Jel valja da budeš seljak?

za početak, pitaj Gugl,.. pa vidi kakva je bila poslednja godina,.. po pitanju suše, prinosa, cena,... koliko su seljaci u kreditima,.. koliko im je izvesna cena proizvoda,.. koliko guma imaju u šupama i garažama koje treba nekad i lepiti, a nekad i menjati)..,.. kolike su im rate kredita, kolike kamate,... kolika amortizacija poljo mašina,..

I probaj da postavljaš teme u koje se bar malo razumeš,.. bar toliko da pitanje bude smisleno a stil pristojan,.. završio sam.

za početak, pitaj Gugl,.. pa vidi kakva je bila poslednja godina,.. po pitanju suše, prinosa, cena,... koliko su seljaci u kreditima,.. koliko im je izvesna cena proizvoda,.. koliko guma imaju u šupama i garažama )koje treba nekad i lepiti, a nekad i menjati)..,.. kolike su im rate kredita, kolike kamate,... kolika amortizacija poljo mašina,..

I probaj da postavljaš teme u koje se bar malo razumeš,.. bar toliko da pitanje bude smisleno a stil pristojan,.. završio sam.

Ja da znam ne bih pitao ovde!

Pretpostavka mi je da ima članova sa iskustvom. Eto, ti si izgleda jedan, nego si nešto ljut pa ti se ne priča

To ako hoćeš da budeš super bogat.

Ne znam napamet, ali ima tabele koliko čega možeš da imaš po hektaru. Znaš šta u tvopm kraju raste ili može da se gaji te prema tome odrediš na šta ćeš da se fokusiraš.

Ne verujem da treba 130 hektara
ja ne radim za klikove kao ti,.. i ne pravim se naivan,..
Ako ne znaš a (meni) ne veruješ,.. sa našim logikama nešto ne štima,.. tačnije, neko laže !

Back