- Poruka
- 137
Znači ovo nije Majdan nego zaharova laže ko pasGlupe su ti paralele, ja nisam pripadnik plemena i mogu da imam kompleksne poglede na svet a ne crno bele kao sns sendvičari ili evronafo slepci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ovo nije Majdan nego zaharova laže ko pasGlupe su ti paralele, ja nisam pripadnik plemena i mogu da imam kompleksne poglede na svet a ne crno bele kao sns sendvičari ili evronafo slepci.
Koga briga šta kaže zaharova, kao da ona bolje zna vučićevu vladavinu od nas?Znači ovo nije Majdan nego zaharova laže ko pas
Koga briga šta kaže zaharova, kao da ona bolje zna vučićevu vladavinu od nas?
Ponavljam, Vučić je na prst u dupe sa Ursulom, Šolcom i Hilom, nemaju oni motiv da ga menjaju. Mi imamo.
Najlakše je zadržati vlast kad izdaješ svoj narod i prodaješ zemlju jeftino svakom.Nije da ni Rusi i Putin nisu na prst u dupe sa Acom. Svakom valja sem dobrom delu gradjana ove zemlje.
ProGlas se zahvalio studentima na dosadašnjem trudu i zahteva da im se prepusti stvar:Da li se iskristalisalo ko je vodi i ko je podržava?
To o Vučku stoji potpuno, samo Goran Ješić, Čankova portparolka i levo-zeleni mi ne deluju ništa bolje od Čede i Čanka…Koga briga šta kaže zaharova, kao da ona bolje zna vučićevu vladavinu od nas?
Ponavljam, Vučić je na prst u dupe sa Ursulom, Šolcom i Hilom, nemaju oni motiv da ga menjaju. Mi imamo.
Problem je što je ovo njihova bitka.Glupe su ti paralele, ja nisam pripadnik plemena i mogu da imam kompleksne poglede na svet a ne crno bele kao sns sendvičari ili evronafo slepci.
Najlakše je zadržati vlast kad izdaješ svoj narod i prodaješ zemlju jeftino svakom.
Misliš na ove?Uobičajeni osumnjičeni: organizacije za ljudska prava i protiv ruskog fašizma
Zato ova vlast ne zaslužuje ni da se o njoj razmišlja.Sve bih ja njih na informativni razgovor i u pritvor na hlađenje pa posle na društveno koristan rad.
Ne nije, ovo je bitka za slobodu ovog naroda.Problem je što je ovo njihova bitka.
Ali si zato uredno urlao protiv vlasti kad ste bili opozicija 2000-2012Zato ova vlast ne zaslužuje ni da se o njoj razmišlja.
Litijum je OK stvar. Đilas će biti litijski šeikЈедино британци да не покушају да издејсвују литијум за себе...не видим ко други...
imaju jos tri dana fore,Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?
Jel?Sve bih ja njih na informativni razgovor i u pritvor na hlađenje pa posle na društveno koristan rad.
Da, sve ruske gubernije koje su oslobođeneRevolucije u boji (ponekad obojene revolucije) bile su niz često nenasilnih protesta i pratećih (pokušaja ili uspešnih) promena vlasti i društva koje su se desile u postsovjetskim državama (posebno Gruziji, Ukrajini i Kirgistanu) i Saveznoj Republici Jugoslavije početkom 21. veka. Cilj obojenih revolucija bio je uspostavljanje liberalnih demokratija zapadnog stila. Oni su prvenstveno izazvani izbornim rezultatima koji se smatraju falsifikovanima. Revolucije u boji obeležila je upotreba interneta kao metoda komunikacije, kao i snažna uloga nevladinih organizacija u protestima.
Neki od ovih pokreta su bili uspešni u svom cilju smene vlade, kao što su Buldožer Revolucija u Saveznoj Republici Jugoslaviji (2000), Revolucija ruža u Gruziji (2003), Narandžasta revolucija u Ukrajini (2004), Revolucija lala u Kirgistanu (2005) i Revolucija lala u Jermeniji Baršunasta revolucija (2018). Politolozi Valeri Džejn Bans i Seva Gunicki su ih opisali kao „talas demokratije“, između revolucija 1989. i arapskog proleća 2010–2012.
Rusija, Kina i Iran optužuju zapadni svet da orkestrira obojene revolucije kako bi proširio svoj uticaj
Finansiranje ovih pokreta i organizacija vrši se preko sličnih organizacija iza kojih stoji vlada SAD, a svuda se na spisku donatora pojavljuje ime kontroverznog američkog biznismena Džordža Soroša i njegovog Fonda za otvoreno društvo.
Znači, ovo je potpuno suprotno od obojene revolucije s obzirom da je Žvala na prst u sfinkter sa njegovim "zapadnim prijateljima" koji su nam ga i natovarili za vrat.Revolucije u boji (ponekad obojene revolucije) bile su niz često nenasilnih protesta i pratećih (pokušaja ili uspešnih) promena vlasti i društva koje su se desile u postsovjetskim državama (posebno Gruziji, Ukrajini i Kirgistanu) i Saveznoj Republici Jugoslavije početkom 21. veka. Cilj obojenih revolucija bio je uspostavljanje liberalnih demokratija zapadnog stila. Oni su prvenstveno izazvani izbornim rezultatima koji se smatraju falsifikovanima. Revolucije u boji obeležila je upotreba interneta kao metoda komunikacije, kao i snažna uloga nevladinih organizacija u protestima.
Neki od ovih pokreta su bili uspešni u svom cilju smene vlade, kao što su Buldožer Revolucija u Saveznoj Republici Jugoslaviji (2000), Revolucija ruža u Gruziji (2003), Narandžasta revolucija u Ukrajini (2004), Revolucija lala u Kirgistanu (2005) i Revolucija lala u Jermeniji Baršunasta revolucija (2018). Politolozi Valeri Džejn Bans i Seva Gunicki su ih opisali kao „talas demokratije“, između revolucija 1989. i arapskog proleća 2010–2012.
Rusija, Kina i Iran optužuju zapadni svet da orkestrira obojene revolucije kako bi proširio svoj uticaj
Finansiranje ovih pokreta i organizacija vrši se preko sličnih organizacija iza kojih stoji vlada SAD, a svuda se na spisku donatora pojavljuje ime kontroverznog američkog biznismena Džordža Soroša i njegovog Fonda za otvoreno društvo.
Ti si glasao za Nikolića, a Hill kao što je jednom pomenuo "glasa na Floridi"Znači, ovo je potpuno suprotno od obojene revolucije s obzirom da je Žvala na prst u sfinkter sa njegovim "zapadnim prijateljima" koji su nam ga i natovarili za vrat.
Druže, izvini na izrazu, ali o čemu brboćeš, da ne kažem, baljezgaš?Ti si glasao za Nikolića, a Hill kao što je jednom pomenuo "glasa na Floridi"