Jel zna neko kako se zvala igrica kao ratovanje i korporacije, mozda republika

Umri_muski

Legenda
Poruka
67.770
Postojala je neka online igrica , meni se cini da je imala dva imena, ali jedno od njih je republika....
Tu se ti prijavis kao igrac i prihvate te u drustvo i daju ti posao koji klikces da odradjujes, zaradis neke parice, deo parica otrosis na hleb, neki ljudi imaju firme koje prave hleb , neke prave oruzje, posle par dana imas para da kupis oruzje...stalno ti raste plata....itd itd...i na kraju se ratuje, cesto su tu bili ratovi srbija albanija, hrvatska, i Srbija je bila poprilicno agresivna i uspesna..

A zasto je bila uspesna...
Ja sam dosao da igram tu igricu da probam..bilo reklama.....i cim sam postao drzavljanin, tj igrac, pojavi se tip , cak nisam ni radio kod njega u firmi i on ponudi alate...to su neki kao teamster alati , pa neki alati za komunikaciju , pa za automatsko screenshot plus odmah uploaduje na picpix ili tako neki sajt...neverovatan set od 10 tak alata koji ti omogucavaju da za10s odradis sve sto treba za kontraspijunazu , za ratovanje i za igranje te igrice...ali neverovatno prilagodjeno

Na zalost google mi ne daje nista sa imenom republika rs , meni ostalo to u glavi da se tako zvala igrica ali izgleda nije...a ni neka druga imena ne pronalazi...
Ne verujem da niko nije igrao , nije mnogo akcija , vise se klikce i strateska je, ali dosta ljudi ju je igralo..

Back