- Poruka
- 25.481
Od čega da se branimo, leba tizezam se i ja, al na nacin koji ce da izazove vasu odbranu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od čega da se branimo, leba tizezam se i ja, al na nacin koji ce da izazove vasu odbranu![]()
da ste slabe na ludakeOd čega da se branimo, leba ti![]()
Ali ja se od toga uopšte ne branimda ste slabe na ludake![]()
sad ne, jer sam ja postavio tu doktrinu kao temu.Ali ja se od toga uopšte ne branimkao magnet
![]()
Nema gore kazne, zaista.starasno je monoton zivot sa normalnima koji su cak i od humora operisani.
veci napor u zivotu nisam osecao kao u takim semama...mogu da mislim kako je zename kad im dodje neki mima karadzic![]()
A nemam potrebu da uzvraćam kada primetim nedostatak iskustva...sad ne, jer sam ja postavio tu doktrinu kao temu.
da je neki deckic ne bi znao de mu je dupe kad bi ga razguzile![]()
verujes li da sam u zivotu radio take gluposti samo da ne bi dosadno konverzirao sa zenama?Nema gore kazne, zaista.
Postoje i žene koje ceo život provedu sa takvima, ne znam u čemu je fora, možda zaista žele samo mirnu okolinu...verujes li da sam u zivotu radio take gluposti samo da ne bi dosadno konverzirao sa zenama?
zato jer kad udjes u neku trivijalnu prdoklacinu o zivotu, presednes sam sebi iako se mozda njoj svidis...zato bolje nastupis ko harambasa![]()
znam zenu i muza zaista siroke kulture koje su cerci rekli nemoj nikada sa umetnicimaPostoje i žene koje ceo život provedu sa takvima, ne znam u čemu je fora, možda zaista žele samo mirnu okolinu...
Džavolčičuznam zenu i muza zaista siroke kulture koje su cerci rekli nemoj nikada sa umetnicima
ko da mi neko zamanuo crvenim plastom a ja sa repom mrdam u kordobi
onda sam dao analiticki po svim tipovima muskaraca, devojka-njina cerka me gledala zadivljeno, a roditelji me zamrzeli i nikad vise nisu zvali u goste![]()
Ti i stid, ne ide
ne bi verovala sta sam pustio sve iz ruku da mi pobegne zbog morala i stida.Ti i stid, ne ide![]()
E onda je do njihovog morala i stida..ne bi verovala sta sam pustio sve iz ruku da mi pobegne zbog morala i stida.
pitaj mistika... ne znam koji im q, samo se lepe ko muve a ja jos malo pa u kolicima![]()
eh... pa znas valjda kako danasnji mladi ljudi imaju strozije moralne kriterijume kada nesto nece... zato se i krstim.E onda je do njihovog morala i stida..
da bi napredovali kao drustvo moramo makar i mravljim koracima unapred, jer tapkanje u mestu nas vodi samo jos u veci bunar.Mene samo brine da je više ovih koji nemaju moralne kriterijume, ali me iznenade pozitivno kada primetim da je manjina onih koji ne umeju da odrede svoj kriterijum.