
Павић нема харизматичност приградског салонског лафа, тачно.
Мени се баш то допало.

Back