bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.755
Probao sam sve marke ili otkaze tockic, ili dugmici. Ne znam sta vise da probam....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ima, na laptopu ona površina za pomeranje miša sa dva dugmeta. Evo deset godina nije mrdnula.Probao sam sve marke ili otkaze tockic, ili dugmici. Ne znam sta vise da probam....
Na to ne mogu da se naviknemIma, na laptopu ona površina za pomeranje miša sa dva dugmeta. Evo deset godina nije mrdnula.![]()
Ma navuka je čudo, bolje je naravno sa klasičnum mišem, ali imaš ljude koji objavljuju sadržaj na internetu preko mobilnog, tako da je lap top u tom slučaju napredak.Na to ne mogu da se naviknem
Потрошни материјал.Probao sam sve marke ili otkaze tockic, ili dugmici. Ne znam sta vise da probam....
Ni ja ne mogu da se naviknem na touchpad...isto kao sto ne mogu da se naviknem na tastature na laptopovima....bio je programcic na etf, pisao ga jedan od programera, prost a mocan , ideja je sa ibm ili vax mainframe racunara, ali je pc verzija ono sto je san snova...Ma navuka je čudo, bolje je naravno sa klasičnum mišem, ali imaš ljude koji objavljuju sadržaj na internetu preko mobilnog, tako da je lap top u tom slučaju napredak.
Stiv Džobs je lepo rekao da će personalne računare koristiti mahom ljudi koji su inženjeri, programeri i koji se bave kompjuterskom animacijom.Ni ja ne mogu da se naviknem na touchpad...isto kao sto ne mogu da se naviknem na tastature na laptopovima....bio je programcic na etf, pisao ga jedan od programera, prost a mocan , ideja je sa ibm ili vax mainframe racunara, ali je pc verzija ono sto je san snova...
Pa isti taj A4 ima i modele od 20 evra pa na više u koje ugrađuje mikroprekidače sa vekom trajanja 20 do 50 miliona klikova.Ni ja ne mogu da se naviknem na touchpad...isto kao sto ne mogu da se naviknem na tastature na laptopovima....bio je programcic na etf, pisao ga jedan od programera, prost a mocan , ideja je sa ibm ili vax mainframe racunara, ali je pc verzija ono sto je san snova...
Nauci te kucanju vrlo brzo sa 10 prstiju i onda si kiborg....
Jos onaj osecaj klik ibm orginal tastatura je orgazmicki neobjasnjiv , ali zaboravimo to , vazno je da ima jezicak i da se jezicak ne izlize...
Da, savremene tastature kad ih koristi ovako neko , znaju da se izlize jezicak, plastican, je a da se tastatura ne pokvari....jezicak je ona dva uzdignuca na F i na J slovima, koja slepcu omogucuju brzo kucanje, tj slepo kucanje...
Na mobilnom sta mi rade klinke kad kuckaju dok cekaju da izadju iz busa , nabiju mi kompleks, 20 min ne mogu da se povratim....koja brzina kucanja sa 2 prsta, ja sam na 15 znakova u minuti....
Tako je a decica koriste windows za igrice.Stiv Džobs je lepo rekao da će personalne računare koristiti mahom ljudi koji su inženjeri, programeri i koji se bave kompjuterskom animacijom.
Tablet može da služi kao PC samo ako se priključi tastatura i miša na njemu. Bez toga tablet može da služi samo za gledanje filmova, klipova i slika i za objavljivanje tekstualnog i medijalnog sadržaja.
Pa ne znam za to , nije stiglo do mene, da je stiglo uzeo bih...Pa isti taj A4 ima i modele od 20 evra pa na više u koje ugrađuje mikroprekidače sa vekom trajanja 20 do 50 miliona klikova.
Nećemo sad preterivati, imao sam ja te Genius zvučnike i te specifikacije nemaju veze s mozgom, čista laž. Ali nekad su se za 20 evra mogli kupiti skroz ok Microlab FC330 drveni zvučnici koji stvarno dobro sviraju, a danas ti isti Microlab FC 330 koštaju 70 evra. Poskupelo je sve za dvadesetak godina i to dosta više od onoga što se može opravdati inflacijom.Pa ne znam za to , nije stiglo do mene, da je stiglo uzeo bih...
Nego sta ima na trzistu to uzmem...biram ali uzmem...
Znam da su ovi obicni 2miliona...i oni mi traju puno godina...
Mene sokira ta pc industrija
G 16 genius zvicnici su nekad kostali 6e i imali start frekvenciju od 16Hz i 16 W RMS snage i to dvosistemci sa tecnim magnetima i sa pojacalom ali 2.0
Sad prosecan zvucnik za pc 3W RMS 2.1 i 10 20 e....
Ali 100Hz pocetna frekvencija....ajme, a 2.1 pa koja je to logika....vise prostora, vece kutije a losiji zvuk...
Tragedija ljudskog mi je kad se setim tih genius zvucnika G 16....
Зато узми Блооду.Do sad iz iskustva, kineskim misevima se vrlo brzo pokvari tockic, dok kod kvalitetnijih marki otkaze dugme. Ili preskace ili se lepi pa sukcesivno klikce.
Neki A4 Bloody miševi imaju skrol sa optičkim senzorom umesto električnog rotacionog enkodera. Koliko znam još samo par proizvođača koristi te optičke enkodere, među njima je i Zowie. Trebalo bi da je optički enkoder dosta dugotrajniji od električnog.Do sad iz iskustva, kineskim misevima se vrlo brzo pokvari tockic, dok kod kvalitetnijih marki otkaze dugme. Ili preskace ili se lepi pa sukcesivno klikce.