Jel vam više govori volim ili ne volim..

evo ti si upravo iskazala negativnan stav povodom nekih koji iskazuju negativan stav, umesto da kažeš volim ove što vole smajlije koji se smeju (kako glupo smejući smajli)
nači serreš :)
meni je npr. bolje kada neko kaže npr. ne volim *nešto*
previše je stvari koje svi vole i koje su svimaok kul itd bla bla i iz toga često ne možeš da saznaš ništa
kada kaže ne volim to i to to je već nešto
tako je i ovde na forumu većina pokazuje šta ne voli kazujući time šta voli (suprotno od toga) i šta ne voli (direktno)
kada kažeš šta voliš ne mora da znači da ne voliš suprotno od toga, možda ni to ne voliš
ja nor ne volim animirane avatare (to sam i hteo da napšem u uvodnom postu al mi se omaklo na smajlije ne znam kako) :( smetaju mi nekako

evo ti si upravo iskazala negativnan stav povodom nekih koji iskazuju negativan stav, umesto da kažeš volim ove što vole smajlije koji se smeju (kako glupo smejući smajli)
nači serreš :)
meni je npr. bolje kada neko kaže npr. ne volim *nešto*
previše je stvari koje svi vole i koje su svimaok kul itd bla bla i iz toga često ne možeš da saznaš ništa
kada kaže ne volim to i to to je već nešto
tako je i ovde na forumu većina pokazuje šta ne voli kazujući time šta voli (suprotno od toga) i šta ne voli (direktno)
kada kažeš šta voliš ne mora da znači da ne voliš suprotno od toga, možda ni to ne voliš
ja nor ne volim animirane avatare (to sam i hteo da napšem u uvodnom postu al mi se omaklo na smajlije ne znam kako) :( smetaju mi nekako

greska.
nisam ja iznela negativan stav tipa "ne volim ove..." vec CINJENICU da je to drustvo osnovano, bez ijedne forme "ne volim...":)

evo ja sam rekla u subotu da ne volim svinjetinu sa rostilja
da budem preciznija, jedem sve, piletinu sa rostilja, ona mi je mmm
cevape, pljeske, raznjice
ali bre svinjetinu ne volim
izgubila sam vise kalorija zvacuci ono meso, onako prosarano i zilacasto
i na kraju odustala
i jos jednom rekla pred svima da ja to ne volim i ne jedem
eto...
jel treba da nabrajam sta jos ne volim?
ovo mi je bilo poslednje, pa sam se toga setila

Back