NE-Pismena
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Nisam bila u prilici da odgleda utisak nedelje
u kojoj je J.K. gost
Imozda je dobro sto sam tek sada evo TO odgledala
Mladu damu ne volim,niti je volim
Blize sam da nemam odnos prema njoj,,,
stavila sam je na IGNORE
mEDJUTIM,MLADA DAMA JE TOLIKO NAPADNA u medijima,ispada iz frizidera tako da je ne mozes bas drzati na ignore,Pa mi je ubrzo postala jednu od dve- V.I.P. OSOBE SRBIJE..koju izbegavam da gledam(prvi je sasa popovic)
jer me brzo izvedu iz takta svojim egom ,bezobrazlukom i samopromocijom po cenu cele srbije
Sasa popovic je ocajno bezobrazan- ali nije glup-on sve sto radi radi iz koristi
A jelena...mislim,imam utisak da sve sto radi radi iz bolesti ..kao da su je-kada je bila mala drzali zavezanu za radijator i pricali joj da nije vredna niti lepa ,,...
...EVO VAM POCETAK EMISIJE(lako ce te naci ostale delove emisijeI )
...znaci povod gostovanja jeste njena kolumna ..povodom parade ponosa...
Sada ...posle par meseci -Jelena je na svom F.B. profilu ostavila otvoreno pismo Ceci...
Uporedite recnik kojim su naisane kolumne i recnik kojim je napisano pismo ...
A o ovom gostovanju u emisiji necu da trosim reci...
Ko je ta zena bre? Zna li se da li ima negde klinicki dosije?
ili bolje pitanje je
ko su ljudi koji je vole slusaju i koji joj veruju? da li mozda oni nemaju politicki doisje?
u kojoj je J.K. gost
Imozda je dobro sto sam tek sada evo TO odgledala
Mladu damu ne volim,niti je volim
Blize sam da nemam odnos prema njoj,,,
stavila sam je na IGNORE
mEDJUTIM,MLADA DAMA JE TOLIKO NAPADNA u medijima,ispada iz frizidera tako da je ne mozes bas drzati na ignore,Pa mi je ubrzo postala jednu od dve- V.I.P. OSOBE SRBIJE..koju izbegavam da gledam(prvi je sasa popovic)
jer me brzo izvedu iz takta svojim egom ,bezobrazlukom i samopromocijom po cenu cele srbije
Sasa popovic je ocajno bezobrazan- ali nije glup-on sve sto radi radi iz koristi
A jelena...mislim,imam utisak da sve sto radi radi iz bolesti ..kao da su je-kada je bila mala drzali zavezanu za radijator i pricali joj da nije vredna niti lepa ,,...
...EVO VAM POCETAK EMISIJE(lako ce te naci ostale delove emisijeI )
...znaci povod gostovanja jeste njena kolumna ..povodom parade ponosa...
Sada ...posle par meseci -Jelena je na svom F.B. profilu ostavila otvoreno pismo Ceci...
Uporedite recnik kojim su naisane kolumne i recnik kojim je napisano pismo ...
A o ovom gostovanju u emisiji necu da trosim reci...
Ko je ta zena bre? Zna li se da li ima negde klinicki dosije?
ili bolje pitanje je
ko su ljudi koji je vole slusaju i koji joj veruju? da li mozda oni nemaju politicki doisje?