gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
???????????????????????????????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definisi malo taj pojam "maza", ako mozes. Ovako mi zvuci mnogo sonjasto, izvini, jer mi biti "maza" i biti nezan, pazljiv, imati sluha za partnera i sl. nekako ne ide pod istu kapu, vec vidim tipa koji mi se gnezdi na rame, baca u narucje, ocekuje da ja njega branim od nedaca, umesto on mene i sl.
Definisi malo taj pojam "maza", ako mozes. Ovako mi zvuci mnogo sonjasto, izvini, jer mi biti "maza" i biti nezan, pazljiv, imati sluha za partnera i sl. nekako ne ide pod istu kapu, vec vidim tipa koji mi se gnezdi na rame, baca u narucje, ocekuje da ja njega branim od nedaca, umesto on mene i sl.
Da li na ovakve maze mislimo![]()
?
![]()
Ja ovde vidim samo sliku smajlija koji se oblizuje.
(u glavi mi se slika momka koji želi da mu devojka skuva ručak, baš onako kako to čini njegova mama, inače će biti tužan)
One koji ovo smatraju gotivnim![]()
![]()
I opet:maza - to je onaj koji voli da ga devojka mazi po kosi i ljubi i on takodje da uzvraca njoj istom merom.
А шта да радим.al si ti neka...![]()
Voleo sam crtani,flim onakoBas su sjajni momci u zelenom, crvenom i plavom odelcetu, ako dobro zapamtih.
Чек, ел пас мужјак?
Просто брате слатки и на српском.Kakvo je to pitanje?