Jel vas vata gorušica ako jedete prerano?

Ne, vise zavisi od toga sta jedem, npr cokoladni krem koji ima mnogo margarina izaziva mi korusicu ulepi mi se negde po zelucu ako je na go zeludac....pa zato imam gorusicu..
Previse hrane , nagla promena kolicine, npr mnogo pasulja....

A ne to ujutro , ja sam imao osetljiv zeludac na prevoz , pa sam ujutro jeo djevrek i to mi radilo posao umesto da uzimam lekove protiv povracanja...

Sad mogu i naopako da me voze, nista...ustvari glavobolja vise zbog krvi u glavu , nego sto ce zeludac

Kod mene ima veze sa vrstom hrane, ne sa vremenom unosa...

Uuu al je zaebano kad pojedes beli luk na go zeludac...i to vise od 3....ili 3...jednom sam pojeo ne znam zasto , pojedem ja i crni luk na go zeludac ali crni nece nista...
Paprika isto nece nista...ali beli hoce...mislim da ne ostane trajno ostecenje, ali nije zgodno
Zgaravica nekog hoce, ali to mora da se proveri medicinski, kad pije malo toplije nesto , izmedju toplog i vrelog....i onda na ulazu u zeludac tu hoce da iritira ili nekog u jednjaku...ali mi to sve malo sumnjivo da li je tu neko ostecenje mozda...

Uuu al je zaebano kad pojedes beli luk na go zeludac...i to vise od 3....ili 3...jednom sam pojeo ne znam zasto , pojedem ja i crni luk na go zeludac ali crni nece nista...
Paprika isto nece nista...ali beli hoce...mislim da ne ostane trajno ostecenje, ali nije zgodno
Zgaravica nekog hoce, ali to mora da se proveri medicinski, kad pije malo toplije nesto , izmedju toplog i vrelog....i onda na ulazu u zeludac tu hoce da iritira ili nekog u jednjaku...ali mi to sve malo sumnjivo da li je tu neko ostecenje mozda...
ali skoro najjaci antibiotik, sad ako smeta , moze biti da je gastritis ili cir..

Back