Aуторска
Ја не.
А сад видим кога и шта подржава...
Сад је јасно ко се коме допада.
Ја не.
А сад видим кога и шта подржава...
Сад је јасно ко се коме допада.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За оно за шта ми треба, сасвим добро место.
Разлике у текстовима на различитим језицима... па и то је корисно.
Кажу да има пропаганде ове или оне врсте, али то може да се среди. На Википедији може свако да учествује... док год то ради на културан начин. На неки начин, већина пише правила, мада сматрам Википедију много објективнијом неко било коју енциклопедију због саме природе ствари, да се текстови на сајтовима многу много лакше мењати него одштампана књига.
Не знам какво је стање са уже стручним текстовима, нисам претраживао тај део.
За оног ко зна. Онај ко не зна, покупиће лажи са Викија као истину.Vikipedija je vrlo korisna stvar.
А шта ћемо са аутоцитатима (викпедија цитира википедију), линковима који не раде или два различита податка за исту ствар ? На једном дели Викија пише једно, на другом друго.Naravno da grešaka ili propagande ima, ali, kao i u svakoj drugoj referentnoj literaturi, važno je obratiti pažnju na izvore.
Имаш гомилу грешака, на пример од чињеничног стања (материјал за грађење једног објекта погрешно наведен) до небулоза своје врсте (парафразирам "С обзиром на учења Оригена, хришћани су веровали у реинкарнацију")Не знам какво је стање са уже стручним текстовима, нисам претраживао тај део.
kod wikipedije postoji nacin, procedura za ispravljanje gresaka, moras samo kao ispravljac da se identifikujes sa IPИмаш гомилу грешака, на пример од чињеничног стања (материјал за грађење једног објекта погрешно наведен) до небулоза своје врсте (парафразирам "С обзиром на учења Оригена, хришћани су веровали у реинкарнацију")
a sto se tice origena, pa ko njega pegla ako je jeretik, hilijanista? koga je briga ako neko misli da je taj jeretik verovao i u reinkarnaciju, ionako je jeretik?sta govori o knezu ovoga sveta, kada tumaci jevandjelje? kaze da je to Hristos, i nemoj kao onaj da zamenjujes verse, i pricas da imaju dva kneza ovoga sveta, evo ti:
Duh Sveti pokaraće svet još „za sud, što je knez ovoga sveta osuDJen“. Da, ljudi, su izvršili sud nad Bogom: najsramniji i najodvratniji, kakav ni demoni nisu izvršili kad je u pakao sišao. Ljudi su osudili na smrt Kneza, Vladara ovoga sveta, Tvorca i Svedržitelja i Spasitelja. https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-jovanu/18/?pismo=lat
preko ovoga ja ne mogu da predjem, a tako ste Hrista nazvali i luciferom, pa hocete da se sudimo? za ovo .... uf, kako sam ljut sad.
Пееедерску Википедију да исправљам ? Ниси прочитао прву порукуkod wikipedije postoji nacin, procedura za ispravljanje gresaka, moras samo kao ispravljac da se identifikujes sa IP
Много је писао Ориген. Јесте то јерес али није и не може се цело његово дело свести на јерес. Посебно јер Ориген није прописивао догме, а и дела су му спаљена. Ми реално и не знамо баш прецизно неке ствари.a sto se tice origena, pa ko njega pegla ako je jeretik, hilijanista? koga je briga ako neko misli da je taj jeretik verovao i u reinkarnaciju, ionako je jeretik?
Преписао онај који не зна истину за оне који не знају.dakle, ria, ne prodavaj nam licemerje, wiki kako je zamisljena, ne mos' bolja da bude
Свестан сам тога. Једна од тема коју посебно избегавам на тим "на изволте" местима је религија. На интернету се сигурно нећу распитивати о томе, осим што могу календар да погледам. То је једини изузетак.Имаш гомилу грешака, на пример од чињеничног стања (материјал за грађење једног објекта погрешно наведен) до небулоза своје врсте (парафразирам "С обзиром на учења Оригена, хришћани су веровали у реинкарнацију")
Волим Википедију. Брз и опширан извор знања који упућује и на друге изворе.
Ma kakvi, pa uredjuje je ko hoce. To nije znanje.Пееедерску Википедију да исправљам ? Ниси прочитао прву поруку
Много је писао Ориген. Јесте то јерес али није и не може се цело његово дело свести на јерес. Посебно јер Ориген није прописивао догме, а и дела су му спаљена. Ми реално и не знамо баш прецизно неке ствари.
Преписао онај који не зна истину за оне који не знају.
Па ти треби истину од лажи и грешака.
То што пише у некој чувеној енциклопедији па Вики препише, не гарантује исправност.