Jel Voda Voda zezancija ili nije?

Umri_muski

Legenda
Poruka
66.974
Samo licni utisak prihvatam....bez obzira na argumente...ili vam lezi , ili je osecate kao svezu , kao bolju ili nikakva razlika..

Ja koliko god racionalno rekao to je samo voda, , prija mi....ne znam da li sam je popio ,ne osecam, ali mi prija...dok je pijem i neposredno posle..
E sad, ne osecam nikakve razlike u zdravlju ili mozda i osecam, ali uzmimo da ne osecam...ali me osvezava...za razliku od drugih voda koje mi kao cine dobro kao donat mg , ali ne osecam da mi legnu...

Ipak ovde je rec o voda vodi...koja nije ni gazirana ni nista...

To posebno sto mi se svidja starcic, tj ambalaza i set ambalaza, ima ih preko 20 razlicitih velicina i litar i litar i po i pola litra i 0.75 i nekoliko decijih , imala jedna prodavnica sve te vrste voda vode, stvarno da bira, cena je ista kao za litar i po , ali i da si odrastao i dete izabraces nekad i na svoju stetu , drugu ambalazu zato sto ti vise godi , npr putujes avionom...zbog necega voda voda moze u avion...jer su neki sponzor necega...

Meni je Voda Voda bila ponajgora od flasiranih voda koje su se mogle kupiti u Srbiji, sa njom u rangu je bila ona iz Jazka. Doduse to je neko moje secanje od pre 17 godina, secam se da sam je izbegavao kad gad sam mogao. A od tad kad dodjem u Srbiju na 3 nedelje u godinu dana nemam pojma sta pijem, ima tu gomila nekih novih firmi sa flasiranom vodom, no pokusavam da koristim Rosu - ona mi nekako najvise prija.

To posebno sto mi se svidja starcic, tj ambalaza i set ambalaza, ima ih preko 20 razlicitih velicina i litar i litar i po i pola litra i 0.75 i nekoliko decijih , imala jedna prodavnica sve te vrste voda vode, stvarno da bira, cena je ista kao za litar i po , ali i da si odrastao i dete izabraces nekad i na svoju stetu , drugu ambalazu zato sto ti vise godi , npr putujes avionom...zbog necega voda voda moze u avion...jer su neki sponzor necega...
Da li se secas pocetka kad su im flase bile krive zguzvane da ne mogu da stoje uopste,msm ne znam kako ih nije sramota bilo i po zakonu da to puste u promet a tek je pitanje stetnosti takve plastike

Mm radi za firmu koja flašira i distribuira Voda vodu.
Njihov proizvod je i Gorki list i još neka alkoholna pića tipa likeri.
I stvarno jeste voda sa jednog izvora koja se kao takva flašira bez ikakvih dodataka i prerade.
Imaju ugovore za distribuciju po celom svetu a od nedavno i sa Kinom. Ogroman je to posao.
Ambalaža im je sad dobra, meni omiljena litarska sport cap.

Samo licni utisak prihvatam....bez obzira na argumente...ili vam lezi , ili je osecate kao svezu , kao bolju ili nikakva razlika..

Ja koliko god racionalno rekao to je samo voda, , prija mi....ne znam da li sam je popio ,ne osecam, ali mi prija...dok je pijem i neposredno posle..
E sad, ne osecam nikakve razlike u zdravlju ili mozda i osecam, ali uzmimo da ne osecam...ali me osvezava...za razliku od drugih voda koje mi kao cine dobro kao donat mg , ali ne osecam da mi legnu...

Ipak ovde je rec o voda vodi...koja nije ni gazirana ni nista...

Poljoprivrednici prskaju pesticidima voće i povrće. Kiša to spira i odlazi u zemlju iz koje ovi izvlače i flaširaju u pvc flaše (nikada ne završi proces polimerizacije) e onda elita to kupuje i srče :)

Tu je u suštini poenta da se voda vadi sa što veće dubine jer kroz sedimente se filtrira.

Meni je Voda Voda bila ponajgora od flasiranih voda koje su se mogle kupiti u Srbiji, sa njom u rangu je bila ona iz Jazka. Doduse to je neko moje secanje od pre 17 godina, secam se da sam je izbegavao kad gad sam mogao. A od tad kad dodjem u Srbiju na 3 nedelje u godinu dana nemam pojma sta pijem, ima tu gomila nekih novih firmi sa flasiranom vodom, no pokusavam da koristim Rosu - ona mi nekako najvise prija.
Jazak i Voda Voda sumnjam da su postojale pre toliko godina. Rosa je najgora, ali se najviše kupuje. Cujem od ovih sto je raznose.

Jazak i Voda Voda sumnjam da su postojale pre toliko godina. Rosa je najgora, ali se najviše kupuje. Cujem od ovih sto je raznose.
VodaVoda je postojala jos 2005-06 (secas li se afere sa kupovinom te firme od Vlade Divca? uostalom to je proverljivo na inteMetu, osnovana je 2004) a Jazak voda je nastala u isto vreme, proizvodnjhu je pokrenuo NIS jos pre nego sto su ga kupili Rusi. Uostalom, moja kuca na Fruskoj je nepunih 2km vazdusne linije od te fabrike vode tako da se secam kad je gradjena.

Poljoprivrednici prskaju pesticidima voće i povrće. Kiša to spira i odlazi u zemlju iz koje ovi izvlače i flaširaju u pvc flaše (nikada ne završi proces polimerizacije) e onda elita to kupuje i srče :)

Tu je u suštini poenta da se voda vadi sa što veće dubine jer kroz sedimente se filtrira.
te vode su i najskuplje, a zovu se.... artesian, po francuskoj nekoj,a ja sam uzimao vise vrsta, FIJI je naj koliko se secam
jos sam neke isprobao, ali sad bih morao da se podsecam

trenutno uzimam paket od 24 flasice od po litra za 3 i nesto dolara, jeftina, a izvorska, razlikuje se od destilovane kojoj se samo dodaju minearali zbog ukusa

za razliku od drugih voda koje mi kao cine dobro kao donat mg , ali ne osecam da mi legnu...
pa moras da je promuckas i popijes onaj suvi ostatak, jer je u njemu magnezijum - dobra je, samo je preskupa, ja magnezijum uzimam suplementima, ali kupujem i donat mg
odlicna voda, i rosa je isto dobra, neko je pomenu

znaci sve je bolje od hlorisane cesmovace

U italiji ne možete da kupite vodu u pvc samo STAKLENE FLAŠE!
i ovde iumaju neke eu uvozne, italijanske, ali nisam impresioniran
istina u aldiju, sto je vas lidl, nema FIJI vode, jer je skupa, ali opet nisam snob, u aldiju ode 100-200 dolara, za cas posla,a drugde bi otislo 300
jok ja, artesian su najbolje vode iz dubine zemlje
from a deep underground source and is often naturally filtered, making it generally considered high-quality water

Back