Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.457
u principu, urbanističke realizacije objekata su najčistiji novac
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daju bogati nista; to raja bulji u tv i mobilni, lista reklame i placa indirektno kroz proizvode i marzu od 1000%+ za made in 3rd worldali ima jedna veoma zeznuta stvar oko toga , toliki novac ipak daju bogati
ako se nije dogovorila sa sponzorima, neće ovo proći nezapaženo
Jel tebi neko kriv sto nisi sposoban da imas rezidenciju u Monaku.Samo porez placa u Monaku za razliku od naroda.
Ti si sigurno sposoban pa imas rezidenciju u Monaku.Jel tebi neko kriv sto nisi sposoban da imas rezidenciju u Monaku.
Za razliku od tebe ne nipodastavam njegove ljudske osobine samo zato sto ima novca koji je stekao krvavim radom.Ti si sigurno sposoban pa imas rezidenciju u Monaku.
Ovo!Не, није "шампион народа" јер није стао на страну народа везано за намеру анти-Србијанског режима да ископавањем литијума уништи Србију. Шампион је само за оне који прате тенис.
šta sa tim
Zašto mu prebivalište nije u Srbiji? Da li je Tipsarević budala što mu je prebivalište uvek bila Srbija / Beograd? Ili Nadal što je platio milione evra poreza Španiji a mogao je da se preseli u Monako? Loši su ti argumenti.Novak je svije novce posteno i na svoj fanatstican talenat i rad zaradio. Porez placa tamo gde igra turnire, sponzoriima takodje placa tamo gde je sediste sponzoru. Licni porez placa (odnosno ne placa) u Monaku jer je tamo rezident i to je njegovo pravo. Zasto bi placao porez u Srbiji kad mu ni posao ni prebivaliste nisu tu? Ovo cisto zbog zajedljivaca.
Nek izađe sa stavom protiv kopanja litijuma ako sme!šta sa tim
koji litijum koji bakrači
Pa nije lud da dobije pendrek u glavu.Nek izađe sa stavom protiv kopanja litijuma ako sme!
Ima na vise mesta "privremeno" prebivaliste i to je dozvoljeno po zakonu a stalno je mesto gde placa porez.Znaci rezident u Monte Carlu tj nista ne placa ili nesto malo.Zašto mu prebivalište nije u Srbiji? Da li je Tipsarević budala što mu je prebivalište uvek bila Srbija / Beograd? Ili Nadal što je platio milione evra poreza Španiji a mogao je da se preseli u Monako? Loši su ti argumenti.
Ako stanes na stranu naroda dobijes degenek od vladajuce strukture.Не, није "шампион народа" јер није стао на страну народа везано за намеру анти-Србијанског режима да ископавањем литијума уништи Србију. Шампион је само за оне који прате тенис.
Zasto bi mu bilo prebivaliste u Srbiji, zasto bi mi odredjivali nekome gde treba da zivi? Zasto svi oni nasi silni ljudi zive negde drugde a ne u Srbiji? To je njegova licna odluka a verujem i da bi ti da mozes ziveo na Mediteranu ili na 5 razlicitih lokacija sirom sveta u isto vreme. I nije on izmislio pojam "mesto prebivalista Monako", mnoge zvezde svetskog dzetseta i sporta imaju tamo prebivaliste. Uostalom, novac koji bi mu u Srbiji uzeli za poreze bi ionako otisao 30% u korupciju drzavnih sluzbenika a ostatak u investicije koje bi "odradile" firme ljudi bliskih vlasti. Pretpostavimo da vise novca iz njegovih ruku stize do ljudi kojima treba preko njegovih humanitarnih organizacija nego sto bi stizalo od poreza koje bi mu drzava uzela.Zašto mu prebivalište nije u Srbiji? Da li je Tipsarević budala što mu je prebivalište uvek bila Srbija / Beograd? Ili Nadal što je platio milione evra poreza Španiji a mogao je da se preseli u Monako? Loši su ti argumenti.
Sve je to ok što si napisao ali dve stvari se ne uklapaju u ovu priču:Zasto bi mu bilo prebivaliste u Srbiji, zasto bi mi odredjivali nekome gde treba da zivi? Zasto svi oni nasi silni ljudi zive negde drugde a ne u Srbiji? To je njegova licna odluka a verujem i da bi ti da mozes ziveo na Mediteranu ili na 5 razlicitih lokacija sirom sveta u isto vreme. I nije on izmislio pojam "mesto prebivalista Monako", mnoge zvezde svetskog dzetseta i sporta imaju tamo prebivaliste. Uostalom, novac koji bi mu u Srbiji uzeli za poreze bi ionako otisao 30% u korupciju drzavnih sluzbenika a ostatak u investicije koje bi "odradile" firme ljudi bliskih vlasti. Pretpostavimo da vise novca iz njegovih ruku stize do ljudi kojima treba preko njegovih humanitarnih organizacija nego sto bi stizalo od poreza koje bi mu drzava uzela.
Tipsarevic ti je bas dobar, stavise odlican "primer", pa tako je na kraju kao moralan sportista i covek dosao na sisu SNS i uzima od te drzave i naroda daleko vise nego sto im je dao kroz poreze. Ljiga.
Hajdemo jos jednom, sta je Srbija ulozila u tog istog Djokovica? Nemojmo sad o tome da su mu dali terene na Dortjolu jer Novak je tad vec bio ime i imao milione, mislim da je grad Beograd vise profitirao od njega jer je doveo ATP turnir (porast turistickih usluga i slucnih gluposti) a Srbija uzimala neke poreze od profita i usluga koje su se tamo obrtale.Sve je to ok što si napisao ali dve stvari se ne uklapaju u ovu priču:
1. Ako si patriota kakvim se predstavljaš, obožavaš Srbiju, krstiš se svakom prilikom, nedavač Kosova itd onda nije logično da ne budeš rezident te iste Srbije?
2. Ako ne veruješ svojoj državi i misliš da je lopovska, zašto si onda u odličnim odnosima sa nosiocem tog lopovluka i kriminala, Vučićem? Zašto sa Vulinom sediš na sofi i ćaskaš? Ispada da je ipak korist neka važnija od principa. Ja bih najpre rekao gramzivost.
Hajde da ti ovde postavim kontrapitanje: Šta je Monako uložio u Đokovića da bi uzeo njihovo državljanstvo?Hajdemo jos jednom, sta je Srbija ulozila u tog istog Djokovica? Nemojmo sad o tome da su mu dali terene na Dortjolu jer Novak je tad vec bio ime i imao milione, mislim da je grad Beograd vise profitirao od njega jer je doveo ATP turnir (porast turistickih usluga i slucnih gluposti) a Srbija uzimala neke poreze od profita i usluga koje su se tamo obrtale.
Isto tako možeš da se zapitaš zašto se Nolo slika pored televizora kako navija za fudbalere i košarkaše Srbije? To bi impliciralo da je vezan za svoju domovinu i da je voli. Voli i da se slika sa političarima iz Srbije ali da plati porez to ne voli. Licemerno.1) zasto bi, jos jednom, Novak bio rezident Srbije da bi je voleo? Zasto mislsi da neko ko zivi u Srbiji vise voli Srbiju od nekog ko zivi i radi napolju? Zasto bi neki stanovnik Srbije kao recimo nas kolega forumas @mario80 koji ne postuje zakone te je recimo svercer i ne placa porez na tu robu, prolazi na crveno na semaforu, daje mito komunalnim inspektorima i opstinskim sluzbenicima, baca smece na divlje deponije itd vise voleo Srbiju nego Novak, neki nas lekar, bravar ili kamiondzija koji imaju adrese negde u inostranstvu?
Nadam se da je njegovo neznanje u pitanju a ne proračunatost i pokvarenost. Inače kako ti ide ta računica? Neplaćeni porez bi bio oko 30 miliona EUR, a ti misliš da je toliko dao do sada u humanitarne svrhe? Teško biće.2) Nisam napisao da Novak ne veruje svojoj drzavi, ne znamo u sta on veruje sem u ono sto se iznese u medijima, napisao sam da on vise Srbiji daje kroz humanitarne organizacije nego sto bi dao kroz poreze da zivi tu.
Veoma tužna činjenica. Sendvičarska logika i njega i tvoja. Zašto Mića Berić i Dule Vujošević imaju petlju da kritikuju vlast a mnogo manje su bogati i moćni? Biće da je do karaktera i dostojanstva koje naš Nolo tako marljivo pokušava da odglumi ali u poslednje vreme sve više kiksira...Te, zasto bi neko imao tvoj politicki stav i u skladu sa tim birao sa kim ce da sedi na sofi? Njegov politicki stav je jasan, nikoga ne podrzava jer njegovo ime u Srbiji ima preveliku tezinu, ali je jednom negde podvukao da su sadasnji vlastodrsci u Srbiji izabrani od jednog dela (ispada ipak vecinskog) gradjana Srbije i da ih kao takve priznaje.
Jokić mi se više gadi nakon otvorene podrške žvalavom. I napisao sam na temi šta mu želim da se ne ponavljamGeneralno, stav vas hejtera iz Srbije je uvek takav, uvek cete naci razlog da mrzite uspesne ljude, sta god da urade, kako god da predstavljaju Srbiju ili sebe. Na tapetu vam je malo Djokovic, malo Jokic, sutra ce biti neko drugi, nije vazno, vazno je da postoji predmet mrznje na kojem cete isijavati vasa nezadovoljstva sopstvenim zivotom.
Hajde da ti ovde postavim kontrapitanje: Šta je Monako uložio u Đokovića da bi uzeo njihovo državljanstvo?
Isto tako možeš da se zapitaš zašto se Nolo slika pored televizora kako navija za fudbalere i košarkaše Srbije? To bi impliciralo da je vezan za svoju domovinu i da je voli. Voli i da se slika sa političarima iz Srbije ali da plati porez to ne voli. Licemerno.
Anu Ivanović, na primer, nikad ne bih prozvao što se udala u Nemačkoj zato što nije glumila neku patriotkinju odande. Dok je bila u Srbiji igrala je za reprezentaciju i to je isto ok. Sad je građanka Nemačke i u skladu sa tim i živi.
A što se tiče Maria ne bih pisao o njemu, mogu da mu javim da dođe na temu pa da sam odgovori.
Nadam se da je njegovo neznanje u pitanju a ne proračunatost i pokvarenost. Inače kako ti ide ta računica? Neplaćeni porez bi bio oko 30 miliona EUR, a ti misliš da je toliko dao do sada u humanitarne svrhe? Teško biće.
Veoma tužna činjenica. Sendvičarska logika i njega i tvoja. Zašto Mića Berić i Dule Vujošević imaju petlju da kritikuju vlast a mnogo manje su bogati i moćni? Biće da je do karaktera i dostojanstva koje naš Nolo tako marljivo pokušava da odglumi ali u poslednje vreme sve više kiksira...
Jokić mi se više gadi nakon otvorene podrške žvalavom. I napisao sam na temi šta mu želim da se ne ponavljam
Ovo poslednje je najveća greška u koracima koju svi pravite. Zadovoljan sam svojim životom ali sam nezadovoljan što je toliko idolopoklonika u ovoj zemlji, bili oni vučićevi, piksijevi ili nolovi. Zato radim na tome da vam promenim način gledanja na neke stvari, čisto volonterski
Potez оčajnika kad te neko dotuče argumentacijom. Lično vređanje i na kraju bežiš, niti si prvi niti poslednji.Djokovic NEMA drzavljanstvo Monaka, ima samo drzavljanstvo Srbije. I da tu stanem jer prica sa mrziteljom nema smisla, ti ces i dalje da prosipas mrznju sitnog, neuspesnog i zlog coveka na nekoga koga si odabrao kao cilj svojih frustracija. Sa takvima nema price, takve treba eliminisati iz svog zivota.
Zbog toga ides na ignore listu. Adio.