Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 34.329
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB ?
Jel na pomolu promena nekih citata biblije ?
Pogledajte prilog 1405528
U bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.Do pomirenja bi moglo da dođe jedino ako bi se ispravno protumačili citati
iz Biblije.
u stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.U bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.
Prosto receno pa ajde ti to malo ispravno protumaci ?
Ne verujem da Biblija govori doslovno o braku, niti o polnim odnosima izmeđuU bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.
Prosto receno pa ajde ti to malo ispravno protumaci ?
a ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem fazeu stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.
naravno da ne znam,..ali ne znas ni ti..a ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem faze![]()
Tacno, nemam dokazu stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.
Kako je nama servirano u bibliji lepo pise o braku muskarca i zene.Ne verujem da Biblija govori doslovno o braku, niti o polnim odnosima između
ljudi.
Nemam.....samo ponavljam nesto sto mi ostalo u secanju a sto ste Vi vernici izjavilia ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem faze![]()
Ja rekoh na koji način gledam na Bibliju. Ti gledaj kako ti hoćeš.Kako je nama servirano u bibliji lepo pise o vezi muskarca i zene.
Jedino ako biblija nije krivotvorena kao sto kaze tab503
A kako ti gledas na ovo o cemu pricam zivo me interesuje ?Ja rekoh na koji način gledam na Bibliju. Ti gledaj kako ti hoćeš.
Tvoj izbor.
ja brate tabe verujem samo sebi i u ono sto sam video i u ono sto znam da ne mogu nikakvim racionalnim merilima da objasnim.naravno da ne znam,..ali ne znas ni ti..
ali ti verujes slepo u tome se razlikujemo
Na to gledam kao na pogrešno tumačenje Biblije.A kako ti gledas na ovo o cemu pricam zivo me interesuje ?
A ispravno tumacenje je ?Na to gledam kao na pogrešno tumačenje Biblije.
Majko mila..A ispravno tumacenje je ?
Ma ne mrzi te nego nego ne znasMajko mila..
De zamoli nekoga da ti objasni šta sam na ovoj temi rekla. Mene mrzi..
ako obratis paznju sve sta pise u bibliji je nesto za sta ti biblija i ne treba.Tacno, nemam dokaz
Dal su i ostali citati biblije ispravno citirani ?
Mozda u pravoj bibliji pise da treba da silujes sestru, bijes majku, otimas slabijima, pozelis tudje itd
normalno.A ova slika u temi je banalnost jel![]()
da se prekrstim tabe gde i medju koga ugura spc....SPC, nazareni, ziloti, jehove, subotari..sve je to izmisljeno samo da bi se glavni bogatili i lepo ziveli..