- Poruka
- 76.854
Narkobos Pablo Eskobar imao je toliko novca, da su pacovi pojeli skoro milijardu dolara njegovog novca svake godine!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.Narkobos Pablo Eskobar imao je toliko novca, da su pacovi pojeli skoro milijardu dolara njegovog novca svake godine!
Pogledajte prilog 1607366
Koja drzava je stvorila Pabla Eskobara?Pablo Eskobar je gubio 10% svog novca zbog pacova i buđi godišnje, što iznosi 2,1 milijardu dolara
Pogledajte prilog 1607368
Ne valja ti Vučić, ne valja ti Sloba, Tito ti nije valjao, Karadjordjevići i Obrenovići su ti smor živi, Turci ti nisu bili dobri....Ja se ne bih menjo s njim
Eskobar je mrtav već više od 30 godina. Ko bi se sad menjao s njim??!Ne valja ti Vučić, ne valja ti Sloba, Tito ti nije valjao, Karadjordjevići i Obrenovići su ti smor živi, Turci ti nisu bili dobri....
Stalno kukaš
Sad ti ni Eskobar ne valja?
Jel bi se menjao sa Zdravkom Čolićem?
MMF ti je kao ortak koji ti stalno zajmi pare ali se naljuti ako mu vratiš....trazio je da odplati drzavni dug , samo da ga ne izrucuju SAD_u...
Ma ajd što je uzimao nego ih nije plasirao u nekretnine ili sl.nije mi uopste jasno - dilovao je tako skupocenu drogu, a uzimao papirice... svasta pod milim bogom!
valjda su ga tako naucili kao dete, pare su vazne i treba da ih ima mnogoMa ajd što je uzimao nego ih nije plasirao u nekretnine ili sl.
A onda shvatiš da ti vlaga u podrumu...valjda su ga tako naucili kao dete, pare su vazne i treba da ih ima mnogo
U njegovoj delatnosti isplate ni dan - danas ne idu preko računa nego samo solarno (pare na sunce).nije mi uopste jasno - dilovao je tako skupocenu drogu, a uzimao papirice... svasta pod milim bogom!
Manje od Elona Maska.A onda shvatiš da ti vlaga u podrumu...
Kolko Bil Gejts ima milijardi?
Nije nikada rekao da mu Turci nisu bili dobriNe valja ti Vučić, ne valja ti Sloba, Tito ti nije valjao, Karadjordjevići i Obrenovići su ti smor živi, Turci ti nisu bili dobri....
Stalno kukaš
Sad ti ni Eskobar ne valja?
Jel bi se menjao sa Zdravkom Čolićem?
Samo kroz tzv. "održavanje računa" a kamoli kroz provizije na transakcije banka zapravo tudj keš svojata sebi.U njegovoj delatnosti isplate ni dan - danas ne idu preko računa nego samo solarno (pare na sunce).
E jbg.... a onoliko se drkao i cimao.... i sticao prvi kapital iznošenjem zastarelih školskih kompova iz podruma...Manje od Elona Maska.
mnoge od tih prica su teske gluposti.Narkobos Pablo Eskobar imao je toliko novca, da su pacovi pojeli skoro milijardu dolara njegovog novca svake godine!
Pogledajte prilog 1607366
Ti sanjas Ruse.Koja drzava je stvorila Pabla Eskobara?
Meni je najblizi odgovor Rusija.
bolestan tipau brate samo jos crnce i kosoke nisi oplevio