Jel vrsio neko preregistraciju auta u nemackoj/austriji?

MilosPZS

Zainteresovan član
Poruka
149
Bio sam radio tamo ranije al ovaj put hocu da odem sa autom jer sam potpuno hendikepiran bez njega tamo,osudjen sam na posao i krevet.
Ima li neko iskustva? Ukratko: Fiat stilo 1.9 jtd 115ks 2002 godiste (euro 3)
I kolko dugo sme da se vozi na nase table,ja sam cuo nesto 6+6 meseci( u drugoj polovini se plati porez da se dobije ova pogodnost)
Ako je neko deranje koze sa ledja ja sam spreman da ga vozim i neregistrovanog,po propisima. Ionako tamo nema policije

E moj druze, nije ni njemacka sto je bila. Idi vidi cene auta sada. Za hiljadu eura ficu vise ne mozes da kupis
Bas gledao na mobile.de Ima ogromnu ponudu. Pazi Stilo taj ima 20god, mislim iskreno da se ne isplati da se njakas i nosis u nemackoj kada slican auto isto godiste mozes da kupis za 1000e. Bolje da prodas taj tvoj ovde i a tim parama kupis bolji u nemackoj

Bio sam radio tamo ranije al ovaj put hocu da odem sa autom jer sam potpuno hendikepiran bez njega tamo,osudjen sam na posao i krevet.
Ima li neko iskustva? Ukratko: Fiat stilo 1.9 jtd 115ks 2002 godiste (euro 3)
I kolko dugo sme da se vozi na nase table,ja sam cuo nesto 6+6 meseci( u drugoj polovini se plati porez da se dobije ova pogodnost)
Ako je neko deranje koze sa ledja ja sam spreman da ga vozim i neregistrovanog,po propisima. Ionako tamo nema policije

nisam siguran da uposte mozes takav auto da uvezes u Nemacku.
Motor mora da zadovoljava odredjene ekoloske standarde (max. dozvoljena emisija CO2).
sa autom starim 20 god. tesko da bi prosao… i jos dizelas!

pogledaj moj post na drugoj temi sam vec pisao o tome.

Back