Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Rekla je da ce pevati uzivo i isao sam na youtube bas da vidim sta su postavljali pevala je na playback 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na koncertu je bilo fantasticno!!! Zena je pravi showman!! I drago mi je sto sam bila, a svi hejteri nemaju pojma sta su propustili mogu samo da nam zavide)) Hahhahahha
Bilo je feeeeeeeeeeenomenalnooooooooooooooooooooooooo!!!Pravi spektakl!Ko je propustio,treba da se kaje zbog toga... =)

Ma strašno se kajem...ne mogu ni da spavam ni da jedem...
Jadni smo mi kad nju nazivaju divom a njene nazovi koncerte spektaklom...![]()
Bilo je feeeeeeeeeeenomenalnooooooooooooooooooooooooo!!!Pravi spektakl!Ko je propustio,treba da se kaje zbog toga... =)
Sve je pevala uživo,i odlično!Kao što rekoh fenomenalno je bilo... =D
Bila sam na Madoni,i bilo je super.Bila sam na Ramštajnu,i ako ih ne volim,ali pričali su mi da je to spektakl,i hajde da vidim,i jeste bio,alli muzika im je očajna...I puno puta sam bila na Ceci,i još svugde... =) Ali na Jeci je bilo naaaaaaajbolje! =D
![]()
2008.
Više voli photoshop nego leba da jede.![]()

Bila sam na Madoni,i bilo je super.Bila sam na Ramštajnu,i ako ih ne volim,ali pričali su mi da je to spektakl,i hajde da vidim,i jeste bio,alli muzika im je očajna...I puno puta sam bila na Ceci,i još svugde... =) Ali na Jeci je bilo naaaaaaajbolje! =D

Oće to kada te više zanima "spektakl" nego muzika.Bila sam na Madoni,i bilo je super.Bila sam na Ramštajnu,i ako ih ne volim,ali pričali su mi da je to spektakl,i hajde da vidim,i jeste bio,alli muzika im je očajna...I puno puta sam bila na Ceci,i još svugde... =) Ali na Jeci je bilo naaaaaaajbolje! =D
jel ti to ideš po koncertima zato što čuješ da je nešto spektakl
ili zato što ceniš tog izvođača i slušaš muziku
![]()

Sto li ti ne verujem da si bila na Madoni?![]()
Sto li ti ne verujem da si bila na Madoni?![]()
Odakle znam zašto mi ne veruješ.To je u svakom slučaju istina,sviđalo se to tebi ili ne... =)
Nadam se da će nam Jelena prirediti još jedan ovakav divan spektakl! =)