"Jel treba decu da prijavljujemo kao životinje" majka Marije koju je pijani Igor usmrtio pred kućom: Veća je kazna kad ubiješ jelena nego dete!

DarkMoon

Elita
Poruka
24.378
Resenje je da svaki otac saspe sarzer u ubicu, tamo gde nema zakona i pravde.
U suprotnom ce biti prinudjen da i sudiji odsece glavu i nabije je na kolac u gradskom parku.
Ime i prezime i slika ubice a ne da samo stavljaju inicijale, a gde nema zakona i gde se ne sprovodi treba uzeti pravdu u svoje ruke.

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
36.992
Najbolje da sud i drzava treba da sude po misljenju mase. Neko je procenio koliko je stetno za drustvo ubistvo iz nehata i koje su otezavajuce i olaksavajuce okolnosti, a ko nije zadovoljan ima prava da uzme osvetu u svoje ruke i da mu se sudi na isti nacin. Ja ne bih bio zadovoljan sa par godina zatvora da je u pitanju moje dete, a sta bih uradio ne znam.

Poruka
2.895
to sam i naglasio..cuo sam ono sta sam napisao.

zato pitam tebe posto si ispravljao coveka koji je rekao drugacije.
Elem, poznajem čoveka koji je doktor i radi u ambulanti gde dovode povređene iz određenog zatvora. Mališa je makar 3 puta u toku nedelje tamo. Što razbijena glava, što teške i lake telesne povrede. Ali ono što je glavno, i kada dođe, niko od lekara i od osoblja ne želi da mu pomogne. Zakrpe ga na jedvite jade.