Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 38.970
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB ?
Jel na pomolu promena nekih citata biblije ?
Pogledajte prilog 1405528
U bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.Do pomirenja bi moglo da dođe jedino ako bi se ispravno protumačili citati
iz Biblije.
u stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.U bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.
Prosto receno pa ajde ti to malo ispravno protumaci ?
Ne verujem da Biblija govori doslovno o braku, niti o polnim odnosima izmeđuU bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.
Prosto receno pa ajde ti to malo ispravno protumaci ?
a ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem fazeu stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.
naravno da ne znam,..ali ne znas ni ti..a ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem faze
Tacno, nemam dokazu stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.
Kako je nama servirano u bibliji lepo pise o braku muskarca i zene.Ne verujem da Biblija govori doslovno o braku, niti o polnim odnosima između
ljudi.
Nemam.....samo ponavljam nesto sto mi ostalo u secanju a sto ste Vi vernici izjavilia ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem faze
Ja rekoh na koji način gledam na Bibliju. Ti gledaj kako ti hoćeš.Kako je nama servirano u bibliji lepo pise o vezi muskarca i zene.
Jedino ako biblija nije krivotvorena kao sto kaze tab503
A kako ti gledas na ovo o cemu pricam zivo me interesuje ?Ja rekoh na koji način gledam na Bibliju. Ti gledaj kako ti hoćeš.
Tvoj izbor.
ja brate tabe verujem samo sebi i u ono sto sam video i u ono sto znam da ne mogu nikakvim racionalnim merilima da objasnim.naravno da ne znam,..ali ne znas ni ti..
ali ti verujes slepo u tome se razlikujemo
Na to gledam kao na pogrešno tumačenje Biblije.A kako ti gledas na ovo o cemu pricam zivo me interesuje ?
A ispravno tumacenje je ?Na to gledam kao na pogrešno tumačenje Biblije.
Majko mila..A ispravno tumacenje je ?
Ma ne mrzi te nego nego ne znasMajko mila..
De zamoli nekoga da ti objasni šta sam na ovoj temi rekla. Mene mrzi..
ako obratis paznju sve sta pise u bibliji je nesto za sta ti biblija i ne treba.Tacno, nemam dokaz
Dal su i ostali citati biblije ispravno citirani ?
Mozda u pravoj bibliji pise da treba da silujes sestru, bijes majku, otimas slabijima, pozelis tudje itd
normalno.A ova slika u temi je banalnost jel
da se prekrstim tabe gde i medju koga ugura spc....SPC, nazareni, ziloti, jehove, subotari..sve je to izmisljeno samo da bi se glavni bogatili i lepo ziveli..