- Poruka
- 84.333
Nisam siguran da li se faks isplati?
Jel vam zao što jeste ili niste išli na faks?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De?Bila identična tema nedavno.
Pa šta ja znam gdje, nisam to zapamtila, ali bukvalno su svi rekli šta su imali reći.
Šta ću, volim te skraćenice i parole, naročito arhaičneGde se seti OOUR-a!
Jao ja sam ih znala sve! Skraćenice, registarske tablice cele Juge i saobraćajne znake.Šta ću, volim te skraćenice i parole, naročito arhaične
To su super stvari, jača mozak.Jao ja sam ih znala sve! Skraćenice, registarske tablice cele Juge i saobraćajne znake.
Tako sam se zabavljala - tj. ispitivala tatu, tokom putovanja.
Sta ces, nismo imali telefone.
Koja je fora sa tim žutom autom? Deca me non stop ćušnu kada ga ugledaju!To su super stvari, jača mozak.
Da, na putovanjima možeš da ubaciš "milion" stvari za igru. Recimo ko će prvi da ugleda žuti auto ili kamion, pa igre oko registracije i brojeva...
Nemam pojma, samo sad odvalioKoja je fora sa tim žutom autom? Deca me non stop ćušnu kada ga ugledaju!
Imaju klinci svoje neke interne fore, nešto sa tiktoka ili instagrama al ćute neće da odaju matorcimaOdvale i mene po ramenu svaki put i još dreknu - žuti auto!!!
.........a danas u kapitalizmu imamo telefone.Jao ja sam ih znala sve! Skraćenice, registarske tablice cele Juge i saobraćajne znake.
Tako sam se zabavljala - tj. ispitivala tatu, tokom putovanja.
Sta ces, nismo imali telefone.
i izgubili dušu.........a danas u kapitalizmu imamo telefone.
ups, ovo sam namenio za Svaštaru. Fala što si rekla, nisam primetioJa moram da pitam, a je l ima ova tema neke veze sa muzikom? Je l se misli samo na muzičke fakultete ?
I mene, zamalo i ja da usvojim toOdvale i mene po ramenu svaki put i još dreknu - žuti auto!!!
Није ми жао што сам ишао на факс,мада бих можда уписао неки други смер да могу да се вратим у то време.Nisam siguran da li se faks isplati?