Jel realno pomirenje religije i LGBT

Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB

• Da

• Ne

• Mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Eto, i pod pretnjom linča ljudi izađu i bore se za svoja Ustavom zagarantovana prava.
Која права, јеси ти некад прочитао захтеве Pride-a ? Видело то није устава.

Besplatna i lako dostupna preekspoziciona i postekspoziciona profilaksa (PrEP i PEP)

Obrazovanje i edukacija mladih o seksualnoj orijentaciji i rodnom identitetu
Oво је онај фазон да шаљу захтеве основним школама да се тамо држе предавања. И то има везе са уставом ? Нема и то никакве.

Која права, јеси ти некад прочитао захтеве Pride-a ? Видело то није устава.
Čoveče, pitam te po drugi put. Ako je potrebna armija policije da zaštitu grupu ljudi od linča jer hoće da se okupe jednom godišnje na par sati, koje ustavno pravo im je ugroženo?
Evo, ti bi prvi ovde da braniš ljudima ustavno pravo na okupljanje.

Čoveče, pitam te po drugi put. Ako je potrebna armija policije da zaštitu grupu ljudi od linča jer hoće da se okupe jednom godišnje na par sati, koje ustavno pravo im je ugroženo?
Evo, ti bi prvi ovde da braniš ljudima ustavno pravo na okupljanje.
Прочитај захтеве Прајда, па да причамо. Може ? Шта би са оном причом да није парадирање већ борба за права ? Право да се хомосексуализам промовише у школи.

Прочитај захтеве Прајда, па да причамо. Може ? Шта би са оном причом да није парадирање већ борба за права ? Право да се хомосексуализам промовише у школи.
Prvo pogledaj u rečniku šta tačno znači reč "promovisati". Da li tebe ili decu neko tera da budu LGBT?

Prvo pogledaj u rečniku šta tačno znači reč "promovisati". Da li tebe ili decu neko tera da budu LGBT?
Ako vec ne teraju to je sledeci korak.
Stravicno su bezobrazni i agresivni. Klatno je otislo u suprotnu stranu.
Treba seci sto pre.
Samo da ne bude zabune. Na pedere i lezbejke gledam ko i na ostalu raju.
Takve ih je stvorio bog a ko sam ja da protivrecim bogu i njegovoj volji. Ali ko sto rekoh postali su (neki, oni najglasniji) stravicno bezobrazni i agresivni, ko da su nesto posebno.
Ba sbi voleo da mi neko objasni cime se to "ponose".

Ako vec ne teraju to je sledeci korak.
Stravicno su bezobrazni i agresivni. Klatno je otislo u suprotnu stranu.
Treba seci sto pre.
Samo da ne bude zabune. Na pedere i lezbejke gledam ko i na ostalu raju.
Takve ih je stvorio bog a ko sam ja da protivrecim bogu i njegovoj volji. Ali ko sto rekoh postali su (neki, oni najglasniji) stravicno bezobrazni i agresivni, ko da su nesto posebno.
Ba sbi voleo da mi neko objasni cime se to "ponose".
Kreni prvo od političara. Oni imaju realan uticaj da ti useru život.

Дакле, где смо стали.
Хомосексуалне организације у основним школама говоре о чему ?
Education for youth about sexual orientation and gender identity
To je oно ново што су увели у неке уџбенике биологије да је пол упитна категорија, па неко може да буде такав да не жели да се изјасни (тј. ни мушко ни женско), а може и да мења пол по жељи (без потребе да обавести родитеље). Јел то квалитетна едукација ?
Free and easily accessible pre-exposure and post-exposure prophylaxis (PrEP and PEP).
Везе ови захтеви немају са уставним правима, ти очигледно ни не знаш који су захтеви Прајда.

Nemci će svake godine moći da menjaju pol, čak i mlađi od 14 godina​

https://luftika.rs/nemacka-promena-pola/
Изгледа да нам се смеше мушко-женски тоалети а једног дана и ове "напредне" Европске вредности. Али пре свега едукација младих да не би било превише нагло.
У питању је пропаганда, не едукација.
Шта ради и чему служи школа ако неком треба хомосексуална организација да га едукује ? Све те области се већ раде из биологије, нема потребе ни за каквом додатном едукацијом. Проблем је само што су неки нови уџбеници добили "додатке" који су пропагандног типа, али то је за неку другу тему.

Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB ?
Jel na pomolu promena nekih citata biblije ?

Pogledajte prilog 1405528
mašiš poentu...lgbt je religija...mislim da se radi o kultu boginje Ištar ako se ne varam...oblačenje muških u ženske, homoseksualnost, parade ponosa, boje duge...sve su to odlike kulta antičke boginje...pomirenje dve religije je moguće samo ako se jedna pretopi u drugu...

OČE NAŠ​

MOLITVA GOSPODNJA​

Oče naš,
koji si na nebesima,
da se sveti ime Tvoje,
da dođe carstvo Tvoje,
da bude volja Tvoja,
i na zemlji kao i na nebu.
Hleb naš nasušni daj nam danas,
i oprosti nam dugove naše,
kao što i mi opraštamo dužnicima svojim;
i ne uvedi nas u iskušenje,
no izbavi nas od zloga.
Jer je Tvoje Carstvo,
i sila, i slava
u vekove vekova.

Amin.

OTČE NAŠ (CRKVENOSLOVENSKI)​

Otče naš,
iže jesi na nebesjeh,
da svjatisja imja Tvoje,
da priidet Carstvije Tvoje,
da budet volja Tvoja,
jako na Nebesi i na zemlji.
Hleb naš nasušnij dažd nam dnes,
i ostavi nam dolgi našja,
jakože i mi stavljajem dolžnikom našim;
i ne vovedi nas vo iskušenije,
no izbavi nas ot lukavago.
Jako Tvoje jest Carstvo,
i sila, i slava
vo vjeki.

Amin.

OČE NAŠ​

MOLITVA GOSPODNJA​

Oče naš,
koji si na nebesima,
da se sveti ime Tvoje,
da dođe carstvo Tvoje,
da bude volja Tvoja,
i na zemlji kao i na nebu.
Hleb naš nasušni daj nam danas,
i oprosti nam dugove naše,
kao što i mi opraštamo dužnicima svojim;
i ne uvedi nas u iskušenje,
no izbavi nas od zloga.
Jer je Tvoje Carstvo,
i sila, i slava
u vekove vekova.

Amin.

OTČE NAŠ (CRKVENOSLOVENSKI)​

Otče naš,
iže jesi na nebesjeh,
da svjatisja imja Tvoje,
da priidet Carstvije Tvoje,
da budet volja Tvoja,
jako na Nebesi i na zemlji.
Hleb naš nasušnij dažd nam dnes,
i ostavi nam dolgi našja,
jakože i mi stavljajem dolžnikom našim;
i ne vovedi nas vo iskušenije,
no izbavi nas ot lukavago.
Jako Tvoje jest Carstvo,
i sila, i slava
vo vjeki.

Amin.
На црквенословенском се чита "Оче наш", не постоји "оТче наш"

Дакле, где смо стали.
Хомосексуалне организације у основним школама говоре о чему ?

To je oно ново што су увели у неке уџбенике биологије да је пол упитна категорија, па неко може да буде такав да не жели да се изјасни (тј. ни мушко ни женско), а може и да мења пол по жељи (без потребе да обавести родитеље). Јел то квалитетна едукација ?

Везе ови захтеви немају са уставним правима, ти очигледно ни не знаш који су захтеви Прајда.

https://luftika.rs/nemacka-promena-pola/
Изгледа да нам се смеше мушко-женски тоалети а једног дана и ове "напредне" Европске вредности. Али пре свега едукација младих да не би било превише нагло.
У питању је пропаганда, не едукација.
Шта ради и чему служи школа ако неком треба хомосексуална организација да га едукује ? Све те области се већ раде из биологије, нема потребе ни за каквом додатном едукацијом. Проблем је само што су неки нови уџбеници добили "додатке" који су пропагандног типа, али то је за неку другу тему.
Ne znam šta piše u vezi promene pola. Dobro je što je danas medicina napredovala da se ljudima koji su rođeni "u pogrešnom telu" omogući da se to ispravi.
Nego te opet pitam, kako se to "propagira i promoviše" homoseksualnost?

Знаш ли како се чита црквенословенски језик ? Ако не знаш, питај неког ко зна.
Такође на овом линку нема на српском оно што си ти поставио, а то је
Jer je Tvoje Carstvo,
i sila, i slava
u vekove vekova.

Amin.
Јеси прочитао линк који си поставио ?
Прецизније речено, ко је ово постављао не зна да чита и преводи грчки језик, цитат на грчком се не слаже са преводима.

Ne znam šta piše u vezi promene pola. Dobro je što je danas medicina napredovala da se ljudima koji su rođeni "u pogrešnom telu" omogući da se to ispravi.
Ko sada u Nemačkoj želi da da menja službeni pol, mora da sudu predoči dva psihijatrijska veštačenja. Taj proces traje između pet i 20 meseci i košta oko 1.800 evra. Sa novim Zakonom o rodnom samoopredeljenju vlada namerava da taj proces bitno pojednostavi i ubrza.
Ko želi da službeno pripada nekom drugom polu, ne svom biološkom – onom koji je imao/la u trenutku rođenja, samo treba da informiše lokalnu matičnu kancelariju i sačeka tri meseca. Ostalo je automatika.
Nego te opet pitam, kako se to "propagira i promoviše" homoseksualnost?
Они који шаљу директорима допис да додатно образују ђаке.

Poslednja izmena:
376776047_3445334995796101_8210645262299371870_n.jpg

Back