- Poruka
- 84.036
Jutros sam doručkovao relativno rano iako generalno nisam ni bio gladan. I odmah počela gorušica.
Jel i vama tako?
Jel i vama tako?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre i posle jela treba dobro jesti....Nemam problema, mogu bilo kad da jedem.
Gde ćeš jaja na šte srca?Obično ne jedem tako rano. Pijem kafu, možda kiselu vodu.
Pojeo jaje i posle toga gorušica.
zaebosamseGde ćeš jaja na šte srca?
Prvo ide loza.
Ne volim lozu, ali imam alternativuPazi ako krenes lozom, resices se i problema sto si se rano probudio, samo malo da odmoris glavu i nije vise rano...
Ja sam sebe navukao posto mi sunce krece u pola 8 i traje direktno u prozor do pola 9 da zadremam kad sam bio na oporavku....sladje mi tih 1h nego sto spavam celu noc....
ali skoro najjaci antibiotik, sad ako smeta , moze biti da je gastritis ili cir..Uuu al je zaebano kad pojedes beli luk na go zeludac...i to vise od 3....ili 3...jednom sam pojeo ne znam zasto , pojedem ja i crni luk na go zeludac ali crni nece nista...
Paprika isto nece nista...ali beli hoce...mislim da ne ostane trajno ostecenje, ali nije zgodno
Zgaravica nekog hoce, ali to mora da se proveri medicinski, kad pije malo toplije nesto , izmedju toplog i vrelog....i onda na ulazu u zeludac tu hoce da iritira ili nekog u jednjaku...ali mi to sve malo sumnjivo da li je tu neko ostecenje mozda...