Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dođe mi da se jebbeno ubijem što nisam biiiooo!!! :rida::rida::rida:

JK nije diva, ona je lopov... :cepanje:
Sve "hitove" je ukrala od Turci/Grci/Bugari/Indusi...
Ne ume da peva i ružna je silikonska krava...
Povrh svega, ona je neviđeni egomanijak i taaako je prokleto glupa a da ni ne zna da je glupa, that's just sad...
Svako ko sluša Karleušu je mnogo, mnogo, mnogo gay...

Zajebite ovu temu, neka padne na 200. stranu...

jelena-karleusa-na-vrocini-2008-julij-1.jpg

2008.
Više voli photoshop nego leba da jede.:hahaha:

Jel ovo Divna ili Jelena Karleusa? Ako je Jelena, kakva li ce tek biti kad bude Divna? All about Div(n)a!
Ne znam zasto nije pevala uzivo. Od studijskog snimka ne moze biti gore.
Ali show pa show. naravno ko je do sada gledao samo grand show. Labudovi, lavovi, gipsani radovi. Karausla nabacala krstove, gay zastave, pokretne daske i eto ti ga show.

sad gledam neke klipove na yt
prvo što generalno kopira koncepciju madonine turneje sticky&sweet... msm 4 segmenta... candy life... jeli mogiuće da je toliko neinventivna
vizuelno stvarno svaka joj čast
pevanje je neki poluplejbek, al to ok njene pesme uz korografiju sve teško je izneti, to je najmanji problem... vidi se razlika baš kad priča i peva"
publika - pa mogla se malo proslaviti - 10 soma ljudi za arenu uz podeljene karte koje redovno idu... a šatro planirala i II arenu... hau jes nou
generalno okej ali kolko je tripovala spektakl fazon čovek bi mislio da će da se usere
mada ima ona gotivnih pesama i sve al...
može da dođe ona što peva s prstom u uvetu na bilo koju livadu i da se momentalno okupi 100.000 ljudi bez ikakve tehnike

Bila sam na Madoni,i bilo je super.Bila sam na Ramštajnu,i ako ih ne volim,ali pričali su mi da je to spektakl,i hajde da vidim,i jeste bio,alli muzika im je očajna...I puno puta sam bila na Ceci,i još svugde... =) Ali na Jeci je bilo naaaaaaajbolje! =D

jel ti to ideš po koncertima zato što čuješ da je nešto spektakl
ili zato što ceniš tog izvođača i slušaš muziku
:confused::neutral:

Back