adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 12.374
Da je vaša partnerka/vaš partner jedna toliko savršena osoba, odlična u svemu što radi, da se zbog toga ponekad osećate inferiornim i frustriranim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj čovekDa,...i onda me to nervira.
Fujjj!![]()
Moje su uglavnom nezaposlena licaDa je vaša partnerka/vaš partner jedna toliko savršena osoba, odlična u svemu što radi, da se zbog toga ponekad osećate inferiornim i frustriranim?
Dobro, mozda su ovako vrlo pametneMoje su uglavnom nezaposlena lica
Da isuvise pametujuDobro, mozda su ovako vrlo pametne
Dešava mi se obratno.Da je vaša partnerka/vaš partner jedna toliko savršena osoba, odlična u svemu što radi, da se zbog toga ponekad osećate inferiornim i frustriranim?
Dakle ti mislis da nisi previse pametna samo se tako predstavljas. Zbog?Dešava mi se obratno.
Mene moj partner vidi u najboljem svetlu jer se tako I predstavljam.
Nekad se opustim, i budem to što jesam... To ga tek još više muči, evidentno.
Gledamo satima zajedničku seriju od interesovanja. Mislim da mu nije jasno kako može da mi se ne prispava... a više puta mi je samo usputno rekao da me smatra mnogo inteligentnijom od sebe.
WTF?
Možda je bilo bolje kad ljudi nisu znali mnogo o mnogome. Ovo, sad... pretres na svakom koraku!
Ne, nego se ne poredim sa njim na taj način. Ako sam inteligentnija, ne znači da sam se bolje pozicionirala kroz život.Dakle ti mislis da nisi previse pametna samo se tako predstavljas. Zbog?
Kreće na dijetu, trči kad stigne, uplaćuje teretanu, odjednom pazi mnogo šta jede...Niko u vezi ne treba da se tako oseća, zato je to u suštini, sr.nje.![]()
A da si ti u vezi sa nekim ko je inteligentniji od tebe, jel bi imala potrebu sebe da poboljsas?Ne, nego se ne poredim sa njim na taj način. Ako sam inteligentnija, ne znači da sam se bolje pozicionirala kroz život.
On se baš poredi sa mnom. Baš se trudi da mi bude i rival.
I ja tvrdim da su prednosti mnoooogo vece od nedostataka. Ali nekad ide na zivce.Pa to je lepo.
Učiš od nekog, diviš mu se
To samo može biti lepo
Zamislite da ste sa nekim koga ne cenite
Kreće na dijetu, trči kad stigne, uplaćuje teretanu, odjednom pazi mnogo šta jede...
Sto tako? On samo pokusava da bude bolji
Boring.Sto tako? On samo pokusava da bude bolji
Zašto?I ja tvrdim da su prednosti mnoooogo vece od nedostataka. Ali nekad ide na zivce.
Pa da.Ne volimo što nismo efikasniji, bolji itd?
Naravno. Kad je neko blizak sa lakocom uspesniji od nas u istoj stvari, tesko je biti dovoljno veliki covek i fokusirati se na njegov uspeh. Sopstveni neuspeh nas zaslepljujeZašto?
Da li se time otkrivaju naši nedostaci?
Ne volimo što nismo efikasniji, bolji itd?
Pokušala sam da podržavam. Mene nije bilo nigde. Čak ne pričam ni o ljubavnim odnosima. Kad je neko inteligentniji, i to primećuje, taj gazi na sve vidove podrške, izlive divljenja i sl.A da si ti u vezi sa nekim ko je inteligentniji od tebe, jel bi imala potrebu sebe da poboljsas?

Jedino ako se ta osoba sama hvali i ističe superiornost.Da je vaša partnerka/vaš partner jedna toliko savršena osoba, odlična u svemu što radi, da se zbog toga ponekad osećate inferiornim i frustriranim?