Jel preti jos nekom Aljona ovde da se ne vredaju muslimani?

• Začetnik teme Začetnik teme ...
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e poshto ste vi ochito napaljeni da se koljete sa muslimanima, molim lepo pushke u ruke i pravac bliski istok i zadovoljite se. a forum pljuvanja postedite, ako boga znate, kao sto ne znate :wink:

naravno, ne pljuvati vazi i za muslimane i za sve.
tako da ne znam sta hocete osim da lajete ........ na drugim temama bi vam ovo vec bilo zakljuchano. zna se ko je moderator i sta treba da radi, ovde su jos suvise blagi i tolerantni s obzirom na kolicinu mrznje koja ovde postoji

...:
Keeper:
e poshto ste vi ochito napaljeni da se koljete sa muslimanima, molim lepo pushke u ruke i pravac bliski istok i zadovoljite se. a forum pljuvanja postedite, ako boga znate, kao sto ne znate :wink:
imbecilnije izlaganje nisam procitao do sada.

ma jel? .......
onda prochitaj ono sto ti pishes i teme koje otvaras.
i pre bih bio imbecil nego .........
postovacu molbu da se ne vredja :wink:

No Limit:
Ja mogu samo da se zahvalim Aljoni, jer napokon, neko je poceo da sprovodi pravdu na ovom forumu. Zatvaranje tema koje iznose lazne podatke o Islamu, zatvaranje tema koje vredjaju Islam. Hvala Aljona! I ako nadjes bilo koju temu, u kojoj se vredja Hriscanstvo, slobodno je zatvori!
Ne znam ko koga vrijedja, ako je tema npr. "zasto crkva laze" itd.
Tip kao sto je mangas pojavi se na forumu, izbaci temu sa takvim naslovom, pocne da vrijedja; onda se oglase ostali, a tema je zatvorena zbog vrijedjanja islama! Ma nemoj!

metaphisic:
No Limit:
Ja mogu samo da se zahvalim Aljoni, jer napokon, neko je poceo da sprovodi pravdu na ovom forumu. Zatvaranje tema koje iznose lazne podatke o Islamu, zatvaranje tema koje vredjaju Islam. Hvala Aljona! I ako nadjes bilo koju temu, u kojoj se vredja Hriscanstvo, slobodno je zatvori!
Tip kao sto je mangas pojavi se na forumu, izbaci temu sa takvim naslovom, pocne da vrijedja; onda se oglase ostali, a tema je zatvorena zbog vrijedjanja islama! Ma nemoj!

А ти си, метафизиче, ако видим супер. Мангас није крив! Па не знаш тачно о чему причаш. :wink: Читај затворени теме - тамо је нешто и за тебе.

:D Поздрављам веомо срдачно.

metaphisic:
No Limit:

Kao sto rekoh, ako neka tema vredja Hriscanstvo, Aljona neka je zatvori. Opet, ona zna koja tema vredja, a koja ne, pa tako i zatvara teme, a isto tako druge ostavlja otvorene.

Back