Jel vam zao što jeste ili niste išli na faks?

Jao ja sam ih znala sve! Skraćenice, registarske tablice cele Juge i saobraćajne znake.
Tako sam se zabavljala - tj. ispitivala tatu, tokom putovanja.

Sta ces, nismo imali telefone.
To su super stvari, jača mozak.
Da, na putovanjima možeš da ubaciš "milion" stvari za igru. Recimo ko će prvi da ugleda žuti auto ili kamion, pa igre oko registracije i brojeva...

Fakultet ili bilo koja druga obrazovna institucija se isplati ako ucis stvari koje su ti tamo zadate i imas dovoljno motivacije da dalje "kopas sam", van toga ako samo nekako ucis i provlacis se na fakultetu uglavnom ti to nije dovoljno...

Takodje fakultet daje i neku socijalnu sirinu u smislu upoznaces kolege iz branse,cak iako nisi najbolji u poslu neko cete mozda preporuciti itd itd

Nije programiranje neka mega nauka da neki posao ne moze da se nauci, sve moze da se nauci, a mnogo se kvalitetnije i brze uci kada treba da budes placen za to, nego da placas ( ako nisi na budzetu ) da bi ucio

Nisam siguran da li se faks isplati?

Jel vam zao što jeste ili niste išli na faks?
Није ми жао што сам ишао на факс,мада бих можда уписао неки други смер да могу да се вратим у то време.
Иначе,факс ми је помогао да упознам неке нове људе и видим како функционише живот у већем граду.

Back