Jel realno pomirenje religije i LGBT

Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB

• Da

• Ne

• Mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
38.970
Jel na pomolu pomirenje religije i LGTB ?
Jel na pomolu promena nekih citata biblije ?

_130213057_cb1ed775-9e2c-47f6-a298-8face4c239ae.jpg

U bibliji pise da je brak moguc jedino izmedju zene i muskarca.
Prosto receno pa ajde ti to malo ispravno protumaci ?
u stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.

u stvari tako pise u prevodu koji nam je serviran.
ti nemas nikakv dokaz da je prevod biblije dobar i da nije mozda i sa namerom nekad davno u istoriji i "original" koji se prevodi izmenjen.
Tacno, nemam dokaz :(
Dal su i ostali citati biblije ispravno citirani ?
Mozda u pravoj bibliji pise da treba da silujes sestru, bijes majku, otimas slabijima, pozelis tudje itd

Ne verujem da Biblija govori doslovno o braku, niti o polnim odnosima između
ljudi.
Kako je nama servirano u bibliji lepo pise o braku muskarca i zene.
Jedino ako biblija nije krivotvorena kao sto kaze tab503

a ti imas, jer je znas napamet pa je deklamujes da te neko probudi cak iz rem faze :lol:
Nemam.....samo ponavljam nesto sto mi ostalo u secanju a sto ste Vi vernici izjavili

naravno da ne znam,..ali ne znas ni ti..
ali ti verujes slepo u tome se razlikujemo
ja brate tabe verujem samo sebi i u ono sto sam video i u ono sto znam da ne mogu nikakvim racionalnim merilima da objasnim.

zato i ne pisem ovde. ne zbog toga sto ne verujem, vec zbog toga sto razgovor sa bogom nije vezan za banalnosti.

a kada te on jednom pogleda, onda ces rezonovati isto kao ja.

uzgred da biblija nista ne valja i da je falsifikat, onda bi i protokoli sionskih mudraca bili na istom nivou kao sto je ona. a nisu. hriscanstvo postoji dva milenijuma+ a ni ti ni ja, a ni bilo ko, cak i strucan, nema moralno ni ikako drugo pravo da tumaci sta je u njoj istina, a sta laz.

Tacno, nemam dokaz :(
Dal su i ostali citati biblije ispravno citirani ?
Mozda u pravoj bibliji pise da treba da silujes sestru, bijes majku, otimas slabijima, pozelis tudje itd
ako obratis paznju sve sta pise u bibliji je nesto za sta ti biblija i ne treba.

svojevremeno sam nesto sluzbeno bio u kontaktu sa likom koji je jak zilot i bas mi je davao neke spise da citam i posle kad smo pricali na tu temu bas mu rekoh.."pa brate, sve ovde sta pise je nesto sta bi normalan covek i trebao da ima kao norme ponasanja i bez ovog da cita"

dakle..sustina je da ne treba da citas i da slusas popove nego da se ponasas kako osecas u skladu sa nekim normama ponasanja.

biblija i ti spisi su napisani samo da bi ljude naterali da se ponasaju kako bi i trebali da se ponasaju i to je izvorna crkva.

e sad, sto su posle to razni popovi zloupotrebili zarad sopstvenog lagodnog zivota je druga prica.

bio sam pre par godina na nekoj nazarenskoj sahrani..ljudi obuceni ko sektasi razdvojeni u dve grupe muskarci i zene storgo podeljeni i pevaju kako oni kaze poe.. nista lose u tome nema, sve sta je taj glavni lik pricao je nesto sto bi svako normalan trebao i da zna.

sta hocu da kazem..

SPC, nazareni, ziloti, jehove, subotari..sve je to izmisljeno samo da bi se glavni bogatili i lepo ziveli..
covek treba da ima Boga u srcu i da se tako ponasa a ne da bude fanatik neke strane jer kad se podvuce crta svi propagiraju isto... sve se svodi na to gde si rodjen u kojoj sredini i nista vise.

A ova slika u temi je banalnost jel :)
normalno.

kad si ti video da crkva ista ima protiv pederastije?
da je javno izlazila sa stavovima protiv?

sve je pocelo kad je politicki pokret, citaj satanisticki, koji je izrastao iz lgbt a danas imas i ++ ideologiju poceo da ponistava prvo crkvu, a kasnije i hriscanstvo, da se sprda sa njim, da ponistava ljude koji su odlucili da se za zivota okrenu veri i verskim obicajima, da budu sluge boga u najcistijoj formi, da po njima seru i mazu ih gownima jer oni bolje znaju od njih, valjda da je njihov svrbeci anus itekako vazniji od konceptualnosti verske duhovnosti.

a kad prvi pustis krv onda treba da ocekujes makar neku reakciju. na slici sto si posavio vidis protu ili ko je vec, kako sa blazenim osmehom gleda na te mongoloide znajuci da su ideoloski zaneseni i zastranjeni glupostima, posto nijedan pravi i iskren gej nije pripadnik nikakve lgbt populacije niti njen glasnogovornik vec su to samo pedercici i slicni njima koji imaju materijalni benefit.

Back